-
να τον χαίρεσαι Θόδωρε να σου ζήσει και να τον καμαρώνεις!!!
-
Να σου ζήσει !!!
(Μήπως το kevlar προφυλακτικό, πρέπει να πάει στον μπαμπά?
εκτός αν πηγαίνεις και για τρίτο μοντέλο....) -
Οχι, ο μπαμπάς θα χρειαστεί από τιτάνιο!
Το τρίτο μοντέλο το σκέφτομαι, μιας και βάσει των προεκλογικών υποσχέσεων, μεταφράζεται σε....(click):ysterical:
-
Να σας ζήσει
-
Μεταβιβασε και στην μητερα τις ευχες μας και να το δειτε οπως το ονειρευεστε.
-
Σ'ευχαριστώ DAP!
Θα της πως δε αυτολεξί: **To forum μετά σου! **
-
Μου ειναι αδυνατο να μην σας πω για ενα τρομερο 'σκηνικο' που λαμβανει χωρα εδω και ενα μηνα.
Ειναι μεσημερι. Εγω κοιμαμαι του καλου καιρου ως συνηθως, ξενυχτισμενος απο τη δουλεια. Η κορακλα 'ξεφευγει' απο την προσοχη της μητερας της, ερχεται στο δωματιο σκαρφαλωνει στο κρεββατι, μπουσουλοντας ερχεται και καθεται πανω στο κουτελο μου - πώς ειναι να καθεται καποιος πανω σε μια μηχανη. Αφου λοιπον βολευτει και ακουμπησει αναπαυτικα στο προσκεφαλο του κρεββατιου, σκυβει το κεφαλι της, με κοιταζει και μου λεει: 'ΤΑ' θελει να πει 'τσα' δηλαδη αλλα δεν εχει το 'αξάν' (στα Γαλλικα)
Παρολο που μια δυο φορες που το εκανε το pampers που φορουσε ηταν γεματο σκατα και πεταχτηκα πανω σαν ελετηριο, μου εχει γινει αναγκη και το περιμενω καθε πρωι πως και πως να ερθει και να κατσει στο κουτελο μου. -
εισαι άρρωστος!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παρολο που μια δυο φορες που το εκανε το pampers που φορουσε ηταν γεματο σκατα και πεταχτηκα πανω σαν ελετηριο, μου εχει γινει αναγκη και το περιμενω καθε πρωι πως και πως να ερθει και να κατσει στο κουτελο μου.Είναι αυτό που λένε στ'αγγλικά eat shit οι χωριανοί μου στο Eaton , αλλά προφανώς σε πιο ελκυστική μορφή!
-
Καινουριες ατακες απο τη μικρη (4,5)
(Ετοιμαζομαστε να παμε για μπανιο και μας περιμενει η παρεα στο αυτοκινητο):
Εγω: Γρηγορα, θα αργησουμε
Αυτη: Μπαμπα, η θαλασσα δεν κλεινει ποτε!Της βαζω το αντηλιακο στο σπιτι πριν παμε για μπανιο. Της αφηνω να αλειψει μονη της οπου φτανει, 'μεχρι να το απορροφησει τελειως'.
'Μπαμπα, ενταξει ειναι το απορουφηξε'.Ενα απογευμα μου λεει:
-Μπαμπα, σε απολαμβανω
-Τι σημαινει σε απολαμβανω; (τη ρωταω, γιατι δεν εχει ξαναχρησιμοποιησει τη λεξη)
-Σ' αγαπαω. -
πάντως για τη θάλασσα έχει δίκιο καλά σου την είπε
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Καινουριες ατακες απο τη μικρη (4,5)Ενα απογευμα μου λεει:
-Μπαμπα, σε απολαμβανω
-Τι σημαινει σε απολαμβανω; (τη ρωταω, γιατι δεν εχει ξαναχρησιμοποιησει τη λεξη)
-Σ' αγαπαω.Μήπως έμαθες και πώς λένε τον φίλο της στην παιδική χαρά;;;
-
Η δικιά μου, επίσης 4,5 , ήξερε βέβαια ότι αυτός που οδηγεί βάρκα λέγεται βαρκάρης αλλά όταν είδε βάρκα να την οδηγάει γυναίκα, με ρώτησε κάτι για την 'βαρκάρα'. (το θυληκό του βαρκάρη)
-
Γονέας δεν είμαι αλλά σε 4 εβδομάδας γεννάει η αδερφή μου και μάλλον σαν θείος ήδη το έχω κάψει λίγο
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η δικιά μου, επίσης 4,5 , ήξερε βέβαια ότι αυτός που οδηγεί βάρκα λέγεται βαρκάρης αλλά όταν είδε βάρκα να την οδηγάει γυναίκα, με ρώτησε κάτι για την 'βαρκάρα'. (το θυληκό του βαρκάρη)Παρομοιως:
Ακουσε τη μεγαλη να φωναζει τη μανα της (και καλα στα αγγλικα) 'mommy' και το μετετρεψε για μενα 'μπαμπη' και στο χαιδευτικο 'μπαμπικο'.'Και συ λαμπεις ρε μπαμπη' δεν μου χει πει ακομα παντως...
-
Έχοντας δυο παιδιά σε κοντινή ηλικία (ο ένας 22 μηνών και ο άλλος 0.7 μηνός ), έχω πρόβλημα να πω ακόμα τον πρώτο ως ΜΕΓΑΛΟ.
Έτσι του έχει παραμείνει προς το παρόν ο τίτλος του ΜΙΚΡΟΥ, και ο άλλος αποκαλείται με το πιο αρμόζον στην ηλικία του ΜΩΡΟ!
Άσχετο με τη γέννα του TJ II, αλλά μιας και συζητάμε τώρα περί των τέκνων μας, είπα να το αναφέρω:
Μέχρι πριν που να γεννηθεί λοιπόν το νέο μας μωρό, ο μικρός Στέργιος είχε την εξής μαθηματική προσέγγιση σε διάφορα πράγματα, έχοντάς μας εισαγάγει στην έννοια του ΜΠΑΜ!
Τί εστί ΜΠΑΜ;
ΜΠΑΜ είναι κάθε τι που παίρνει διττή μορφή, κάθε τί που έχει δυο φάσεις, κλπ. Ψιλο binary κατάσταση!
Έτσι λοιπόν για να αναβοσβήσουμε το φως λέμε ΜΠΑΜ, (άνοιξε/κλείσε)
για να χρησιμοποιήσουμε το ασανσέρ λέμε ΜΠΑΜ, (πάνω/κάτω)
για να αλλάξουμε το τρυπάνι από το Black and Decker παιχνίδι λέμε ΜΠΑΜ,
όταν έχουμε τελειώσει το γάλα λέμε ΜΠΑΜ,
κλπ κλπ κλπ χωρίς ποτέ βεβαίως να παραλείψουμε την θεμελιώδη τιμή του ΜΠΑΜ, ότι όταν ρίχνουμε κάτι κάτω αυτό κάνει....ΜΠΑΜ!
-
αυτό να το προσέξεις Τεο μην εξελιχθεί σε αγάπη του ΜΠΑΜ με τ'αυτοκίνητα
-
Τότε θα δει ΜΠΑΜ που θα πέσει....
-
Μπαμ να υποθεσω λες τα € που θα σκασεις να του παρεις αλλο,ε?
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...