-
Οχι μπλουζακι και εχωρουχα γιατι μπορει να κανεις λαθος νουμερο και να της παρεις μεγαλητρο και να νομιζει οτι την θεωρεις χοντρη (αυτο βασικα το νομιζουν ετσι και αλλιως) αν παρεις μικροτερο θα νομιζει οτι σου αρεσουν οι πιο μικροσωμες...γενικα μπερδεμα. Κολονια ναι, και ας νομιζει οτι ειναι χωρισμος.....χεστηκαμε!
Στο χοντο κλπ πηγαινε αφοβα, σπανια μπαινουν αντρες μεσα και οι γκομενες που δουλευουν εκει τους εξυπηρετουν ευχαριστα, ασε που κανουμε μπαμ μπαμ τα ψωνια μας και δεν τους τα πριζουμε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εισαι σε συγχυση...
καλα τα πηγε ο λεοντας χθες..αμα δεν εχει στροφες μια χαρα ειμαστε!
πεσμου ο ντινος γιατι δεν επιασε το υπονοουμενο...?ειλικρινα ομως...
έλα μου ντε... μάλλον γιατί δεν έχω συνηθίσει καν στην ιδέα του δονητή για αντικαταστάτη, σε αντίθεση με σας τους δυό...
Αλλα δε μου λεγες ρε στο μσν;Τι ωραια που θα ηταν να ειχαν και οι αντρες κατι σαν δονητη..;Τι μονο οι γυναικες θα ικανοποιουνται;Αλλαξες γνωμη;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ανακάλυψα ψαροταβέρνα- ουζερί 10 λεπτά από το σπίτι μου, σε ένα στενάκι ξεκάρφωτο,σούπερ!!
Και πίνω μπύρες, πίνω μπύρες, πίνω μπύρες!
Αν κρίνω από το nickname, υποθέτω ότι είναι χλιαρές και με συνοδεία αμυγδαλάκια (από το γλυκό που έστειλες στην Κλεοπάτρα);
Παραπλανητικό είναι το nick κρυφό Γιαπωνεζάκι είναι.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας σε κατάστημα **BSB **κτλ που και έχει πολλά καταστήματα σε όλη την αττική (αν χρειαστεί να το αλλάξει), αλλά και έχουν και τα τελευταία σχέδια που τους αρέσουν.
BBS δεν είναι το σωστό.
-
tazio έναν καφέ σε παρακαλώ καλό μου.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
tazio έναν καφέ σε παρακαλώ καλό μου.Μόνο στον Πασχάλη.
-
-
Εδω εισαι;
-
Ναι ...
-
A να χαθείτε ανώμαλοι...
-
Γεια σας και αντιο σας. Επεστρεψα στην Αθηνα γι αλιγο και ειμαι στο παλιο μου δωματιο... Περιεργο συναισθημα να εισαι καπου που εχεις να μεινεις 1.5 χρόνο..
Μοιάζει σα να μην εφυγα καθολου... τεσπά παω για υπνο... καλη συνεχεια σε όλους.
(Σας γράφω από το παλιο μου Pc!!!! )
-
A να χαθείτε ανώμαλοι...Τι να κανουμε,αγαπιομαστε...
-
A να χαθείτε ανώμαλοι...Ζηλιάρη.
-
-
Φραγκισκο καλο παιδι φαινεται ο σταυρος..λεω να τον εχουμε απο κοντα..
-
Από κοντά ίσως από πίσω μη τον έχουμε.
-
Με πιανεις...
-
η μούχλα τελικά είναι κολλητική
-
ΤΟΙΧΟ-ΤΟΙΧΟ...
-
βράχο-βράχο
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]