-
τα έχουμε παίξει τελέιως.......ο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούνταν απο μπουκάλι μπύρας , καλώδια και μικρό γκαζάκι ήταν ......μοτεράκι υαλοκαθαριστήρων........και ξεμπροσταστήκανε δημοσίως.......ο Βερύκιος που το έβγαλε είναι σαν κατουρημένο σκυλί , ο Μάκης Γεωργίου προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα , και η Καρυοφύλη (που έκανε και την περιγραφη και μίλησε για τις νεες εμπρηστικές τεχνολογίες) ήταν κόκκινη σαν μπατζάρι.......και η Στάη τους έβαλε χέρι (με το γάντι)
-
Χρήστος Λάππας
που είναι οι Βούνοι? Στον Κίσσαβο? πήρε εκεί φωτιά?
-
στην Εύβοια είναι.............
http://www.servitoros.gr/map-evia/index.php
λίγο πιο κάτω απο την Κάτω Στενή
-
Πηρε φωτια παλι η Κεφαλλονια ?
-
Κεντρική Εύβοια, ανάμεσα στα χωριά Στενή και Αμφιθέα.
-
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, AΣXΕTOI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ!!!
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...!!!
ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, 10 ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ??? 10 ΓΛΆΣΤΡΕΣ ΚΑΗΚΑΝ??? ΡΕ ΣΥ, ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΑΣΟΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??? 3.000 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΗΚΑΝ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΦΤΟΥΥΥΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ? ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και ας μας απαντήσουν ειλικρινά όσοι γράφουν εδώ μέσα, δεν υπήρξαν στιγμές που να είπατε τη κλασσική πλέον φράση, 'Παπαδόπουλο που θέλουμε';
Προσωπικά ΠΟΤΕ
Μα ΠΟΤΕ όμως. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Τότε παιδιά είστε πολύ πιο ψύχραιμοι στο σύνολο της σκέψης σας από εμένα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και ας μας απαντήσουν ειλικρινά όσοι γράφουν εδώ μέσα, δεν υπήρξαν στιγμές που να είπατε τη κλασσική πλέον φράση, 'Παπαδόπουλο που θέλουμε';
Προσωπικά ΠΟΤΕ
Μα ΠΟΤΕ όμως. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Τότε παιδιά είστε πολύ πιο ψύχραιμοι στο σύνολο της σκέψης σας από εμένα.
Το ειπα εγω και με ειπαν φασιστα........
-
..κι απο εμένα.... κι εγω το είπα και όπως πάει θα το ξαναπω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, AΣXΕTOI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, 10 ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ??? 10 ΓΛΆΣΤΡΕΣ ΚΑΗΚΑΝ??? ΡΕ ΣΥ, ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΑΣΟΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??? 3.000 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΗΚΑΝ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΦΤΟΥΥΥΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Γιατι νομιζεις τους νοιαζει ?
Ειναι οιλοι τους καρακολια........ -
Εδω δεν μπορουν να πιασουν τους κοκουλοφορους, θα πιασουν τους εμπρηστες οι ανικανοι ?
Μας ξεφτιλησαν ολα τα ξενα μεσα ενημερωσης.......... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, AΣXΕTOI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, 10 ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ??? 10 ΓΆΣΤΡΕΣ ΚΑΗΚΑΝ??? ΡΕ ΣΥ, ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΑΣΟΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??? 3.000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΗΚΑΝ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΦΤΟΥΥΥΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Nτάξει ηρέμησες τώρα?
Ο υπουργός το είπε...κάηκαν κάτι ( ) δέντρα...δεν ξέρεις εσύ....
Αφιερωμένο στον κύριο Υπουργό Πολιτισμού που θεώρησε οτι κάηκαν κάτι δέντρα....
http://www.youtube.com/watch?v=u4gEAA5cwyg
Επαναλαμβάνω αυτός που το είπε αυτό είναι υπουργός Πολιτσμού ( άρα και οι αρχαιολογικοί χώροι ανήκουν στο γνωστικό του αντικείμενο ) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, AΣXΕTOI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, 10 ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ??? 10 ΓΆΣΤΡΕΣ ΚΑΗΚΑΝ??? ΡΕ ΣΥ, ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΑΣΟΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??? 3.000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΗΚΑΝ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΦΤΟΥΥΥΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Nτάξει ηρέμησες τώρα?
Ο υπουργός το είπε...κάηκαν κάτι ( ) δέντρα...δεν ξέρεις εσύ....
Αφιερωμένο στον κύριο Υπουργό Πολιτισμού που θεώρησε οτι κάηκαν κάτι δέντρα....
http://www.youtube.com/watch?v=u4gEAA5cwyg
Επαναλαμβάνω αυτός που το είπε αυτό είναι υπουργός Πολιτσμού ( άρα και οι αρχαιολογικοί χώροι ανήκουν στο γνωστικό του αντικείμενο )Τωρα θα ελεγα τι υπουργος ειναι......αλλα θα μου βαλουν φιμωτρο.......
