-
κανένα καλό όπλο, όχι πιστόλι, έχουμε να προτείνουμε?
ο γ@μ/νος ο κόκκορας του διπλανού πάει γυρεύοντας -
Και μετά στον φούρνο με πατάτες.
Πάντως εμένα μου αρέσει να ακούω τα κοκόρια το πρωί.
-
οι κοκορες ειναι οκ
εχεις ακουσει φραγκοκοτα; -
Aκόμα χειρότερα...χήνες....
-
σοβαρά τώρα!
τα diana ξέρω οτι είναι καλά. να μείνω σε αυτά ή κάτι άλλο? α και μια καλή διόπτρα νυκτός θέλω -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Το ξέρω ρε νέος, χαλάρωσε, πλάκα κάνω
Γιατί τον ειρωνεύεσαι ?
Σε ενοχλεί η αλήθεια ε;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχεις ακουσει φραγκοκοτα;
Να σταματήσουν τα υπονοούμενα για τον Πασχάλη.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
σοβαρά τώρα!
τα diana ξέρω οτι είναι καλά. να μείνω σε αυτά ή κάτι άλλο? α και μια καλή διόπτρα νυκτός θέλωbarret θα πάρεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το ξέρω ρε νέος, χαλάρωσε, πλάκα κάνω
Γιατί τον ειρωνεύεσαι ?
Σε ενοχλεί η αλήθεια ε;
Λες γι' αυτή που μαστιγώνεις?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
εχεις ακουσει φραγκοκοτα;
Να σταματήσουν τα υπονοούμενα για τον Πασχάλη.
Βιαζομαι τωρα γιατι με φωναζει η ΦΛΑΠ να πλυνω τα πιατα..
Εσυ για να στρωσεις πρεπει να βγαλω στη φορα την ημερομηνια γεννησης σου...
-
Μ'αρέσει που έχει γεμίσει η Θεσσαλονίκη ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μωρά!!
Δε μ'αρέσει που απο δευτέρα ξεκινάει η εξεταστική
-
Μ'αρέσει που όλες οι ωραίες γκόμενες ξετρελαίνονται και κολλάνε μαζί μου γιά το μυαλό μου, κι όχι για την Φερράρι, το καταπληκτικό κορμί μου και τα πάρα πολλά λεφτά μου...
Δεν μ'αρέσει που αμέσως μετά πρέπει να ξυπνήσω και να φύγω σφαίρα γιά την δουλειά... -
Ο χρήστης Eloy έγραψε:
Μ'αρέσει που όλες οι ωραίες γκόμενες ξετρελαίνονται και κολλάνε μαζί μου γιά το μυαλό μου, κι όχι για την Φερράρι, το καταπληκτικό κορμί μου και τα πάρα πολλά λεφτά μου...
Δεν μ'αρέσει που αμέσως μετά πρέπει να ξυπνήσω και να φύγω σφαίρα γιά την δουλειά...ξυπνα κανα μισαωρο νωριτερα
τουλαχιστον να διορθωσεις το αρνητικο -
Το παλεύω, αλλά δεν τα καταφέρνω... LOL... ενα μισάωρο νωρίτερα είμαι στο καλό...
-
Δε μου αρέσει... μου τη δίνει στα νεύρα δλδ που μια @#@%$%$@ γάτα αποφάσισε να ακονίσει τα νύχια της πάνω στη σέλα της μηχανής μου και να μου κάνει χάλια την αντιολισθητική επένδυση που έβαλα μόλις πριν λίγο καιρό!
Κανένα αεροβόλο κανείς?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μου αρέσει... μου τη δίνει στα νεύρα δλδ που μια @#@%$%$@ γάτα αποφάσισε να ακονίσει τα νύχια της πάνω στη σέλα της μηχανής μου και να μου κάνει χάλια την αντιολισθητική επένδυση που έβαλα μόλις πριν λίγο καιρό!Κανένα αεροβόλο κανείς?
Ο Χρήστος
Πήρα αυτή
-
Χρήστο να το δανειστώ 2-3 μέρες?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να τελειώσω πρώτα με κάτι δικές μου 'εκκρεμότητες'... με ένα γείτονα που παίζει κλαρίνα κάθε μεσημέρι στην διαπασών.Hunter τίποτα δεν πήγε στραβά, απλά το συγκεκριμένο μαραφέτι δεν μου χρειάζεται. Και ήταν πολλά λεφτά για μια τόσο παρορμητική κίνηση. Αν υπολογίσεις ότι ούτε στον κήπο μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί κάνει θόρυβο και δείχνει αληθινό (άρα μπορεί να μου κουβαλήσουν καμία αντιτρομοκρατική), καταλαβαίνεις ότι ήταν μια κακή αγορά.
Εγω εχω ενα παραπλήσιο εδω και χρονια (Crosman .357/8 ) και εχω ριξει με αυτο εκατονταδες βολές σε ντενεκεδακια κ.λ.π. (ο αγαπημενος μου στοχος ειναι μανταλάκια στο σκοινί ) χωρις να εχω το παραμικρο πρόβλημα
Φυσικα,τηρούνται καποιοι κανονες ασφαλείας,όπως π.χ. η χρηση σε μη-κατοικημενη περιοχη
η αλήθεια ειναι οτι πρόκειται για ενα απλό παιχνιδι,το οποίο φυσικα και ποτε δε θα σου 'χρειαζοτανε' η απόκτησή του (σκοτώνει και αρουραίους πανευκολα BTW-χρησιμοποιώ ατσαλένιες ΒΒ για αυτη τη δουλεια) και θεωρητικά θα'πρεπε να το γνωριζεις αυτο πριν την αγορα του.Αλλωστε,σε τι πονταριζες οτι θα σου χρησίμευε; -
maresei pou oso kanw install to Ubuntu mporw na eimai sto internet!!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
maresei pou oso kanw install to Ubuntu mporw na eimai sto internet!!Welcome to light world.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]