-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μ' αρέσει που μόλις γύρισα από την Ψάθα. Μπανάκι, καφές, σούπερ γεύμα με ψαρικά σε φοβερή ταβέρνα και καλή παρέα.
Μισή ώρα μακρυά είχε καλύτερη παρέα.
Πλάκα μου κάναν?
Δεν ήσουν μαζί τους?Δεν μου αρέσει που επιστρέφω την Δευτέρα στην δουλειά.
Αυτό είναι πράγματι λυπηρό. Για τους καημένους τους πελάτες.
Δεν θα έχει πελάτες έχουν πάει όλοι διακοπές
-
Δε μ'αρέσει που η γειτόνισσα είχε βγάλει το σκασμένο της στη βεράντα και άρχισε να κλαίει και με ξύπνησε αν δεν αντέχεις να του δώσεις καμιά σφαλιάρα να σκάσει το ρημάδι του βάλτο ΜΕΣΑ στο σπίτι να μην ακούγεται α συχτήρ κυριακάτικα (δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό)
-
Mε σφαλιαρα σταματανε να κλαινε ή κλαινε περισσοτερο?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Mε σφαλιαρα σταματανε να κλαινε ή κλαινε περισσοτερο?Όταν η σφαλιάρα είναι αρκετά δυνατή ώστε να χάσουν τις αισθήσεις τους σταματάνε
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Mε σφαλιαρα σταματανε να κλαινε ή κλαινε περισσοτερο?
Όταν η σφαλιάρα είναι αρκετά δυνατή ώστε να χάσουν τις αισθήσεις τους σταματάνε
Βαρβαροι....
-
Μ' αρέσει που αγόρασα bluetooth handsfree Samsung από το Ebay μόνο 14
-
[quote='Nick-K']Μ' αρέσει που αγόρασα bluetooth handsfree Samsung από το Ebay μόνο 14
-
Καθόλου μαιμού!! Κανονικό σαν αυτό
Μέσα στο κουτί του, με το φορτιστή του κλπ. Πήρα και ένα κανονικό απο ένα ξάδερφο μου να δω διαφορές και ήταν ολόιδιο!! Μέχρι και το κουτί.!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Καθόλου μαιμού!! Κανονικό σαν αυτόΜέσα στο κουτί του, με το φορτιστή του κλπ. Πήρα και ένα κανονικό απο ένα ξάδερφο μου να δω διαφορές και ήταν ολόιδιο!! Μέχρι και το κουτί.!
http://howardforums.com/showthread.php? ... ost7943036
για ξανακοίτα...
-
Τελικά δεν μου αρέσει που το δικό μου είναι fake και νόμιζα πως ήταν original!!!
Μου αρέσει όμως που το πήρα μόνο 14 -
[quote='Nick-K']Τελικά δεν μου αρέσει που το δικό μου είναι fake και νόμιζα πως ήταν original!!!
Μου αρέσει όμως που το πήρα μόνο 14 -
Καλά δεν χρειάζεται να μου το λες συνέχεια τώρα...
(Τώρα ψάχνει να βρεί ένας γνωστός μου που πήρε ένα Sony Ericsson γύρω στο 15άρι απο το ebay να δει αν είναι και το δικό του μούφα!!)
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Καλά δεν χρειάζεται να μου το λες συνέχεια τώρα...(Τώρα ψάχνει να βρεί ένας γνωστός μου που πήρε ένα Sony Ericsson γύρω στο 15άρι απο το ebay να δει αν είναι και το δικό του μούφα!!)
μου άρεσε η σιγουριά σου!
-
Τι να κάνω ο άμοιρος, που να ξέρω...
-
Nick εγώ το fake θα έπαιρνα ακόμα και τώρα
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τι να κάνω ο άμοιρος, που να ξέρω...Δεν ηξερες , δεν ρωταγες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Nick εγώ το fake θα έπαιρνα ακόμα και τώρατσ τσ τσ
το fake είναι fake και στο τσιπάκι μέσα...δεν έχει εμβέλεια, κάνει διακοπές στην ομιλία, δεν έχει αυτονομία...και και και...
εάν ήταν έτσι, θα το κλεινε το μαγαζί η Samsung.
είναι μόνο βιτρίνα...σαν τα κινέζικα αυτοκίνητα
-
Δε μ'αρέσει το δίλημμα στο οποίο βρίσκομαι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δε μ'αρέσει το δίλημμα στο οποίο βρίσκομαιπέτα το λέμεεεε....
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]