-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ να ρωτήσω:εάν αυτό που έγινε με το fa και τον lh γινόντανε αλλά με ζευγάρι τον fa και gfisichella θα αντιδρούσαν έτσι;
απλά έχουμε να κάνουμε με τον γλοιώδη lh που τυχαίνει να είναι και άγγλος!
τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο!
Ούτε που θα το έδειχνε η κάμερα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως ο Ron κατάφερε να τραβήξει την προσοχή όλων στην McLaren.
Καλώς ή κακώς εκεί στο Paragon σήμερα θα έχουν ανοίξει σαμπάνιες.
αρνητική δημοσιότητα που αυτή την στιγμή δεν την χρειάζονται...βλέπε Stepneygate.
ίσως αλλά η δημοσιότητα είναι δημοσιότητα.
Για την τιμωρία της McLaren πάντως όπως είχα πει και στο thread για τον Stepney η ΜcLaren πληρώνει τα σπασμένα. Τα σπασμένα ΙΜΗΟ είναι ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας που βοήθησε ενεργά τον FA να δυσφημίσει το άθλημα. Σε αντίθεση με το 2002 στην Αυστρία όπου ο MS το έκανε ότι έκανε μόνος του με τον RB εδώ υπάρχει ενεργή συμμετοχή από μέλος του team και εκεί έπρεπε ο Ron να εστιάσει.
Τώρα για το θέμα του Λούις. Ο μικρός παράκουσε την ομάδα και πρέπει να τιμωριθεί εσωτερικά για αυτό. Από την άλλη όμως αυτό δεν δικαιολογεί τον Αλόνσο να κάνει αυτό που έκανε.
Πάντως τόσο σε Τουρκία όσο και σε Monza βλέπω την Φερράρι πολύ δυνατή οπότε αναμένεται ανάφλεξη του πρωταθλήματος.
Υ.Σ. Για κάποιους που μιλάνε τώρα και προσπαθούν να συμψηφίσουν αυτά που γίνονται σήμερα με αυτά που γινόντουσαν στο παρελθόν. Που και πότε ο MS έκανε αυτό που έκανε το Σάββατο ο Αλόνσο??? Για θυμίστε μου το συμβάν αυτό στην Φ1??? Και μην ακούσω λαλακίες για το τι είχε γίνει κάποτε εκτός Φ1 (Σιγκαπούρη ή δεν θυμάμαι που ο MS άλλαξε το μονοθέσιο με αυτό του συνοδηγού του) γιατί για να το κάνεις αυτό θέλεις και την υποστήριξη της ομάδας που προφανώς στην περίπτωση του Αλόνσο απλά δεν υπήρχε (άλλο πράγμα η μεμονωμένη βοήθεια άλλο να είναι απόφαση της ομάδας). Πάντως στην Φερράρι δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και την περίοδο της απίστευτης ξηρασίας και κακά τα ψέματα τόσο το 2002 όσο και το 2004 ο MS θα μπορούσε να κανιβαλίσει πλήρως το πρωτάθλημα αλλά δεν το έκανε επιτρέποντας στον RB να έχει αυτός την winning strategy έστω και αν στην περίπτωση αυτή η Φερράρι έχασε νίκες και τη δυνατότητα να ξεπεράσει (το 2002) το πλήθος των νικών σε μία σαιζόν της McLaren. Αλλά ξέχασα ο MS είχε πάντα κουλούς ως 2ους οδηγούς κ.λπ. κ.λπ.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Υ.Σ. Για κάποιους που μιλάνε τώρα και προσπαθούν να συμψηφίσουν αυτά που γίνονται σήμερα με αυτά που γινόντουσαν στο παρελθόν. Που και πότε ο MS έκανε αυτό που έκανε το Σάββατο ο Αλόνσο??? Για θυμίστε μου το συμβάν αυτό στην Φ1??? Και μην ακούσω λαλακίες για το τι είχε γίνει κάποτε εκτός Φ1 (Σιγκαπούρη ή δεν θυμάμαι που ο MS άλλαξε το μονοθέσιο με αυτό του συνοδηγού του) γιατί για να το κάνεις αυτό θέλεις και την υποστήριξη της ομάδας που προφανώς στην περίπτωση του Αλόνσο απλά δεν υπήρχε (άλλο πράγμα η μεμονωμένη βοήθεια άλλο να είναι απόφαση της ομάδας). Πάντως στην Φερράρι δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και την περίοδο της απίστευτης ξηρασίας και κακά τα ψέματα τόσο το 2002 όσο και το 2004 ο MS θα μπορούσε να κανιβαλίσει πλήρως το πρωτάθλημα αλλά δεν το έκανε επιτρέποντας στον RB να έχει αυτός την winning strategy έστω και αν στην περίπτωση αυτή η Φερράρι έχασε νίκες και τη δυνατότητα να ξεπεράσει (το 2002) το πλήθος των νικών σε μία σαιζόν της McLaren. Αλλά ξέχασα ο MS είχε πάντα κουλούς ως 2ους οδηγούς κ.λπ. κ.λπ.
