-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
λοιπόν, κάτι παρόμοιο παρατήρησα κι εγώ σε ταξίδι 2 ωρών μόνος με το αυτόματο honda civic. `Εχει τρεις επιλογές ταχύτητας, το L για πρώτη και ξεκίνημα, το * για κίνηση μέσα στην πόλη και το OD που είναι τετάρτη ας πούμε. Οδηγώντας λοιπόν συνέχεια με το OD στην εθνική και φτάνοντας στην Αθήνα, σταματάω σε φανάρι και βάζω το L να ξεκινήσω και τίποτα! Χρειαζόταν κάποια δευτερόλεπτα για να 'κουμπώσει'! Τι να ναι άραγε; Πάντως όταν έφτασα το άφησα καμια δυο ώρες μετά που το πήρα ήταν οκ. Μήπως είναι τα λάδια του αυτόματου;
Να αλλάξεις τα λάδια στο σαζμάν ΑΜΕΣΩΣ και να εύχεσαι να λυθεί το πρόβλημα. Αν δεν βάζει πρώτη δεν σηκώνει αρκετή πίεση λαδιού, κάποιο κυλινδράκι χάνει, κάποια βαλβίδα κολλάει ή φθαρμένη αντλία λαδιού (το χειρότερο).
μα αυτό δε θα το επηρέαζε ακόμα και όταν είναι 'κρύο'; γιατί εγώ σου μιλάω για μετά από αρκετή οδήγηση
Το σαζμάν σου έχει πρόβλημα. Μπορεί να σου κρατήσει καιρό, μπορεί να χαλάσει αύριο. Εκτός από την επισκευή, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις τα λάδια.
Στα civic να αλλάζεις τα λάδια το πολύ κάθε 15.000 χλμ. Δεν έχουν φίλτρο.
-
πού βρίσκουν σαζμάν?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βρε Χρηστο 5 ωρες με το ποδι στο πατωμα;Το αιμα με το μπουρι της σομπας του πινεις του κακομοιρου .
δεν έχεις μπει συνοδηγός σ'εμένα, γι'αυτό τα λες αυτά!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Βρε Χρηστο 5 ωρες με το ποδι στο πατωμα;Το αιμα με το μπουρι της σομπας του πινεις του κακομοιρου .
δεν έχεις μπει συνοδηγός σ'εμένα, γι'αυτό τα λες αυτά!
εχεις μπει εσυ?
-
ξεχνιέται κάτι τέτοιο?
-
SirGus
Που το ξεθαψες βρε θηριο?
Φαντασου τι τραυματικη εμπειρια ηταν για σενα -
εεεεε όχι μην είμαστε υπερβολικοί..
ο dmitspan το ξέθαψε http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 017#970017
αλλά σίγουρα ήταν μια ... εμπειρία...
-
i shot the sheriff
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
i shot the sheriffΠάρε βόλτα λιοσίων, φρατνζή!
BTW, από μικρή εμπειρία δική μου, με παλιό κεντρομήχανο με 2.5 μέτρα μοχλικό, ήταν στάνταρ αυτή η συμπεριφορά (δυσκολία στις αλλαγές αλλά και συνολική αλλαγή στο patern) λόγω διαστολής. Αν σκεφτείς μια διαστολή 0.5% στα 2.5 μέτρα είναι 1.25 εκατοστά!!!! Δεν είναι και λίγο για να στα κάνει μαντάρα!!
Ζεσταμένο κιβώτιο????