-
Αναζητω οτι λεει ο τιτλος...
Παλια ηταν μοδα τωρα μπορω να βρω?
Θα εχει για Ignis?
ή γινεται χειροποιητο στα μετρα μου?Που μπορω να βρω μαγαζι εδω στα Βορεια που να πουλανε ή να φτιαχνουν τετοιο καλυμμα???
-
Θα εχει για Ignis?
ή γινεται χειροποιητο στα μετρα μου?Που μπορω να βρω μαγαζι εδω στα Βορεια που να πουλανε ή να φτιαχνουν τετοιο καλυμμα???
-
Θα εχει για Ignis?
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Αναζητω οτι λεει ο τιτλος...Παλια ηταν μοδα τωρα μπορω να βρω?
Θα εχει για Ignis?
Δες εδω
-
Εδώ: http://www.leman.gr/swf/leman.html
Αλλά δεν το προτείνω...
Μπορεί να προστατεύει απο πετραδάκια ... αλλά δημιουργεί άλλα προβλήματα*... Εγώ το φόρεσα ακριβώς μία εβδομάδα και μετά το πούλησα...- προβλήματα = ξεθάμπωσε το χρώμα του καπό, μαζεύει υγρασία και βρώμα από κάτω και με την παραμικρή ζέστη 'σκίζει' το καπό... To κόκκινο χρώμα είχε γίνει σχεδόν κίτρινο! Ευτυχώς που το έβγαλα για να πλύνω το αυτοκίνητο και είδα από κάτω την καταστροφή.... Το αυτοκίνητο ωστόσο πήγε σε φανοποιείο για επαναφορά χρώματος... Αυτά το 2000 στο Coupe ...
-
Νομίζω πως το νόημα είναι να το 'φοράς' μόνο για το ταξίδι. Φτάνεις στον προορισμό σου? Κάνεις τον κόπο να το βγάλεις και να το βάλεις στο χώρο αποσκευών.
-
Κι εγώ αναρωτιόμουν παλιά τι ρόλο βαράει αυτή η πλαστικούρα, τελικά είναι για τα πετραδάκια ε;
Συγνώμη τώρα, τι είναι πιο άσχημο, ένα δύο ή και παραπάνω βρε αδελφέ σημάδια στο χρώμα, ή αυτή η μαύρη κ@πότα στη μούρη του αυτοκινήτου; -
Yπάρχει και διαφανές φιλμ για τον προφυλακτήρα, το μπροστινό μέρος του καπώ και τους καθρέπτες, ως προστασία έναντι εντόμων και χαλικιών. Αγγλιστί, λέγεται clear bra αν δεν απατώμαι.
Ορισμένα εργοστάσια το δίνουν ως έξτρα αξεσουάρ.
Για άφτερ μάρκετ δεν ξέρω δυστυχώς τι παίζει. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Yπάρχει και διαφανές φιλμ για τον προφυλακτήρα, το μπροστινό μέρος του καπώ και τους καθρέπτες, ως προστασία έναντι εντόμων και χαλικιών. Αγγλιστί, λέγεται clear bra αν δεν απατώμαι.
Ορισμένα εργοστάσια το δίνουν ως έξτρα αξεσουάρ.
Για άφτερ μάρκετ δεν ξέρω δυστυχώς τι παίζει.Εχει εδώ κανείς εμπειρία ο ίδιος ή από φίλο του γιά τοποθέτηση τετοιας μεμβράνης προφυλακτήρα, καπώ, φανάρια, φτερά ...??? Η τοποθέτηση είναι εύκολη και δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, καθώς και το αποτέλεσμα είναι το αναμενώμενο που διαφημίζουν...??? Εγώ ρώτησα στην Aytoglym και μου είπαν τιμή που μου φάνηκε αρκετά τσιμπημένη (550 Ε) γιά το αυτοκίνητο ... Βέβαια ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι που βάζουν το συγκεκριμένο προϊόν ή άλλα παρόμοια ...!
