-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δίσκος it is then..... ...ορίστε, απλό ήταν! Αφού πάντα ακούω τις υποδείξεις του εκ Πύργου ορμώμενου!!!Ρε τι τραβάω, ο Αμαλιαδίτης...
Να φανταστείτε, ακούω πλέον 'ρε Πυργιώτηηηηηηηηηηη' στο δρόμο και γυρνάω...Μπόλικο γκάζι, χαμηλά ο δίσκος (να γλύφει το χώμα, λίιιιιγο ψηλότερα αν έχει πέτρες) και γρήγορη κίνηση αριστερά - δεξιά. Τα κόβεις πριν προλάβουν να πέσουν και σου μπλοκάρουν το δίσκο. Βασικός, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ εξοπλισμός οι μπότες. Για 1000 λόγους.
-
Ελα μωρέ...και η Αμαλιάδα...στον Πύργο είναι!!!
Ξέρω ξέρω...όταν το έκανα αργά δεν δούλευε καλά...αλλά φοβόμουνα να το πάω σύριζα γιατί δεν είχα μπότες και ακόμα και με μακρύ παντελόνι τσούζουν οι πέτρες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ελα μωρέ...και η Αμαλιάδα...στον Πύργο είναι!!! -
-
Λίγα για τον Πύργο,αλλιώς θα σας καούν τα χορτοκοπτικά.Άντε το βρήκαμε τώρα.
ΠΥΡΓΟΣ-ΠΥΡΓΟΣ-ΠΥΡΓΟΣ. -
Να κι άλλος Πυργιώτης!
-
Εγω που καταγομαι απο την πολη του λευκου ΠΥΡΓΟΥ στρεχει να μαι πυργιωτης;
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Εγω που καταγομαι απο την πολη του λευκου ΠΥΡΓΟΥ στρεχει να μαι πυργιωτης;Όχι εσύ είσαι Ασπροπυργιώτης.
-
Προτείνω να μπαναριστεί για συνετισμό ο χρήστης Koyk.
Συνεχώς εξωθεί τις συζητήσεις εκτός θέματος.
Ένα - δυο χρόνια μπαν θα είναι, ελπίζω, αρκετά.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Προτείνω να μπαναριστεί για συνετισμό ο χρήστης Koyk.Συνεχώς εξωθεί τις συζητήσεις εκτός θέματος.
Ένα - δυο χρόνια μπαν θα είναι, ελπίζω, αρκετά.
OK. Done!
[mod Euripides]Ή μάλλον όχι... Θα τον πάρει τηλέφωνο η γυναίκα μου. Έχει κάτι ρίζες από Αμαλιάδα. Αυτό θα τον συνετίσει.
-
-
Καλα ολοι κοντοχωριανοι εισαστε?
-
Αααα....δεν ξέρουμε εμείς...ρώτα τον Πυργιώτη!!!
Ακους εκεί ΒΑΝ...λες και φταίω εγώ που αυτός δεν ξέρει που μένει!!!
-
Ρε μανία με τον Πύργο....
Άλλο Πύργος άλλο Αμαλιάδα για 1000+ λόγους -
...δίπλα είναι!!!
-
Yπάρχει βουνό στη μέση καθώς και σύνορα κάπτεν kouk.Άντε τώρα να βρείς το χορτοκοπτικό που σου ταιριάζει,γιατί δεν σε βλέπω να το καθαρίζεις το εξοχικό.
ΑΛΛΟ ΠΥΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑ! -
και ΑΛΛΟ ΟΡΕΙΝΗ ΗΛΕΙΑ για κοπιάστε σα πάνω!!!
-
-
Που ΄σα πάνω ρε κολλέγα,προς Ανδρίτσαινα μεριά,από όπου είναι η μάνα μου,προς Λάλα,προς Πανόπουλο(ωραίο μέρος);
Κούμανι και Αντρώνι ο θεός να σε γλυτώνει
και αν περάσεις και από την Δίβρη,θα σε φαέι το μαύρο φίδι! -
Και μετά μου λέτε εμένα για Πυργιώτες και Αμαλιαδιώτες!! Το ίδιο είναι!!!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