-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
[snip]
Lewis-Fernando is a different deal because I think Lewis is better than both
Senna and Prost
[snip]Το 'and' το εννοεί... αθροιστικά;
-
migf1 ζει το forum του f1racing; Με ενθυμείσαι;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
migf1 ζει το forum του f1racing; Με ενθυμείσαι;Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει ακόμα! Τώρα που το είπες, σε θυμάμαι νομίζω... υποστηρικτής της Jordan αν δεν απατώμαι;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει ακόμα! Τώρα που το είπες, σε θυμάμαι νομίζω... υποστηρικτής της Jordan αν δεν απατώμαι;
...με άλλη υπογραφή ελπίζω!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει ακόμα! Τώρα που το είπες, σε θυμάμαι νομίζω... υποστηρικτής της Jordan αν δεν απατώμαι;
αχαχαχα ....ο Eddie 147 ειναι ο αναρχοΕddie του F1rACING forum ....
-
καλά γινεται χαμος με τον Χάμιλτον
Αμα ερχοταν ο Χριστός στον κόσμο μας τωρα και οχι πριν από 2007 χρόνια λιγοτερη δημοσιότητα θα επαιρνε από το Χάμιλτον
παρα τα θαυματα που θα έκανεEDDIE 147 πολύ ωραία υπογραφή αλλά δε μπορούμε να συγκεντρωθούμε στα ποστ
-
.... NAI RE SY ...εχει δικιο η Funis ...βγαλε τον Λεβεντη ....
-
Απαραδεκτοι
-
adblock με τον Firefox.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή...
-
Έχει που έχει πάλι ζέστη 38+, βάζει και ο Έντι αυτό... Πώς να γλυτώσει μετά το... έγκαυμα το ματάκι μας
-
Η υπογραφή μου είναι ένα πολιτικό μήνυμα για να καταλάβουμε επιτέλους την κωλοκατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τη χώρα το βρώμικο δεξιό κόμμα και το βρώμικο πασοκικό κόμμα.
ΥΓ: Κάποια ζώα δεν με πιστεύαν, κάποια ζώα δεν με πιστεύα, τώρα θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα... κλπ κλπ κλπ
-
http://www.autosport.com/news/report.php/id/61742
αντε παλιιιι
αρχισαμε τις γκρινιεςγια να τα λέει όλα αυτά μπορεί να εχουν συμφωνήσει στη ΜακΛάρεν εαν ο Χαμιλτον κινδυνέψει από τον Ραικκόνεν να τον βοηθήσει ο Αλόνσο.
Εαν κανουν οι Φερραρι 1-2 αυριο και τερματίσει τεταρτος πίσω από τον Αλόνσο, ο Χάμιλτον, δε τον βλέπω καλά. Θα χασει 5 βαθμούς από τη διαφορά του σε ενα μολις αγωνα -
Προσωπικά με έχουν κουράσει και ο Αλόνσο και τα δημοσιεύματα των sites. Τόσο κλαψομ#*%ης πια ο τύπος, ούτε η Μάρθα Βούρτση τέτοια κλάψα.
-
'When I arrived in December, I remember the car I drove; I remember the results they had in 2006. And now, you know, I brought to the team half a second, six tenths, whatever, and I don't see anything giving me back.
'So that's the only thing.'
'Έφερα στην ομάδα μισό δευτερόλεπτο, 6 δέκατα... και δε βλέπω να μου ανταποδίδεται τίποτα!'
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
'Έφερα στην ομάδα μισό δευτερόλεπτο, 6 δέκατα... και δε βλέπω να μου ανταποδίδεται τίποτα!'ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
Ενω ο Σουμης στη Ferrari ε?
-
Ας παει στη Ρενώ να φερει και σε εκεινη 6 δεκατα, να τον εχουν και σα πασα.
πάντως για ελλειψη προσφυσης παραπονιέται πολύ περισσότερο από το Χαμιλτον στους αγώνες. Μάλλον ειναι τσατισμένος γιατί προσεφερε πολλά στην ομάδα και δε προσεχουν παραπάνω το στυλ οδηγησής του. Αντίθετα του Χαμιλτον ειναι πιο ευκολο για να δουλέψουν οι μηχανικοί
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
'Έφερα στην ομάδα μισό δευτερόλεπτο, 6 δέκατα... και δε βλέπω να μου ανταποδίδεται τίποτα!'
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
Ενω ο Σουμης στη Ferrari ε?
Ενώ ο Σούμης της Ferrari το έκανε, κι έχει πει άπειρες φορές ότι δεν το έκανε μόνος του, αλλά μαζί με όλους τους ανθρώπους που ξεκίνησαν μαζί αυτή την προσπάθεια.
Η φράση 'ΕΦΕΡΑ 6 δέκατα στην ομάδα' είναι απλά απαράδεκτη.
('Έκανε η μύγα κλο'... λέει η λαϊκή ρήση.)*
-
Ο Αλόνσο τελικά του χρονου θα τρεχει με τη ΜακΛάρεν
-
K δηλωνει χαρουμενος που θα μεινει απτη στιγμη που εχει κορυφαιο μονοθεσιο...Μαλιστα...
F1 Διάφορα νέα - Αύγουστος 2007