-
Μα εγώ δεν κατηγόρησα το αυτοκίνητο. Με την ίδια βενζίνη, ένα παλιότερης τεχνολογίας Honda Accord έσβηνε στο ρελαντί. Και όλα αυτά, από τη στιγμή που άλλαξε ο ιδιοκτήτης σε βενζινάδικο εμπιστοσύνης.
-
http://media.autobild.de/bild/9/edc9d9b ... 8ea9_1.jpg -
απο μπροστά καλό είναι,αν και η μάσκα είναι υπερβολική
απο πίσω μόνο τα φώτα δεν μου κάθονται καλα... -
Facelift είπαμε ότι είναι;
-
βασικά είναι κάτι σαν το golf... 'the all new...'
-
Δε νομίζω να είναι έτσι...γιατί αυτό είναι facelift...και όχι νέο μοντέλο!!
Έχω μια προαίσθηση ότι τα επόμενα Audi θα R8-ίζουν λίγο...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δε νομίζω να είναι έτσι...γιατί αυτό είναι facelift...και όχι νέο μοντέλο!!Έχω μια προαίσθηση ότι τα επόμενα Audi θα R8-ίζουν λίγο...
Θα πήξουμε στο LED
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Θα πήξουμε στο LED
Αυτό είναι σίγουρο! Η λογική εξέλιξη των πίσω λαμπτήρων είναι η μετάβασή τους σε LED...η Audi μάλιστα αν θυμάμαι καλά δουλεύει σε ένα νέο μπροστινό σύστημα φωτισμού...την εξέλιξη των xenon...που θα είναι κι αυτά LED. Θυμίζω το προτοτυπο Nuvolari που μπροστά είχε φωτιστικά σώματα με LED...με μάτια μύγας έμοιαζαν
-
Θα πήξουμε στο LED
Αυτό είναι σίγουρο! Η λογική εξέλιξη των πίσω λαμπτήρων είναι η μετάβασή τους σε LED...η Audi μάλιστα αν θυμάμαι καλά δουλεύει σε ένα νέο μπροστινό σύστημα φωτισμού...την εξέλιξη των xenon...που θα είναι κι αυτά LED. Θυμίζω το προτοτυπο Nuvolari που μπροστά είχε φωτιστικά σώματα με LED...με μάτια μύγας έμοιαζαν
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... &start=465
-
Λογικά το νέο Α3 θα έχει το Quattro της επόμενης γενιάς. Το QTV system, Quattro Torque Vectoring...το οποίο είναι βασικά πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.
-
Λογικά το νέο Α3 θα έχει το Quattro της επόμενης γενιάς. Το QTV system, Quattro Torque Vectoring...το οποίο είναι βασικά πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.Είσαι καλά ενημερωμένος
Βασικά, οι παραπάνω φωτό πιστεύω ότι απέχουν από την πραγματικότητα.
Κατ' εμέ, το νέο Α3, θα μοιάζει πάρα πολύ σε αυτό εδώ : -
-
+1
-
Λογικά το νέο Α3 θα έχει το Quattro της επόμενης γενιάς. Το QTV system, Quattro Torque Vectoring...το οποίο είναι βασικά πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.Αυτό θα αντικαθιστά τα quattro στα μοντέλα με εγκάρσια τοποθέτηση του κινητήρα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λογικά το νέο Α3 θα έχει το Quattro της επόμενης γενιάς. Το QTV system, Quattro Torque Vectoring...το οποίο είναι βασικά πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.
Αυτό θα αντικαθιστά τα quattro στα μοντέλα με εγκάρσια τοποθέτηση του κινητήρα;
Είναι το καινούριο Quattro...θα μπαίνει σε όλα τα quattro πλεον...και θα είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Ίσως καταφέρουν να 'βάλουν' και το DSG μαζί...γιατί τα Quattro δεν είχαν DSG απ'ότι θυμάμαι...τουλάχιστον στο 2.0Τ-Q όταν το κοίταγα.
Ο Huckfeldt για άλλη μια φορά φαίνεται ότι έχει πέσει σχεδόν μέσα...όσον αφορά τα πίσω φώτα. Ορίστε μια φώτο του cabrio A3...
Οπότε τα πίσω φώτα θα είναι έτσι.
-
Είναι το καινούριο Quattro...θα μπαίνει σε όλα τα quattro πλεον...και θα είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Ίσως καταφέρουν να 'βάλουν' και το DSG μαζί...γιατί τα Quattro δεν είχαν DSG απ'ότι θυμάμαι...τουλάχιστον στο 2.0Τ-Q όταν το κοίταγα.
Ντεν καταλαμπαίνει.
Πάπαλα η 'πραγματική' 4κίνηση του Α4; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ντεν καταλαμπαίνει.
Πάπαλα η 'πραγματική' 4κίνηση του Α4;Σου παραθέτω το παρακάτω για να διαβάσεις για το QTV...
QTV - quattro torque vectoring. By upgrading its quattro system with additional electromagnetic clutches, QTV will work in conjunction with braking sensors to monitor steering angle, yaw rates, road speed and torque levels. It will then apportion torque not only between front and rear axle but also between left and right wheels.
Operating both under load and during throttle lift-off – arguably when the car is at its most unstable – QTV results in a more neutral cornering stance by dialing out excess over or understeer, as well as even more effective levels of traction and agility.
-
EVO style ìå Üëëá ëüãéá.
-
Περισσότερα για το QTV εδώ αναλυτικά και με φωτογραφίες.
-
@NikosA3: έχει πάρει το μάτι σου πουθενά και για νέους κινητήρες;
Νέο Audi A3 (2009);