έκανε κάτι χειρότερο...άφησε στεγνά κ ωμά μπροστά σε εκατομμύρια μάτια να κόψει ο rb για να κερδίσει ο ms μία νίκη που τότε δεν την είχε απόλυτη ανάγκη.
για μένα είναι 1000 φορές πιο αηδιαστικό από το Hungaroring.
-
Για κάποιους που μιλάνε τώρα και προσπαθούν να συμψηφίσουν αυτά που γίνονται σήμερα με αυτά που γινόντουσαν στο παρελθόν. Που και πότε ο MS έκανε αυτό που έκανε το Σάββατο ο Αλόνσο??? Για θυμίστε μου το συμβάν αυτό στην Φ1??? Και μην ακούσω λαλακίες για το τι είχε γίνει κάποτε εκτός Φ1 (Σιγκαπούρη ή δεν θυμάμαι που ο MS άλλαξε το μονοθέσιο με αυτό του συνοδηγού του) γιατί για να το κάνεις αυτό θέλεις και την υποστήριξη της ομάδας που προφανώς στην περίπτωση του Αλόνσο απλά δεν υπήρχε (άλλο πράγμα η μεμονωμένη βοήθεια άλλο να είναι απόφαση της ομάδας). Πάντως στην Φερράρι δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και την περίοδο της απίστευτης ξηρασίας και κακά τα ψέματα τόσο το 2002 όσο και το 2004 ο MS θα μπορούσε να κανιβαλίσει πλήρως το πρωτάθλημα αλλά δεν το έκανε επιτρέποντας στον RB να έχει αυτός την winning strategy έστω και αν στην περίπτωση αυτή η Φερράρι έχασε νίκες και τη δυνατότητα να ξεπεράσει (το 2002) το πλήθος των νικών σε μία σαιζόν της McLaren. Αλλά ξέχασα ο MS είχε πάντα κουλούς ως 2ους οδηγούς κ.λπ. κ.λπ.Τα θες και τα λες η σου ξεφευγουν φιλε μου;
Ξεκολλατε λιγο με τον Σουμαχερ.Μας εχετε πρηξει.Οτι συζητηση γινεται πεταγεται ενας Σουμαχερικος, λεει τα δικα του και γ@μ@ει το θρεντ...Ακομα και στο Στεπνι γκειτ για τον Σουμαχερ αρχισε ενας κι ελεγε!Ανοιξε θεμα Μακλαρεν και τις πρωτες 2 σελιδες τις γεμισαν Φερραρικοι για την ιστορικη τους ομαδα και τον τρομερο Σουμαχερ.Τοσο πολυ ετσουξαν τα ΠΠ του Αλονσο πια;
Υ.Γ. Οπως ολα δειχνουν ο Αλονσο εκανε οτι εκανε με τις ευλογιες της Μακλαρεν παντως.. -
Αλλά ξέχασα ο MS είχε πάντα κουλούς ως 2ους οδηγούς κ.λπ. κ.λπ.Xμμ....
Συγγνωμη αλλα θα αλλαξω λιγο την φραση και θα την κανω:
'Αλλα ξεχασα η Φεραρι εχει παντα κουλους ως 2ους οδηγους...'
Λυπαμαι αλλα οταν βλεπω τον FM μην μπορει να περασει τον T.Sato δεν μπορω να μην τον χαρακτηρισω κουλο...
