-
Γκραφ μου, δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε εμένα, αλλά συμφωνώ ότι τα κόκκινα δέρματα σε οιδήποτε αμάξι πάνε πακέτο με χειροπέδες και βοϊδόπουτσα (αντί κομπολογιού ή αλεποουράς...) στον καθρέπτη.
Αν την πάρω τελικά, μην ανησυχείς, τα γούστα μου είναι κλασικότατα (έως προκλασικά). -
Όλοι μαζί...
Μια
ζωή
την
έχουμεεεεε
κι αν
δεν
την
γλεντήσουμε....
κλπ κλπ κλπΆσε την φίλη σου να λέει τις θεωρίες της για εργαλεία και 'εργαλεία' (Κράτα μόνο το κομπλιμέντο... )
Η ζωή είναι μικρή για να την περνάμε με αυτά που μας καλύπτουν. Από την στιγμή που έχουμε την ατυχία να ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος η ματαιοδοξία ρέει στο DNA μας και καλά θα κάνουμε να της δίνουμε κι αυτής σημασία που και πού αδιαφορώντας για τα 'κρεμαστάρια' των διπλανών μας... Άλλωστε δεν κλέψαμε κάποιον γι'αυτό που χαιρόμαστε! Το πήραμε, και θα το ευχαριστιόμαστε κι ας πάνε στον όποιον Καλυβιώτη ν'αγοράσουν με τα κοντέινερ τις κούκλες και τις καρφίτσες!
Θυμήσου την διαφήμιση με το Southern Comfort, και 'αστους όλους να τραγουδάνε!Όσο για το θέμα της χρήσης τέτοιων αυτοκινήτων σε πίστα, απλά εμείς ως φτωχά παραπαίδια της ακμάζουσας στην ευρώπη άθλησης εντός αγωνιστικής παιδιάς, δεν αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχουν πολλοί κάτοχοι Ιταλίδων που τα ευχαριστιούνται στις πίστες και πολλαπλάσιοι με Porsche. Εμείς δεν έχουμε απενοχοποιηθεί ακόμα από το status symbol τους, και καθόμαστε και συζητάμε για το αν θα πρέπει ή όχι να ευχαριστιόμαστε τέτοιες δημιουργίες σε χώρους όπου ΜΠΟΡΟΥΝ ν'αναδείξουν τα ταλέντα τους με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και επαναληψιμότητα!
Ξέρεις πόσοι και πόσοι μ'έχουν πλησιάσει όταν βάζω το Μ5 στην πίστα και με ρωτάνε αν το λυπάμαι;;; Του απαντώ απλά ότι αφενός μεν εκεί μέσα το 'σπάω' πολύ πολύ λιγότερο από τον κάθε κάγκουρα που παίρνει τέτοια αμάξια και στήνεται νυχθημερόν για κόντρες, και τ'ότι ουσιαστικά το μόνο αναλώσιμο που έχω είναι βενζίνη , τακάκια , και λάστιχα .
Αρκεί να γνωρίζεις τί πρέπει να κάνεις και ποια είναι τα όρια που οφείλεις να τηρήσεις (και για το αμάξι αλλά και για σένα....)
-
Να κι ένα επιπλάκι made by Stutgart-ian parts!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Όμορφο το κυκλικό σχήμα του αγαπητού Coyot και πέρα για πέρα αληθές! Από που, όμως, προκύπτει οτι η αποκλειστικότητα συμβαδίζει πάντοτε με το καλό γούστο;
Όχι πάντοτε, απλώς τα παρέθεσα σε παράταξη γιατί μπορεί να ισχύουν και σωρευτικά.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Όχι πάντοτε, απλώς τα παρέθεσα σε παράταξη γιατί μπορεί να ισχύουν και σωρευτικά.Ok. Έτσι να το δεχθώ.
Theo, έχω και εγώ τέτοιο επιπλάκι ( μοτεράκι από 2.4Ε 1972)!
Αλήθεια! 175 κιλά είναι!! -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Γκραφ μου, δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε εμένα, αλλά συμφωνώ ότι τα κόκκινα δέρματα σε οιδήποτε αμάξι πάνε πακέτο με χειροπέδες και βοϊδόπουτσα (αντί κομπολογιού ή αλεποουράς...) στον καθρέπτη.