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
..κι απο εμένα.... κι εγω το είπα και όπως πάει θα το ξαναπωκ εγώ το είπα.
Μέσα σε όλη αυτή τη συμφορά κ με την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση ανήμπορη να αντιδράσει κ με υπουργούς κομπάρσους που ειρωνεύονται τον κόσμο τι άλλο θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς?Κ όχι δεν είμαι φασίστας!!Απλά όταν ακούω τον καραγκιόζη να λέει οτι έσωσε το μουσείο τον Χατζιαβάτη-Πολύδωρα να λέει τα δικά του κ τον κακόμοιρο πρωθυπουργό να λέει οτι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά-τίποτα δηλαδή,τι θα μπορούσες να σκεφτείς?Κάτι που ίσως να δούλευε.
Κ μια απορία:αν άφηναν τον στρατό να αναλάβει την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς,από τότε που πια ξέφυγε από τον έλεγχο της Πυροσβεστικής,μήπως τα πράγματα να είχαν πάρει άλλη τροπή?
Κ μην παρεξηγηθώ δεν είμαι υπέρ της στρατοκρατίας,απλά λέω μήπως ο στρατός θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καλύτερα το θέμα,λόγω της καλύτερης οργάνωσης που έχει,συγκριτικά με το κράτος! -
Εδω δεν μπορουμε να προστατευσουμε την Αρχαια Ολυμπια, θελουμε πισω απο τους Βρετανους και τα Ελγηνια Μαρμαρα.......
Ερε ξυλο που θελουν οι πολιτικοι....... -
O στρατός δεν ξέρει να σβήνει φωτιές, οι φαντάροι δεν είναι πυροσβέστες και μια φωτιά δεν σβήνεται με αξίνες και φτύαρια. Οι φαντάροι βοηθάνε με κίνδυνο της ζωής τους αλλά τελικά λίγα μπορούν να προσφέρουν.
Ο στρατός μπορεί να βοηθήσει ( και βοηθάει όπως και τα φανταράκια και ας μην μπορούν να κάνουν πολλά σε αυτή την τεράστια πυρκαγιά ) με υδροφόρες και βυτία, με μηχανήματα και με οχήματα μεταφοράς για εκκενώσεις χωριών. -
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Κ μια απορία:αν άφηναν τον στρατό να αναλάβει την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς,από τότε που πια ξέφυγε από τον έλεγχο της Πυροσβεστικής,μήπως τα πράγματα να είχαν πάρει άλλη τροπή?
Κ μην παρεξηγηθώ δεν είμαι υπέρ της στρατοκρατίας,απλά λέω μήπως ο στρατός θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καλύτερα το θέμα,λόγω της καλύτερης οργάνωσης που έχει,συγκριτικά με το κράτος!Ο στρατός κανονικά ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να βοηθά σε τέτοιες καταστάσεις. Να μεταφέρει τον κόσμο, να σκάβει αναχώματα, να κουβαλάει νερό, να στήνει σκηνές για τον κόσμο κλπ.
Αλλά οι κανακάρηδες δεν μπορούν. Οι μπαμπάδες έχουν βάλει χρόνια τώρα τους βουλευτές να βάλουν τους στρατιωτικούς να φυλάνε τους στρατιώτες στα στρατόπεδα σαν κατεψυγμένα κοτόπουλα.
Θέλουν κάποιοι αστράτευτοι ή στρατευμένοι δράση και όχι 'γόπινγκ';
Ιδού παίδες η ευκαιρία. Φωνάξτε στους αξιωματικούς ότι θέλετε να πάτε στα χωριά να συνδράμετε τους συμπατριώτες σας να σωθούν και να σώσουν το βιος τους.
Πώς; Ε; Όχι; Είναι δουλειά των πυροσβεστών; Κι εσείς θέλετε είπαμε να προσφέρετε στη μάχη, έτσι; Να είστε αξιόμαχον σύνολον!
Αχ, οι πολιτικοί μας φταίξανε μετά. -
Δυστυχως δεν προβλέπονται βροχες στην Πελλοπόνησο αυτες τις μερες.Τουλάχιστον απο αύριο και μεχρι και την Πέμπτη οι θερμιοκρασια θα ειναι αρκετα χαμηλή,ενω απο Παρασκευη προβλέπεται ξανα καύσωνας
-
Από το
Sunday, August 26, 2007
Greece under attack, από την οργανωμένη ανικανότηταΜε φράσεις όπως «στόχος η Ελλάδα» και «οργανωμένο έγκλημα», η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τη στηρίζουν, επιχειρούν να μας πείσουν ότι οι η μεγάλη ανθρωπιστική και οικολογική καταστροφή που προκαλούν οι πυρκαγιές τις τελευταίες ημέρες οφείλονται σε συνωμοσία που στήθηκε από τον «εχθρό» για να πλήξει την πατρίδα.