Πολυ θα ηθελα να δω τι θα εγραφαν μερικοι το 2001,οταν sto Monaco ο Coulthard ειχε μεινει πισω απο την Arrows του Enrique Bernoldi...Τουλαχιστον ο Σκοτσεζος τον περασε εστω στα pits.... -
Πάντως στην Φερράρι δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και την περίοδο της απίστευτης ξηρασίας και κακά τα ψέματα τόσο το 2002 όσο και το 2004 ο MS θα μπορούσε να κανιβαλίσει πλήρως το πρωτάθλημα αλλά δεν το έκανε επιτρέποντας στον RB να έχει αυτός την winning strategy έστω και αν στην περίπτωση αυτή η Φερράρι έχασε νίκες και τη δυνατότητα να ξεπεράσει (το 2002) το πλήθος των νικών σε μία σαιζόν της McLaren. Αλλά ξέχασα ο MS είχε πάντα κουλούς ως 2ους οδηγούς κ.λπ. κ.λπ.Τι καλο παιδι αυτος ο Μιχαλακης ρε παιδι μου..Θυσια για τον Ρουμπενς και το αθλημα!!Εχετε παααααρα πολυ πλακα!!!
-
Εγώ πάντως διασκεδάζω με την (αγωνιώδη) προσπάθεια ορισμένων τιφόζι να εξισώσουν το φετινό συμβάν της Ουγγαρίας με τα απανωτά συμβάντα των δυο Αυστριών και του Μονακό στο παρελθόν.
-
Πάντως στα μάτια του περισότερου κόσμου που βλέπει μόνο και δε διαβάζει για τη Φορμουλα 1 σε χώρες πχ όπως η Αγγλία(και η Ελλάδα γιατί ξέρετε ποιοι γράφουν στις εφημερίδες ) ο Αλόνσο έχει θιχτεί (αφού δε ξέρουν την αλήθεια) και σύμφωνα με το συμβόλαιό του έχει το δικαίωμα να φύγει
και η BMW του χρόνου θα είναι πολύ δυνατή -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ πάντως διασκεδάζω με την (αγωνιώδη) προσπάθεια ορισμένων τιφόζι να εξισώσουν το φετινό συμβάν της Ουγγαρίας με τα απανωτά συμβάντα των δυο Αυστριών και του Μονακό στο παρελθόν.Κ εγώ νομίζω οτι ο συμψηφισμός δεν οδηγεί πουθενά.Ναι να παραδειγματιζόμαστε από το παρελθόν αλλά είναι εν δυνάμει ψιλο-άκυρο να συγχέονται διάφορα γεγονότα.Μην παρεξηγηθώ δεν επικροτώ,ούτε δικαιολογώ τις κινήσεις του Σουμάχερ(όλοι συμφωνούμε πιστεύω οτι κάποιες εξ αυτών ήτο τραγικές κ αμαύρωσαν το σπόρ),απλά υπογραμμίζω οτι είναι εντελώς διαφορετικής φύσης περιστατικά κ το καθένα οφείλουμε να το εξετάζουμε διαφορετικά.
Το επίσης σημαντικό εδώ για εμένα μετά όσα έγιναν είναι πόσο ''φαρδιές κ καλογυμνασμένες'' πλάτες έχει ο Χάμιλτον!
Πάντως έως τούδε δεν είδα να συμπεριφέρονται στην Μακλάρεν,στον Αλόνσο ως δίς πρωταθλητή.
Το διαφημιστικό τους πλάκα-πλάκα δίνει με τον καλύτερο τρόπο το κλίμα της ομάδας όσο κ αν θέλουν να το διακωμωδήσουν,2 κακομαθημένα που μετράνε τα μόριά τους κ στο τέλος φωνασκεί ο καθείς τους:''η δικιά μου είναι η μεγαλύτερη,η δικιά μου!''
-
vengas
και γαμώ τα βίντεο αυτό της υπογραφής σου!
/οφτοπικ
-
Απαραδεκτοι και οι 2 της ΜακΛαρεν. Καλα ξεμπερδεματα στον Ρον.
Ρε πως χαλασε ετσι ο Λουης, το καλο παιδι;
Τα λεγα εγω, δεν επρεπε να παιζει τοσες ωρες PlayStation με αυτον τον κολλητο του, τον αλητη, τον κοντρακια, τον μιμο, τον κοντο, τον Ιθπανο. Τον χαλασαν οι κακες παρεες.Η παρουσια του Μασσα τραγικη, τοσο για την ομαδα του οσο και για τον ιδιο.
