-
Πάντως οι καταλυσσασμένες πυρκαγιές φαίνεται οτι έχουν επεκτείνει σε όλα τα επίπεδα το καταστροφικό τους έργο, ακόμα και στο Internet.
Βασικά εγώ μονάχα στα forum των 4 τροχών μπορώ να μπώ, οπουδήποτε αλλού με πετάει έξω με τα 1000 -
Είδα τον Μπίστη να κάνει πολιτική ανάλυση στον Χατζηνικολάου κι όταν ο τελευταίος τον έκοψε παρακαλώντας να μη γίνει πολιτική κουβέντα αλλά συζήτηση μόνο για την καταστροφή, του είπε 'ναι, αλλά ακούγονται πράγματα με πολιτική χροιά'. Γουρούνι(-α).
-
Άντε να δούμε τί σόι εκλογές θα γίνουν , ποιός θα τις κερδίσει, και πώς θα πανηγυρίσει την νίκη του ...
Και εις ανώτερα!!! -
Παίζει και η πιθανότητα εξωελληνικού δάκτυλου στις πυρκαγιές...
Οταν μπαίνουν ταυτόχρονα 20 πυρκαγιές σ'όλα τα σημεία της Ελλάδας κάτι παίζεται... Η ΕΥΠ μπήκε στο παιχνίδι...ΑΝ υποθέσουμε ότι όντως έτσι είναι...
α) Ποιοί μισούν την χώρα ?
β) Ποιοί είναι τόσο κακά σκυλιά που πέρα από το μίσος έχουν και το θράσσος να προχωρήσουν σε τέτοιες ενέργειες ?
γ) Ποιοί έχουν συμφέρον μετά τις πυρκαγιές στην ανοικοδόμηση?
Απλά ερωτήματα... -
Το μέλλον θα δείξει ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο Πειραιά το μπαλκόνι μου έχει γεμίσει στάχτες και αποκαΐδια. Νομίζεις ότι ρίχνει χιονόνερο με τις στάχτες να περνάνε δίπλα σου.
Να δούμε, θα συνεχίσουν να χτίζονται τα καμένα ή μετά από αυτή την καταστροφή θα ξυπνήσει ο κόσμος; Γιατί ως σήμερα κανείς δεν έκανε καταγγελία, εκτός αν ο άλλος του έκρυβε τη θέα από τη βεράντα του δικού του αυθαίρετου.Είδα μια κυρία να χτυπιέται στην Εύβοια βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν τη βιλάρα της με κήπο, χτισμένη κολλητά στα 5μετρα πεύκα. Η φύση εκδικείται κυρά μου.
Η Ακτή Νηρέως, που κάηκε, είναι οικισμός Αξιωματικών. Κτίστηκε σε χρόνο ρεκόρ, στην μέση του τίποτα. Σε μια άγονη πλαγιά. Είναι ακριβώς πριν το Αλιβέρι. Το μόνο που υπήρχε ήταν ένα πευκοδάσος στην παραλία, εκτός του οικισμού. Δεν είναι αυθαίρετα εκεί Μάνο. Και δεν έχει και βλάστηση μέσα στον οικισμό. Αναρωτιόμουν πάντα γιατί χτίσανε εκεί...
Πάντως και το δικό μου σπίτι είναι γεμάτο στάχτες...
Συγνώμη, αυτό που είδα εγώ ήταν μια κατάφυτη πλαγιά με δέντρα και μια σειρά σπιτιών δίπατων στην άκρη του δρόμου. Καθόλου άγονη δεν ήταν η πλαγιά, ήταν καταπράσινη και καιγόταν. Εκτός αν δείχνουν σκόρπιες λεζάντες και σκόρπιες εικόνες.
Δεν ήταν η Ακτή Νηρέως αυτή που ήταν στα πλάνα Μάνο...
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Πάντως οι καταλυσσασμένες πυρκαγιές φαίνεται οτι έχουν επεκτείνει σε όλα τα επίπεδα το καταστροφικό τους έργο, ακόμα και στο Internet.
Βασικά εγώ μονάχα στα forum των 4 τροχών μπορώ να μπώ, οπουδήποτε αλλού με πετάει έξω με τα 1000Kαι πολυ αλλοι
-
Ο χρήστης Eloy έγραψε:
α) Ποιοί μισούν την χώρα ?Σε συνθήκες ειρήνης οι ίδιοι οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του εαυτού τους.