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Εγώ ρώτησα στην Aytoglym και μου είπαν τιμή που μου φάνηκε αρκετά τσιμπημένη (550 Ε) γιά το αυτοκίνητο ...,ευτυχως υπαρχουν κατι τετοια και σου φτιαχνουν την μερα
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Εγώ ρώτησα στην Aytoglym και μου είπαν τιμή που μου φάνηκε αρκετά τσιμπημένη (550 Ε) γιά το αυτοκίνητο ...πιο φθηνα θα σου έρθει να το βάψεις ...όταν κ εάν σου φθαρεί από τα πετραδάκια...
άκου 550 ευρώ...τόσα τους λείπουν;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχει 10 μήνες που τοποθέτησα τέτοιο φίλμ στην 430 και σώθηκα.Στούς 2 μήνες χωρίς φίλμ ο προφυλακτήρας είχε γίνει σαν αμμοβολημένος.Σε πέτρα που έφαγα με 250 χλμ περίπου(ακούστηκε μεγάλο γκαπ και την είδα κιόλας) σκίστηκε λίγο η μεμβράνη.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο η τοποθέτησή της.στο δικό σου ναι αξίζει....στα λοιπά γήινα...
-
Της autoglym τοποθέτησες? Η τιμή που ανέφερε ο ckosm είναι για όλο το αυτοκίνητο? Γιατί αν δεν είναι μόνο για το καπό τότε κάπως αξίζει.
-
Το κόψιμο στο καπώ φαίνετε μετά από καιρό? Εγώ μάλλον θα βάλω στην madico η οποία έχει και αυτήν. Σκέφτομαι να βάλω στο καπώ, προφυλακτήρα και στα φανάρια όπως επίσης και μια λωρίδα χαμηλά κάτω από τις πόρτες για να αποφύγω τα πετραδάκια που φεύγουν από τα λάστιχα. Έχω φάει αρκετά χτυπήματα από πετραδάκια λόγω του ότι κυκλοφορώ συνέχεια εθνική οδό οπότε αυτό θα με σώσει!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ ρώτησα στην Aytoglym και μου είπαν τιμή που μου φάνηκε αρκετά τσιμπημένη (550 Ε) γιά το αυτοκίνητο ...
πιο φθηνα θα σου έρθει να το βάψεις ...όταν κ εάν σου φθαρεί από τα πετραδάκια...
άκου 550 ευρώ...τόσα τους λείπουν;
Είναι πανάκριβα η τιμή που ανεφερα δεν το συζητάω, αλλά εάν το πάμε όπως λες, πόσες φορές θα βάψεις προφυλακτήρα εάν κάθε 2 ταξίδια σου γίνεται κόσκινο ...
-
Ο χρήστης micras έγραψε:
Της autoglym τοποθέτησες? Η τιμή που ανέφερε ο ckosm είναι για όλο το αυτοκίνητο? Γιατί αν δεν είναι μόνο για το καπό τότε κάπως αξίζει.Στην Autoglym μου ανέφεραν τιμή γιά Leon II (Cupra) και περιλαμβανει εμπρός προφυλακτήρα, καπώ, φανάρια-προβολείς extra εάν υπάρχουν και φτερά...! Δεν θυμάμαι και δεν συγκράτησα κάτι άλλο ...!
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Εγώ ρώτησα στην Aytoglym και μου είπαν τιμή που μου φάνηκε αρκετά τσιμπημένη (550 Ε) γιά το αυτοκίνητο ...
,ευτυχως υπαρχουν κατι τετοια και σου φτιαχνουν την μερα
Σωστά πολύ γέλιο ...
Και νόμιζα Nosferatu ότι η δική σου μέρα φτιάχνεται μόνο όταν ακούς ή μυρίσεις λίγο αιματάκι ...
Κάλυμμα για καπο απο πετραδακια... (μαυρο)