Πιστευω οτι απο δω και περα θα δουμε κυριαρχο με διαφορα τον ΚυΜη, αμφιβαλλω ομως οτι προλαβαινει. Εκτος κι αν αρχισουν στη ΜακΛαρεν να παιζουν συγκρουομενα για το ποιος θα βγει πρωτος απο το pitlane.
Ερχεται η ωρα για νικη της BMW
-
@ all tifosi McLaren
ΙΜΗΟ παιδάκια κάποιοι Μακλαρενικοί ξεκίνησαν να αναφέρουν τα περί MS και λοιπών.
Τα δέοντα και τα συμφέροντα τα θυμάστε μωρά μου μόνον όταν σας συμφέρει????
Θυμάστε τι γράφατε το 2002??? Δες σας βλέπω καθόλου μα καθόλου αρνητικούς σήμερα που η ομάδα σας κάνει τα ίδια ή και χειρότερα ακόμα!!!
Οποτεδήποτε κάνετε μία @@@@κία ασχολείστε με το τι έκανε η Φερράρι (Indy 2005 ) ή τι είχε κάνει η Φερράρι ή τι θα μπορούσε να κάνει η Φερράρι κ.λπ.
Μην μου λέτε λοιπόν περί Σουμαχερικών (γιατί δεν είμαι) οπαδών και μην με κατατάσετε εκεί.
Εδώ διαβάζω απίστευτα πράγματα ότι για όλα φταίει ο Hamilton και το πόσο κωλόπαιδο είναι κ.α. ΙΜΗΟ το κωλόπαιδο στην προκειμένη είναι ο Αλόνσος και πολύ καλά του έκαναν αν και θεωρώ ότι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του θα εκκινούσε 20 θέσεις πίσω και όχι 5.
-
σήμερα που η ομάδα σας κάνει τα ίδια ή και χειρότερα ακόμα!!!
-
Εδώ διαβάζω απίστευτα πράγματα ότι για όλα φταίει ο Hamilton και το πόσο κωλόπαιδο είναι κ.α. ΙΜΗΟ το κωλόπαιδο στην προκειμένη είναι ο Αλόνσος και πολύ καλά του έκαναν αν και θεωρώ ότι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του θα εκκινούσε 20 θέσεις πίσω και όχι 5.
ναι βάλε του και ένα στεφάνι αγγέλου στο κεφάλι...
κάτι ήξερε κ καλλιεργούσε το προφίλ του καλού...τώρα μαζεύει την 'σοδειά' .
Πιστευω οτι απο δω και περα θα δουμε κυριαρχο με διαφορα τον ΚυΜη, αμφιβαλλω ομως οτι προλαβαινει. Εκτος κι αν αρχισουν στη ΜακΛαρεν να παιζουν συγκρουομενα για το ποιος θα βγει πρωτος απο το pitlane.
μέχρι να πάρει νίκη ξανά ο Μάσσα από το πουθενά και να εγκαταλείψει ο Κίμις...πολύ εύκολα τον ξεγράφετε τον Φιλιππάκο...
Ερχεται η ωρα για νικη της BMW
πολύ κλω κλω αλλά αυγό τίποτα.
Φέτος έχει βελτιωθεί αλλά πέραν μερικών βάθρων δεν βλέπω νίκη.