β) Ποιοί είναι τόσο κακά σκυλιά που πέρα από το μίσος έχουν και το θράσσος να προχωρήσουν σε τέτοιες ενέργειες ?
Θράσος , πού το είδες αυτό?
Αφού κάνουν τέτοιες ενέργειες στα κρυφά, γνωρίζοντας οτι δέν θα τους πάρει χαμπάρι ποτέ και κανένας δέν υπάρχει κανένα θράσος.
Παίρνουν όλο το κρίμα στον λαιμό τους.γ) Ποιοί έχουν συμφέρον μετά τις πυρκαγιές στην ανοικοδόμηση?
Σίγουρα οι εργολάβοι, αλλά άν φτάνουν σε τέτοιο σημείο να κάνουν τέτοια πράγματα και να έχουν τέτοια επιτυχία ...
-
fantomas3004, ειδικά με την πρώτη σου παρατήρηση, συμφωνώ 100%!!!
-
Αυτοί που λες είναι Ελληνες...
Αν δεν είναι ?... μουμπλε... μουμπλε... -
ψιλοπτώσεις τάσεως ...................
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Kαι πολυ αλλοιΚαι εγώ νόμιζα οτι φταίει ο υπολογιστής μου που είχε ταλαιπωρηθεί άσχημα απο ιούς τον τελευταίο καιρό ...
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
ψιλοπτώσεις τάσεως ...................οντως...
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
ψιλοπτώσεις τάσεως ...................Οντως... μόλις πριν 1 λεπτο εκανε reboot το pc μου... Το μεσημέρι μείναμε 2-3 ώρες χωρίς ρεύμα...Λόγω Λαυρίου? Μεγαλόπολης? Αλιβερίου ?...
-
Ο χρήστης Eloy έγραψε:
Αυτοί που λες είναι Ελληνες...
Αν δεν είναι ?... μουμπλε... μουμπλε...Μπορεί να είναι και τίποτε εξελληνισμένοι Αλβανοί.
Που σου εμφανίζονται δηλαδή σάν Έλληνες και μετά ανακαλύπτεις οτι τους λένε τίποτα Έρβιν (αντί για Νίκο) και δέ συμμαζεύεται
Έχω δεί πολλά ... -
αντιπολίτευση του κwλου από Παπαδημούλη και Μπίστη στον Χ'νικολάου...
έλεος ρε κοράκια...
-
Εγώ πιστεύω ότι οι εξωγήινοι μας έχουν βάλει στόχο.
Στο διακοφτό τις προάλλες έπιασαν μια γριούλα,η οποία είχε προηγούμενα με το χωριό της κ έβαλε φωτιά.
Στο Λαγονήσι χθες αποδείχθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από εργασίες οξυγονοκόλλησης.
Στην Ζαχάρω παραδέχθηκε σήμερα 75χρονη ότι ενώ μαγείρευε,έπιασε φωτιά η κουζίνα της,επεκτάθηκε στο σπίτι της κι από κει στο δάσος(αφού το σπίτι της ήταν μέσα στο δάσος).
Αν στα παραπάνω βάλετε και τους οικοπεδοφάγους,οι οποίοι δρουν υπό την προστασία της πολιτείας
τότε τους βρήκαμε τους συνωμότες.Ο toyotaman έγραψε κάτι περί τροπολογιών. Εκεί βρίσκεται το ζουμί.Αυτοί θέλουν κρέμασμα.
Για τα γερόντια που βάζουν φωτιές από τραγική τους αμέλεια,ας είχε προνοήσει η πολιτεία να έχει έτοιμα σχέδια προς αντιμετώπιση.Αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο.Τόσο απλά τα πράγματα.Όσο απλά απανθρακώνονται και οι φουκαριάρηδες από χθες.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
αντιπολίτευση του κwλου από Παπαδημούλη και Μπίστη στον Χ'νικολάου...έλεος ρε κοράκια...
ειδικα απο αυτους, το αντιθετο θα με εξεπλητε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπαρχουν τροποι να βρεθουν οι εμπρηστες, οι ηθικοι αυτουργοί όμως;
Αν φοβηθεί ο εμπρηστής, δεν θα βρίσκει συνεργό ο ηθικός αυτουργός!
Εκτός αν ο ηθικός αυτουργός έχει τη δύναμη - εξουσία να τον καλύψει.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
αντιπολίτευση του κwλου από Παπαδημούλη και Μπίστη στον Χ'νικολάου...έλεος ρε κοράκια...
Kαλα ειναι και αυτοι για τα πανυγηρια ...
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες