-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Κάποιοι από δω δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα χθες δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση μεγάλου βεληνεκούς, μελετημένη και άρτια οργανωμένη από τρομοκράτες- εμπρηστές! Η Φόρμουλα 1 μας μάρανε τώρα...Ποιοι τρομοκράτες; Μην υπερβάλουμε χωρίς να γνωρίζουμε.
-
Χθες στο RAI1 εδειχνε κατι αλλο κ στο 2 που ηταν κλειδωμενο ελεγε στο προγραμμα F1 qualifiche...Τεσπα...Ξερετε αν θα δειξουν στον Α το GP σε κονσερβα???
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Χθες στο RAI1 εδειχνε κατι αλλο κ στο 2 που ηταν κλειδωμενο ελεγε στο προγραμμα F1 qualifiche...Τεσπα...Ξερετε αν θα δειξουν στον Α το GP σε κονσερβα???Σήμερα δεν νομίζω.
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Κάποιοι από δω δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα χθες δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση μεγάλου βεληνεκούς, μελετημένη και άρτια οργανωμένη από τρομοκράτες- εμπρηστές! Η Φόρμουλα 1 μας μάρανε τώρα...ηταν διαταγη απο τον λευκη αδερφοτητα στην ερημο τακλαμακαν
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Κάποιοι από δω δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα χθες δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση μεγάλου βεληνεκούς, μελετημένη και άρτια οργανωμένη από τρομοκράτες- εμπρηστές! Η Φόρμουλα 1 μας μάρανε τώρα...
ηταν διαταγη απο τον λευκη αδερφοτητα στην ερημο τακλαμακαν
-
Κάποιο κανάλι στην ΟΝ ξέρει κανείς αν θα το δείξει??? Η έστω η ΕΡΤ Digital?
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Κάποιοι από δω δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα χθες δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση μεγάλου βεληνεκούς, μελετημένη και άρτια οργανωμένη από τρομοκράτες- εμπρηστές! Η Φόρμουλα 1 μας μάρανε τώρα...
Ποιοι τρομοκράτες; Μην υπερβάλουμε χωρίς να γνωρίζουμε.
Χωράει πολλή συζήτηση το θέμα, αλλά στο τέλος θα πειστείς ότι πλέον είναι μιας μορφής τρομοκρατία αυτό που γίνεται! Πλέον χτυπάνε οργανωμένα και αποζητούν θύματα!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάποιο κανάλι στην ΟΝ ξέρει κανείς αν θα το δείξει??? Η έστω η ΕΡΤ Digital?Μπα αποκλείεται η ΕΡΤ digital δεν δείχνει διαφημίσεις. f1 χωρίς διαφημίσεις δεν γίνεται. Εξάλου το δικαίωμα να δείχνει f1 έχει μόνο ο Α.
-
η Μονη τρομοκρατια ειναι οι πολιτικοι. Αφησαν τα παντα στο ελεος τους και τρεχανε για τις ψηφους τους. Αλλα την δουλεια τους κανουνε, αφου εμεις τα ζωα θα τους ξαναψηφισουμε
-
ΕΡΤ Digital αποκλειεται...SV μηπως ξες την συχνοτητα του RTL στον astra...?
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Κάποιο κανάλι στην ΟΝ ξέρει κανείς αν θα το δείξει??? Η έστω η ΕΡΤ Digital?
Μπα αποκλείεται η ΕΡΤ digital δεν δείχνει διαφημίσεις. f1 χωρίς διαφημίσεις δεν γίνεται. Εξάλου το δικαίωμα να δείχνει f1 έχει μόνο ο Α.
Σωστά. Η ΟΝ?!
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
ΕΡΤ Digital αποκλειεται...SV μηπως ξες την συχνοτητα του RTL στον astra...?12,188 Η - 27,500 - 3/4
-
Λοιπόν...στην ΟΝ πιάνω RAI UNO...και το site του RAI UNO λέει ότι θα δείξει F1.
Περιμένω να δω τι θα γίνει όταν πάει 15:00...
-
Εχω NOVA ρε παιδια αλλα δεν ξερω και πολλα απο δορυφορους. Μπορει κανεις να μου πει τον τροπο με τον οποιο μπορω να πιασω το RTL η εστω το RAI1? Εχει κανεις κανενα λινκ με οδηγειες? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λοιπόν...στην ΟΝ πιάνω RAI UNO...και το site του RAI UNO λέει ότι θα δείξει F1.Περιμένω να δω τι θα γίνει όταν πάει 15:00...
πες μου που μενεις να ρθω
-
edit + ban [Krusenstern]
-
δεν υπαρχει κανενα σαιτ να το δουμε online ?
-
vagelis-rallye
Δες εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=26129&start=105 ```.
-
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Εχω NOVA ρε παιδια αλλα δεν ξερω και πολλα απο δορυφορους. Μπορει κανεις να μου πει τον τροπο με τον οποιο μπορω να πιασω το RTL η εστω το RAI1? Εχει κανεις κανενα λινκ με οδηγειες? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ!!!http://www.satleo.gr/forum/viewtopic.ph ... 710789d45e
κοιτα εδω φιλε!
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
vagelis-rallyeΔες εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=26129&start=105
Απο αυτο το λινκ κατεβασα ενα προγραμμα που εχει ενα αμερικανικο καναλι και απ οτι φαινεται το δειχνει
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)