Θέλει το κάτι παραπάνω σε οδηγό. Οι 2 που έχει τώρα είναι του μέσου όρου ΙΜΟ. Θέλει κάποιον κλασης FA, KR... -
-
Χρηστο Δημου, αντεροβγαλτη κλπ: Μπορειτε να μου πειτε με ποιον τροπο ο Αλονσο καθυστερησε τοσο απο μονος του ωστε να περασει τη γραμμη εκκινησης 1' πριν τη ληξη των δοκιμων; Τι ακριβως οργανο ειχε που του εδινε αυτη τη σατανικη δυνατοτητα;
-
Ποιος μιλαει στον ασυρματο μιας κορυφαιας ομαδας; Ο φυσιοθεραπευτης; Ο λαστιχας; Ο μαγειρας; Το παιδι για τους καφεδες; Μηπως εκανε παρεμβολη ο Σταθης Ψαλτης ραδιοπειρατης; Τι ειναι αυτα που ακουμε επιτελους;
-
Αφου πιασατε τον Σουμαχερ. Εγω δε θα μιλησω για καποια Αυστρια. Θα μιλησω για καποια Μαλαισια. Γιατι δεν τιμωρηθηκε τοτε η Φερραρι και ο Ρουμπενς; Τι καθομαστε και συζηταμε;
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποιος μιλαει στον ασυρματο μιας κορυφαιας ομαδας; Ο φυσιοθεραπευτης; Ο λαστιχας; Ο μαγειρας; Το παιδι για τους καφεδες; Μηπως εκανε παρεμβολη ο Σταθης Ψαλτης ραδιοπειρατης; Τι ειναι αυτα που ακουμε επιτελους;Όντως το ξεχειλώσαμε λίγο το θέμα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Χρηστο Δημου, αντεροβγαλτη κλπ: Μπορειτε να μου πειτε με ποιον τροπο ο Αλονσο καθυστερησε τοσο απο μονος του ωστε να περασει τη γραμμη εκκινησης 1' πριν τη ληξη των δοκιμων; Τι ακριβως οργανο ειχε που του εδινε αυτη τη σατανικη δυνατοτητα;
re συ ...ειναι 2 φορες ΠΠ . Αλοιμονο εαν δεν μπορει να εκτιμησει εναν γυρο στο 1.20.
Το οτι περασε 1 sec πριν απο το κλεισιμο ειναι θεμα μαλλον ανεσης ... τον ενδιεφερε να ειναι στο 5 περιπου και αυτο το ειχε σιγουρο.
Βεβαια δεν ειμαι στο μυαλο του αλλα δεν μου κανει εντυπωση το συγκεκριμενο. ( Νομιζω οτι και ο Μιχαλακης ηταν εξπερ στο να μπαινει τελευταιος στον γυρο καταταξης ...τοτε με τους 12 γυρους )
ΥΓ ...απαντω αυθορμητα ψωρις να ειμαι ο ΧΔ ουτε να θεωρω τον ευατο μου αντεροβγαλτη κτλ
-
Μετα απο τοσους γυρους δοκιμων (11 μαζι με το out lap) να ξερει ποσο ακριβως να καθυστερησει, ΧΩΡΙΣ να τον πληροφορησουν γι'αυτο απο την ομαδα, μου φαινεται αδιανοητο, οχι απλα μου κανει εντυπωση
-
Εγω εχω μια αλλη ηλιθια απορια: Εστω οτι σε καποιο επομενο αγωνα ο teammate αυτου που προηγειται στο πρωταθλημα κοβει και καθυστερει ('ζημιωνει') τον 3ο ωστε ο 1ος να ξεφυγει και να σιγουρεψει την νικη. Το φαινομενο το εχουμε δει πολλακις στο παρελθον και ελαχιστοι εχουν αντιρρηση. Θα τιμωρηθει ο 2ος για 'unnecessary impeding'? Αν οχι ποια η διαφορα με την καθυστερηση του Alonso και το μπλοκαρισμα στο Hamilton?
Η εξηγηση οτι στην 1η περιπτωση εμποδιζεται αλλη ομαδα αρα ειναι 'υγιης συναγωνισμος' και επιτρεπεται δε στεκει επειδη η ποινη δεν επεσε για 'team orders' αλλα για παρεμποδιση αλλου οδηγου ανεξαρτητως ομαδας. Το pitlane ειναι κι αυτο μερος της πιστας και δεν υπαρχει ξεχωριστη διευκρινιση στον κανονισμο. Εφοσον δε μιλαμε για ChampCars οπου ο μπροστινος υποχρεουται να ανοιγει την πορτα, και εφοσον ο κανονισμος δεν επιβαλλει ποσο κοντα στο οριο θα τρεχει καποιος ή ποσο γρηγορα θα αδειαζει το pitbox, ποτε η σκοπιμη καθυστερηση θεωρειται παρανομο μπλοκαρισμα και ποτε οχι?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
, ΧΩΡΙΣ να τον πληροφορησουν γι'αυτο απο την ομαδα,ean θεωρεις δεδομενο αυτο ...ναι τοτε παω πασο.
Εαν ομως ειναι στο pitlane σε θεση που βλεπει τον χρονο που απομενει (απο καποιο χρονομετρο ...ή στην πιστα ....ή ενδεχωμενος στο τιμονι ....) για να ολοκληρωθει το qual τοτε μου φαινεται πολυ απλο .
Eπίσημο thread: GΡ Oυγγαρίας 2007