-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Θα μπορεσεις να διαβασεις εδω ομως??Μπορει να παρασυρθεις απο την αγρια νυχτερινη ζωη της Αλεξ/πολης
Αυτό είναι ένα ζήτημα που με απασχολεί.
-
Περισσότερες πιθανότητες έχει να παρασυρθεί από τον Βοιδομάτη ποταμό φορώντας σωσίβιο (στην Αλεξανδρούπολη), παρά από την νυχτερινή ζωή εκεί πέρα!
-
Κοίτα... τοσα στρατοπαιδα εχετε... τραβα σε ενα και κανε καντάδα στον σκοπο... θα περασει ευχαριστα η ώρα.
-
Ξέρω που είναι η ψυχιατρική κλινική, μπορώ να πάω κατευθείαν.
-
εμα γιατί δεν το λες τοση ώρα!
-
Κύριοι καλησπέρα ή καλύτερα τέτοια ώρα, καλημέρα.
Μιας και ταξιδεύω πρώτη μου φορά στο εξωτερικό έχω δυο απορίες.
Α) επιτρέπετε να πάρω μαζί μου, μέσα στο αεροπλάνο συσκευή gps ;
Β) από το αεροδρόμιο του Μονάχου θα νοικιάσω αυτοκίνητο, χρειάζομαι αναγκαστικά πιστωτική κάρτα; Αν του δώσω τα χρήματα εμπρός είμαι οκ;Αυτά για την ώρα.
Ευχαριστώ. -
Ισως να μπορεις να συμφωνησεται να πληρωσεις μπροστα αλλα εχω την εντυπωση οτι την πιστωτικη την κρατανε πιο πολυ και καβατζα.Μην γινει καμια μαλακια.Να ειναι καλλημενοι.
-
Δεν έχω πιστωτική...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
....Θανάση, αν πας πρώτη φορά Γερμανία καλύτερα να μη νοικιάσεις αυτοκίνητο. Σε γενικές γραμμές τα τρενάκια είναι αστέρια και πολύ πιο γρήγορα.
-
Ενταξει τοτε.....
Αποψη μου να δεις τι παιζει απο δρομους και τα σχετικα και μετα νοικιαζεις αυτοκινητο.Μπορει τελικα να μην το χρειαστεις καθολου. -
Ναι μεν θα πάω πρώτη φορά Γερμανία, αλλά θα πάω σε δύο συγκεκριμένα μέρη όλα και όλα.
Ένα που είναι το ξενοδοχείο μου στο Hohenlinden και στο Ebersberg κάπου στα 9 χιλιόμετρα πιο πέρα. Δεν νομίζω να πάω Μόναχο και λοιπά μέρη.Απλά θέλω να πηγαίνω με το αμάξι από το ξενοδοχείο στο χωρίο και απλά στα γύρο μέρη.
-
Θανάση, από την πιστωτική κάρτα δεσμεύουν ένα ποσό που είναι το μέγιστο ποσό που μπορείς να πληρώσεις σε περίπτωση ατυχήματος. Ίσως αν μπορέσεις να δώσεις αυτό το ποσό με την παραλαβή του αυτοκινήτου δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης, το αυτοκίνητο λογικά θα το προπληρώσεις με την παραλαβή.
-
Το κατάστημα είναι ανοικτό;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θανάση, από την πιστωτική κάρτα δεσμεύουν ένα ποσό που είναι το μέγιστο ποσό που μπορείς να πληρώσεις σε περίπτωση ατυχήματος. Ίσως αν μπορέσεις να δώσεις αυτό το ποσό με την παραλαβή του αυτοκινήτου δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης, το αυτοκίνητο λογικά θα το προπληρώσεις με την παραλαβή.Δηλαδή, μιας και δεν έχω πιστωτική δεν παίζει να μπορέσω να πάρω αμάξι... ωραία πράγματα...
-
ΓΤΠΜ!!
Έβαλα ποπκορν να κάνω και κάηκαν. Ο φούρνος μικροκυμάτων έγινε μουνί και όλο το σπίτι βρωμάει.
-
τα χει αυτα το μοντερειτινγκ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΓΤΠΜ!!Έβαλα ποπκορν να κάνω και κάηκαν. Ο φούρνος μικροκυμάτων έγινε μουνί και όλο το σπίτι βρωμάει.
Αφού είσαι άχρηστος!!!!!!!
-
Καλά και εσύ παντρεύεσαι αλλά δεν το κάνουμε θέμα ούτε στο κοπανάμε στα μούτρα
-
-
καρφουρτ αυριο...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]