Αν την πάρω τελικά, μην ανησυχείς, τα γούστα μου είναι κλασικότατα (έως προκλασικά).Καμμιά φορά όμως τα πράγματα είναι αλλιώς και δεν χωρά καμμία αμφιβολία στην προκείμενη πως πρόκειται περί εξέχουσας περίπτωσης γνήσιας και απόλυτης ιταλικής φινέτσας!
-
Αυτό ακριβώς θα πάρω μια μέρα, αλλα με μπέζ εσωτερικό.
-
Μπεζ με λευκό: jamais!
Θα πω να σε ban-άρουν από το φόρουμ!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Αν την πάρω τελικά, μην ανησυχείς, τα γούστα μου είναι κλασικότατα (έως προκλασικά).Καμμιά φορά όμως τα πράγματα είναι αλλιώς και δεν χωρά καμμία αμφιβολία στην προκείμενη πως πρόκειται περί εξέχουσας περίπτωσης γνήσιας και απόλυτης ιταλικής φινέτσας!
Καλά, να στο επιτρέψω κατ' εξαίρεσιν!
Σημειωτέον ότι αυτό το configuration απαιτεί μελανό χιτώνιο για τον οδηγό (εκ του 47 Συντάγματος Μελανοχιτώνων 'Fanti de la Morte' της Μεραρχίας Ferrara! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Theo, έχω και εγώ τέτοιο επιπλάκι ( μοτεράκι από 2.4Ε 1972)!
Αλήθεια! 175 κιλά είναι!!ΑΞΙΟΣ!
Άντε και σ'αυτό τώρα....
Edit: Πάμφτηνο, ε;;;
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Μπεζ με λευκό: jamais!Θα πω να σε ban-άρουν από το φόρουμ!
Γιατί βρε συ;
-
Και το peugeot μου ετσι ηθελα να το παρω, αλλα δεν ερχετε στην ελλαντα ο συνδιασμος μπεζ με 3θυρο... το κερατο τους!
-
Και μόνο που με ρωτάς ... τσκ τσκ τσκ!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Καλά, να στο επιτρέψω κατ' εξαίρεσιν!
Σημειωτέον ότι αυτό το configuration απαιτεί μελανό χιτώνιο για τον οδηγό (εκ του 47 Συντάγματος Μελανοχιτώνων 'Fanti de la Morte' της Μεραρχίας Ferrara!Οκ, θα του το πω ...
-
-
Κάποιο λάθος έκανες μάλλον και εχεις δυο φορές το ίδιο link, ε;
-
theoM5
το σώζω αν την πάρω με χτένι; -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Ξέρεις πόσοι και πόσοι μ'έχουν πλησιάσει όταν βάζω το Μ5 στην πίστα και με ρωτάνε αν το λυπάμαι;;; Του απαντώ απλά ότι αφενός μεν εκεί μέσα το 'σπάω' πολύ πολύ λιγότερο από τον κάθε κάγκουρα που παίρνει τέτοια αμάξια και στήνεται νυχθημερόν για κόντρες, και τ'ότι ουσιαστικά το μόνο αναλώσιμο που έχω είναι βενζίνη , τακάκια , και λάστιχα .
καλά δεν το λές και ακριβώς έτσι...
Χρησιμοποιείς λίγο πιο 'ανδρικά' και σεξιστικά παραδείγματα/ ρητορικές ερωτήσεις που τελικά πείθουν πολύτ περισσότερο τον ερωτών
-
Καλά είπαμε να μην το κάνουμε και ακατάλληλο το φόρουμ για ανηλίκους...
Όσοι με ρώτησαν πάντως έλαβαν την απάντηση που τους έκανε να χαμογελάσουν και να δώσουν το thumbs-up για την συνέχεια!
Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως ανεξαρτήτως κόστους κάτι που αρέσει σε εξωτικά και λοιπά super-models (και τους κατόχους τους) είναι να.... σκίζονται, κατά το δοκούν!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
theoM5
το σώζω αν την πάρω με χτένι;Ακόμα και το χτένι είναι passe ρε συ...
Δεν αξίζει καν την σκέψη να είσαι μεταξύ εκείνων (
Porsche Forum