-
μάλλον το πρώτο...
-
-
έλα ντε, ακόμα εδώ?
-
Oχι λεμε... Χτες δεν ειχε και κινηση αλλα ψαρωσα ενα leon 20vt που το παιζε μαγκακος..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oχι λεμε... Χτες δεν ειχε και κινηση αλλα ψαρωσα ενα Golf 1.4 FSI που το παιζε μαγκακος.. -
Βρήκα ώρα να αρρωστήσω κι εγώ...
Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, ελαφρά ερεθισμένος λαιμός, ΠΟΛΥΣ πονοκέφαλος και ελαφρύς πυρετός. Αλλά όπως και να χει, σε κλείνει μέσα... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Βρήκα ώρα να αρρωστήσω κι εγώ...
Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, ελαφρά ερεθισμένος λαιμός, ΠΟΛΥΣ πονοκέφαλος και ελαφρύς πυρετός. Αλλά όπως και να χει, σε κλείνει μέσα...Στο 'πόδι' περναει ευκολότερα Σταυρο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oχι λεμε... Χτες δεν ειχε και κινηση αλλα ψαρωσα ενα leon 20vt που το παιζε μαγκακος..μαρεσει που αφησα ενα μπραβο 15 κολωνες πισω...
-
Μόλις γύρισα από near-death experience.
-
???
-
?????
-
Λέγε ρε τι έγεινε!
-
Οι πρωτες πληροφοριες μιλανε για κατι νεκρα βατομουρα
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Οι πρωτες πληροφοριες μιλανε για κατι νεκρα βατομουραΔηλαδή;
-
πμ
-
Kατόπιν απαιτήσεως του κοινού:
Γυρνώντας από το ποτάκι μας σε νυχτερικό κέντρο διασκεδάσεως πάνω σε βουνό με διαδρομή με τις απαραίτητες στροφές συνέβη το περιστατικό. Εγώ καθόμουν άρχοντας στο πίσω κάθισμα της κορόλας και απολάμβανα τη μουσικούλα. Δυστυχώς δεν έκανε το ίδιο και ο οδηγός, ο οποίος αποφάσισε να μου δείξει πως ακριβώς γλιστράει το μπουρδέλο του σε μια συγκεκριμένη στροφή (χωρίς να προειδοποιήσει).
Φτάνουμε στη στροφή - σα να είμαστε με πολλά, σκέφτομαι - είμαστε με πολλά, το βλέπω - μάλλον στρίψαμε, ξανασκέφτομαι - ουπς!, μάλλον αυτή είναι η ουρά που κουνήθηκε (αυτό το νιωσα). [όλα τα παραπάνω χώρεσαν στο ίδιο μισό δευτερόλεπτο]
Το ότι εγώ ένιωσα την ουρά να φεύγει απ τη θέση της ένα μέτρο πριν τον οδηγό (όση η απόσταση μεταξύ μας) είχε ως συνέπεια την αργή και λανθασμένη διόρθωση.
2η σφαλιάρα και βρισκόμαστε στο αντίθετο ρεύμα να κάνουμε πιρουέτες - καμία σχέση με τη χάρη των Μπολσόι, δυστυχώς. Κάπου εκεί βλέπω απ' το πλαϊνό παράθυρο το σετ δέντρο-πέτρες-τοιχάκι να πλησιάζει. Έχω πλέον αποδεχτεί το μοιραίο και περιμένω να ακούσω το ΜΠΑΜ (γι' αυτό μπορεί να ευθύνεται και ο συνδυασμός αλκοόλ και νύστας, εκτός απ' την ψυχραιμία μου).Το επόμενο μιλισεκόντ, που επιβεβαίωσε τη θεωρία περί διαστολής του χρόνου, καθώς μου φάνηκε αιώνας, συνέβη η έκπληξη: ΣΠΛΑΤΣ!!!
'Τι σπλατς ρε; Κύριε Θεέ, το παιχνίδι σας έχει bug, ΜΠΑΜ δεν έπρεπε ν' ακουστεί;'
Επαναφορά στην πραγματικότητα και στο δικό μας ρεύμα, κοιτώντας ευθεία αυτή τη φορά. Σταμάτημα για επιθεώρηση των απωλειών, κατεβαίνουμε κάτω και δεν αντικρίζω την διαλυμένη πόρτα που περίμενα. Αντί αυτής, όλη η πίσω αριστερή πλευρα έχει καλυφθεί με ένα περίεργο κοκκινωπό υγρό...Δεν έβαλα και τη γλώσσα μου για να δοκιμάζω, αλλά νομίζω πως σκοτώσαμε τα βατόμουρα που κρεμονταν στο δέντρο!Καλά τη βγάλαμε και σήμερα!
-
-
Και παλι καλα να λες.
-
Καλημέρα! Μία φραπεδιά με 3 κουτάλια καφέ και 5 ζάχαρη με μπόλικα θρυματισμένα παγάκια σε μεγάλο ποτήρι μπύρας παρακαλωωωωωώ.
-
ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ
την κάνω και γω πάω λίγες μέρες στο εξοχικό
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]