Παλιότερα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος είχε δηλώσει ότι συνήθως οι περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας υποκρύπτουν «ανικανότητα ή ανοησία». Στην περίπτωσή μας το σενάριο του οργανωμένου σχεδίου εμπρησμού υποκρύπτει την ανικανότητα της κυβέρνησης να προγνώσει εγκαίρως και να καταστείλει αποτελεσματικά τις πυρκαγιές.
Δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο. Υπάρχει οργανωμένη ανικανότητα.
Μοναδικοί υπεύθυνοι για την τραγωδία είναι οι αγγαρειομάχοι υπουργοί της κυβέρνησης, καθώς και η απόφαση του κυρίου πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές εν μέσω θέρους. Αυτοί είναι που αγνόησαν το γεγονός ότι φέτος διανύουμε το χειρότερο καλοκαίρι όλων των εποχών από άποψη ξηρασίας και πιθανού κινδύνου πυρκαγιών. Αυτοί είναι που δεν έλαβαν υπόψη τις εκθέσεις των κρατικών υπηρεσιών περί πιθανών εμπρησμών. Αυτοί είναι που δεν συνυπολόγισαν στο σχεδιασμό τους ότι ο κρατικός μηχανισμός χαλαρώνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Είναι προσβλητικό να κλαις, όταν έχεις προκηρύξει πρόωρες εκλογές με φόντο την καμμένη γη της Πεντέλης, στο όνομα μιας συνταγματικής αναθεώρησης που κλείνει το μάτι σε καταπατητές και οικοπεδοφάγους μέσα από την επιδιωκόμενη αλλαγή του άρθρου 24.
Είναι επικίνδυνο να εμπλέκεται η ΕΥΠ στις έρευνες για τις φωτιές, υπονοώντας ότι εδώ κάτι άλλο παίζει πέρα από την τραγική ανεπάρκεια πρόληψης και καταστολής του πολιτικού και διοικητικού μηχανισμού. Ακόμα κι αν πρόκειται για εμπρησμό δεν είναι δυνατόν μερικοί εμπρηστές να σου καίνε όλη τη χώρα.
Συνιστά πολιτική αλητεία να καλλιεργείται ο φόβος των πολιτών μέσα από τη συνωμοσιολογία, μόνο και μόνο για να αναδειχτεί ο πρωθυπουργός σε εθνικό ηγέτη μέσα από τα συντρίμμια της καταστροφής. Δεν προτίθεται κανείς να αναγάγει την εθνική τραγωδία σε ελληνική 11η Σεπτεμβρίου. Δεν προτίθεται κανείς να καταστήσει τον κύριο Καραμανλή Έλληνα Τζορτζ Μπους.
Δεν πρέπει να υποκύψουμε σ’ αυτή την καλοστημένη προπαγάνδα. Επαναλαμβάνουμε: δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο. Υπάρχει όμως οργανωμένη ανικανότητα. Η πατρίδα μας η Ελλάδα καίγεται, γιατί εμείς οι ίδιοι, οι Έλληνες, είμαστε πολιτικά, κοινωνικά και διοικητικά ανεπαρκείς να την προστατέψουμε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κ μην παρεξηγηθώ δεν είμαι υπέρ της στρατοκρατίας,απλά λέω μήπως ο στρατός θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καλύτερα το θέμα,λόγω της καλύτερης οργάνωσης που έχει,συγκριτικά με το κράτος!Ο στρατός κανονικά ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να βοηθά σε τέτοιες καταστάσεις. Να μεταφέρει τον κόσμο, να σκάβει αναχώματα, να κουβαλάει νερό, να στήνει σκηνές για τον κόσμο κλπ.
Αλλά οι κανακάρηδες δεν μπορούν. Οι μπαμπάδες έχουν βάλει χρόνια τώρα τους βουλευτές να βάλουν τους στρατιωτικούς να φυλάνε τους στρατιώτες στα στρατόπεδα σαν κατεψυγμένα κοτόπουλα.
Θέλουν κάποιοι αστράτευτοι ή στρατευμένοι δράση και όχι 'γόπινγκ';
Ιδού παίδες η ευκαιρία. Φωνάξτε στους αξιωματικούς ότι θέλετε να πάτε στα χωριά να συνδράμετε τους συμπατριώτες σας να σωθούν και να σώσουν το βιος τους.
Πώς; Ε; Όχι; Είναι δουλειά των πυροσβεστών; Κι εσείς θέλετε είπαμε να προσφέρετε στη μάχη, έτσι; Να είστε αξιόμαχον σύνολον!
Αχ, οι πολιτικοί μας φταίξανε μετά.Ο στρατός αγαπητέ μου βοηθάει σε αυτή την πυρκαγιά και σε όσες τον καλούν.
Απλά το όλο θέμα ( φαντάροι να 'σβήνουν' φωτιά με φτύαρια, αξίνες και κλαδιά ) είναι οτι δεν προσφέρει τπτ φοβερό και αυτό δεν το λεώ εγώ, το λένε στρατιωτικοί που έχουν βρεθεί μέσα σε πυρκαγιές ουκ ολίγες φορές. Η πλέον ουσιαστική βοήθεια είναι τα οχήματα.
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες