-
είπαμε στο τέλος θα λέμε που ΔΕΝ έχει φωτιές..................
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
είπαμε στο τέλος θα λέμε που ΔΕΝ έχει φωτιές..................Εκει που λες δωστε μου εναν εμπριστη για λιγο......και εγω μεσα....αλλα που ειναι....κρυβονται οι πουστηδες........
-
Στο Πειραιά το μπαλκόνι μου έχει γεμίσει στάχτες και αποκαΐδια. Νομίζεις ότι ρίχνει χιονόνερο με τις στάχτες να περνάνε δίπλα σου.
Να δούμε, θα συνεχίσουν να χτίζονται τα καμένα ή μετά από αυτή την καταστροφή θα ξυπνήσει ο κόσμος; Γιατί ως σήμερα κανείς δεν έκανε καταγγελία, εκτός αν ο άλλος του έκρυβε τη θέα από τη βεράντα του δικού του αυθαίρετου.Είδα μια κυρία να χτυπιέται στην Εύβοια βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν τη βιλάρα της με κήπο, χτισμένη κολλητά στα 5μετρα πεύκα. Η φύση εκδικείται κυρά μου.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν είναι καθόλου το ίδιο! Αλλο το να εκφράζεις την ανησυχία σου, να μοιράζεσαι τις αγωνίες σου, να μιλάς με φίλους σχετικά με αυτή την τραγωδία. Και άλλο να τσαντίζεσαι επειδή δεν θα δεις F1!!!
Τουλάχιστον για μένα.........
ολοι ανησυχουμε Νικο, και δυστυχως και οι δυο 'κατηγοριες' προσφερουν επι της ουσιας τα ιδια.... 0.
Ναι αλλά δεν μπορεί να βλέπεις συνανθρώπους σου να ζουν ένα τέτοιο δράμα, όλη η χώρα να ζει μια απίστευτη τραγωδία με 44 νεκρούς, καινούργιες πυρκαγιές να ξεσπούν συνεχώς και εσύ να σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου και πως θα περάσει διασκεδαστικά η ώρα σου. Είναι το λιγότερο απαράδεκτο σαν στάση και συμπεριφορά.
δεν δικαιολογω αυτους που θα ηθελαν να δουν την Φ1, βαζω και στοιχημα ομως οτι αν εδειχναν τα δοκιμαστικα, οι πιο πολλοι εδω μεσα, αυτα θα εβλεπαν (καλως ή κακως)
να υποθέσω ότι η ΕΤ1 που δείχνει στίβο και η ΕΤ3 που δείχνει MotoGP είναι για την πυρα;
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Εκει που λες δωστε μου εναν εμπριστη για λιγο......και εγω μεσα....αλλα που ειναι....κρυβονται οι πουστηδες........
Εγω το είπα πρώτος και τον δικαιούμαι...μετα τα τρια λεπτά πάρτε ότι μείνει...
οι κυβερνώντες μιλάνε για επικείμενες συλλήψεις........είναι η μόνη τους ελπίδα να αναστρέψουν το κλίμα σε βάρος τους....(αλλα να τους δώσουν στον κόσμο....όχι δικαστήρια και μαλακίες)
-
Εικόνα,,,
http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/aero ... ua.1km.jpg -
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Εκει που λες δωστε μου εναν εμπριστη για λιγο......και εγω μεσα....αλλα που ειναι....κρυβονται οι πουστηδες........
Εγω το είπα πρώτος και τον δικαιούμαι...μετα τα τρια λεπτά πάρτε ότι μείνει...
οι κυβερνώντες μιλάνε για επικείμενες συλλήψεις........είναι η μόνη τους ελπίδα να αναστρέψουν το κλίμα σε βάρος τους....(αλλα να τους δώσουν στον κόσμο....όχι δικαστήρια και μαλακίες)
ΕΓΙΝΕ............
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Τωρα ο ΑΝΤ1 ειπε οτι η Γαλλια στελνει ειδικες δυναμεις δασοπυροσβεστων για την αντιμετωπιση της καταστασης μαζι με αεροπλανα, το ιδιο και η Νορβηγια, Ιταλια και Γερμανια.Ευτυχως γιατι για αυριο προβλεπεται ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ η καταστση συμφωνα με τους μετεωρολογους, δηλαδη μονο η Βουλη θα ειναι ασφαλης!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο Πειραιά το μπαλκόνι μου έχει γεμίσει στάχτες και αποκαΐδια. Νομίζεις ότι ρίχνει χιονόνερο με τις στάχτες να περνάνε δίπλα σου.
Να δούμε, θα συνεχίσουν να χτίζονται τα καμένα ή μετά από αυτή την καταστροφή θα ξυπνήσει ο κόσμος; Γιατί ως σήμερα κανείς δεν έκανε καταγγελία, εκτός αν ο άλλος του έκρυβε τη θέα από τη βεράντα του δικού του αυθαίρετου.Είδα μια κυρία να χτυπιέται στην Εύβοια βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν τη βιλάρα της με κήπο, χτισμένη κολλητά στα 5μετρα πεύκα. Η φύση εκδικείται κυρά μου.
Η Ακτή Νηρέως, που κάηκε, είναι οικισμός Αξιωματικών. Κτίστηκε σε χρόνο ρεκόρ, στην μέση του τίποτα. Σε μια άγονη πλαγιά. Είναι ακριβώς πριν το Αλιβέρι. Το μόνο που υπήρχε ήταν ένα πευκοδάσος στην παραλία, εκτός του οικισμού. Δεν είναι αυθαίρετα εκεί Μάνο. Και δεν έχει και βλάστηση μέσα στον οικισμό. Αναρωτιόμουν πάντα γιατί χτίσανε εκεί...
Πάντως και το δικό μου σπίτι είναι γεμάτο στάχτες...
-
Κολλητά στον Εθνικό Κήπο; Δε νομίζω.
-
kouk βλέπω απο απέναντι τα μέρη σου και
-
Η τηλεπαρουσιάστρια στο MEGA και αφού είχαν σε απευθείας μετάδοση εναν εγκλωβισμένο που έκανε δραματική εκληση για βοήθεια.
Και τώρα θα κάνουμε ένα αναγκαστικό διάλλειμα για διαφημίσεις. Και αμέσως έβαλαν διαφημίσεις.... -
Απο τα ΚΑΑΥ που υπηρετω την θητεια μου,φαινοντουσαν οι καπνοι απο Ευβοια,Υμμητο και αλλο ενα μετωπο καπου πισω απο το Μαραθωνα!!
Δεν βρισκω λογια να περιγραψω αυτο που νοιωθω ρε γμτ...
Το ξερω οτι δεν ειναι η ωρα για αποδοση ευθυνων,ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρος οτι παλι κανενας «υπευθυνος» δεν θα φταιει και ολα καλα στην μπανανια μας.
-
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, από τις 6.30 το πρωί εκδηλώθηκαν 70 νέες πυρκαγιές, οι περισσότερες κοντά σε υφιστάμενες απο χθες εστίες!
Ποια είναι αυτά τα μ@#νοπανα που τις βάζουν επιτέλους?
-
Όποιος δεν καίγεται ας κάνει ένα βήμα μπροστά.
Πού πας ρε Καραμήτρο; -
Συνελαβαν 65χρονο στο Οιτυλο με την κατηγορια εμπρησμου+ανθρωποκτονια απο προθεση!!!!!
-
Eχθές το βράδυ είχα μια συγκεντρωσούλα στο σπίτι. Ξυπνάω το πρωί και βλέπω το μπαλκόνι γεμάτο στάχτες. 'Τι στο διάολο, στο πάτωμα έσβηναν τα τσιγάρα;' λέω. Δυστυχώς διαψεύστηκα μόλις παρατήρησα τον κατακόκκινο ήλιο (μέρα μεσημέρι)...
Μερικά (αυτονόητα) tips για τη δική μας ασφάλεια:
- ΚΑΝΕΝΑ δένδρο σε περίμετρο τουλάχστιον 5m από το σπίτι. Αν υπάρχει κάποιο δέντρο κοντά στο σπίτι, μπορούμε να το κόψουμε (ναι!) και να φυτέψουμε άλλα 2 σε ασφαλή απόσταση.
- Μεγάλα λάστιχα περιμετρικά του οικοπέδου με όσες περισσότερες βρύσες γίνεται.
- Κλάδεμα/κόψιμο όλων των ξερών χόρτων στις αρχές του καλοκαιριού
- ...(Συμπληρώστε ότι νομίζετε)
Θα είχαν σωθεί αρκετά σπίτια αν τηρούνταν τα παραπάνω.
Συλληπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν θύματα και κυρίως σε εμάς...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ποια είναι αυτά τα μ@#νοπανα που τις βάζουν επιτέλους?Εχεις συγγενεις αγροτες;
Γνωριζεις δημαρχους με παρανομες χωματερες;Τοτε ξερεις τους υπαίτιους για καποιες απο αυτες τις φωτιες
-
Ορίστε πιάσανε τον πρώτο.......65χρονος εμπρησμός απο πρόθεση.....ΓΙΑ ΦΕΡΤΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες