-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Για την μακλαρεν αδικη...δεν επηρεαζει τον αγωνα ομως αυτον καθαυτον..Η δικαιη τιμωρια του κοντου τον επηρεασε..
Γιατί δίκαιη? Άδικη θα έλεγα κ πολύ μάλιστα.
**Κατ εμε,**και ισως για τους περισσοτερους ειναι δικαιη.Το λογο τον εξηγησε χτες η ΦΙΑ με την ανακοινωση της ποινης.Ο Αλονσο δικιολογηθηκε λεγοντας οτι περιμενε +10' γιατι δεν ειχε αποφασισει τι λαστιχα θα εβαζε.. Φυσκια κατι τετοιο δεν το πιστευει ουτε 5 χρονο.Εφοσον λοιπον εκανε κατι (επιτηδες καθυστερηση του αντιπαλου) που αντικειται στο πνευμα του ανταγωνισμου του σπορ,ορθως τιμωρηθηκε.Ετσι δεν τιμωρουνται και οσοι δεν υπακουν στην μπλε σημαια;
-
Όχι ότι θα μπορούσε να τον τιμωρήσει για κάτι (τον Louis) αλλά το επιχειρήμα μου είναι ότι δεν έπρεπε να ασχοληθεί με τα εσωτερικά της ομάδας καθόλου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
**Κατ εμε,**και ισως για τους περισσοτερους ειναι δικαιη.Το λογο τον εξηγησε χτες η ΦΙΑ με την ανακοινωση της ποινης.Ο Αλονσο δικιολογηθηκε λεγοντας οτι περιμενε +10' γιατι δεν ειχε αποφασισει τι λαστιχα θα εβαζε.. Φυσκια κατι τετοιο δεν το πιστευει ουτε 5 χρονο.Εφοσον λοιπον εκανε κατι (επιτηδες καθυστερηση του αντιπαλου) που αντικειται στο πνευμα του ανταγωνισμου του σπορ,ορθως τιμωρηθηκε.Ετσι δεν τιμωρουνται και οσοι δεν υπακουν στην μπλε σημαια;
Αυτό όμως είναι κάτι που συμβαίνει εντός πίστας κ εν ώρα αγώνα. Κ όπως τελικά φάνηκε το όλο mix up προκλήθηκε από τον ίδιο τον μικρό. Ο οποίος βγήκε πεντακάθαρος κ πολύ ωφελημένος απ αυτό όσον αφορά την pole κ τον ίδιο τον αγώνα. (για την συνέχεια θα δούμε, ίσως είναι διαφορετική).
Στο τέλος τέλος όμως ας ακύρωναν τον τελευταίο χρονομετρημένο γύρο του Αλόνσο αν ήθελαν να είναι δίκαιοι.... ! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Η τιμωρία της McLaren, αν και πρωτοφανής, είναι ορθή δίοτι είναι συνυπεύθυνη με τον Alonso. Ο δε τρόπος που πήγε να κουκουλώσει το όλο συμβάν, μόνο και μόνο για να διασώσει την ομάδα του ο Ron Dennis, ήταν γελοίος, υποκριτικός, δυσφημιστικός για το Σπορ και ολότελα υποτιμητικός για την νοημοσύνη μας! Να χαίρονται τα μαύρα πρωταθλήματα. Δεν ξανασχολούμαι με τίποτα άλλο από αυτήν την ομάδα για φέτος παρά μόνο με τον Lewis Hamilton που εύχομαι να πάρει τον τίτλο και να τους τον τρίψει στη μούρη!
Γιατί βρε παιδιά? Εδώ ο Hamilton βγήκε κ ομολόγησε τα 'στραβοπατήματα' του που προκάλεσαν την συνέχεια.
Επίσης γιατί να τιμωρηθεί η McLaren για κάτι που έγινε στο pit box της κ δεν είχε να κάνει με τίποτα άλλο παρά μόνο με τους δύο πιλότους της? Δεν έγινε κάτι επικίνδυνο εντός πίστας. Επίσης η τιμωρία δεν έχει να κάνει με κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία ή κανόνα. Θα μπορούσαν να του αφαιρέσουν τον τελευταίο του γύρο αν ήθελαν να είναι απόλυτα δίκαιοι. Κ όχι να αποφασίσουν για το αποτέλεσμα του αγώνα πριν τον αγωνα....! Κ μάλιστα δίνοντας αβαντάζ στον Louis που προκάλεσε όλο αυτό το κακό τιμωρόντας τους υπόλοιπους εκτός από τον ίδιο...!
Διότι ο τρόπος που χειρίστηκαν το θέμα ήταν δυσφημιστικός για το Σπορ, όσο και ο τρόπος που κάποτε φρέναρε ο Μπαρικτσέλου για να περάσει ο Σουμάχερ στην τελικη ευθεία του τερματισμού, και προκάλεσε θυμηδία και αηδία, ενώ κατέστησε την όλη διεξαγωγή του αγώνα αναξιόπιστη, άκυρη και ηλίθια. Αν οι αγώνες δεν κερδίζονται ΚΑΘΑΡΑ μέσα στις πίστες τότε πιο το νόημα να ασχολείται μαζί τους ο κόσμος; Μίλαμε για Σπορ - Άθλημα και όχι για στίβο οικονομικών, πολιτικών ή άλλων συμφερόντων και πανάθλιων παρασκηνιακών δολοπλοκιών της χειρίστης μορφής!
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Διότι ο τρόπος που χειρίστηκαν το θέμα ήταν δυσφημιστικός για το Σπορ, όσο και ο τρόπος που κάποτε φρέναρε ο Μπαρικτσέλου για να περάσει ο Σουμάχερ στην τελικη ευθεία του τερματισμού, και προκάλεσε θυμηδία και αηδία, ενώ κατέστησε την όλη διεξαγωγή του αγώνα αναξιόπιστη, άκυρη και ηλίθια. Αν οι αγώνες δεν κερδίζονται ΚΑΘΑΡΑ μέσα στις πίστες τότε πιο το νόημα να ασχολείται μαζί τους ο κόσμος; Μίλαμε για Σπορ - Άθλημα και όχι για στίβο οικονομικών, πολιτικών ή άλλων συμφερόντων και πανάθλιων παρασκηνιακών δολοπλοκιών της χειρίστης μορφής!
Καλά αφενός δεν είναι το ίδιο, αφετέρου η Ferrari δεν τιμωρήθηκε γι αυτό όσο αποκρουστικό κ αν ήταν το θέαμα του συγκεκριμένου αγώνα.
3ον όμως τα team orders είναι κάτι που υπάρχουν στην Formula 1 πολύ περισσότερα χρόνια απ όσο εγώ θυμάμαι.
Είναι όντως Σπορ-Άθλημα όπως όμως έχει εξελιχθεί είναι κ στίβος παρασκηνιακός με αρκετά οικονονικά συμφέροντα μέσα για να μην βάλουμε κ τα πολιτικά.Επίσης δεν ήταν κάτι που καθόρισε την ροή του αγώνα (όπως η αποφάση των αγωνοδικών) . Σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει αλλά η αποφάση δεν έχει καμία σχέση με δικαιοσύνη κατ εμέ. Δίκαιο θα ήταν να την πληρώσει περισσότερο (αν ήταν δυνατόν) αυτός που προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση στην ομάδα κ ήταν υπεύθυνος για την συνέχεια των εξελίξεων. Να γευτεί κ λίγο τις συνέπειες των πράξεων του.
-
Πραγματικα ελεος...Απο που κ ως που παρεμβαινει η FIA στα εσωτερικα θεματα μιας ομαδας....Δεν καθορισε την ροη του αγωνα???Να την χαιρεται ο την νικη του o Hamilton....
-
FIA: McLaren's actions damaging to sport
05 August 2007The FIA has declared McLaren's decision to hold Fernando Alonso in the pits for 20 seconds as unacceptable. The stewards heard the McLaren management tell Alonso over the radio to stay for that period of time but felt that the reason did not hold water with the track apparently already clear of cars at that point.
Δλδ πρεπει να σκεφτεται πριν πραξει καποιος πιλοτος για να κανει οτι περναει απο το χερι για να κερδισει....
Αν αυτη ειναι η Formula1........
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Καλά αφενός δεν είναι το ίδιο, αφετέρου η Ferrari δεν τιμωρήθηκε γι αυτό όσο αποκρουστικό κ αν ήταν το θέαμα του συγκεκριμένου αγώνα.
3ον όμως τα team orders είναι κάτι που υπάρχουν στην Formula 1 πολύ περισσότερα χρόνια απ όσο εγώ θυμάμαι.
Είναι όντως Σπορ-Άθλημα όπως όμως έχει εξελιχθεί είναι κ στίβος παρασκηνιακός με αρκετά οικονονικά συμφέροντα μέσα για να μην βάλουμε κ τα πολιτικά.Επίσης δεν ήταν κάτι που καθόρισε την ροή του αγώνα (όπως η αποφάση των αγωνοδικών) . Σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει αλλά η αποφάση δεν έχει καμία σχέση με δικαιοσύνη κατ εμέ. Δίκαιο θα ήταν να την πληρώσει περισσότερο (αν ήταν δυνατόν) αυτός που προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση στην ομάδα κ ήταν υπεύθυνος για την συνέχεια των εξελίξεων. Να γευτεί κ λίγο τις συνέπειες των πράξεων του.
Εντάξει την γνώμη μου λέω από την δική μου καθαρά σκοπιά. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, απλά τις σχολιάζω με δικά μου προσωπικά (ηθικά κυρίως) κριτήρια. Στο κάτω-κάτω γι αυτό δεν υπάρχουν τα φόρα; Σωστό αυτό που αναφέρεις περί 'team orders' και ειλικρινά δεν περίμενα να έχουμε καταδικαστική απόφαση, λόγω προϋγουμένων ανάλογων περιστατικών, άκρως αντιαθλητικών που 'βγήκαν λάδι'. Αυτό που θα ήθελα να δω θα ήταν να αφήσουν τον Χάμιλτον να κάνει δεύτερο γρήγορο γύρο αλλά να έδιναν ένα γύρο παραπάνω στους δύο επόμενους αγώνες στον ανταγωνιστή του. Κοινή λογική βρε αδερφέ!
-
Η τιμωρία της McLaren, αν και πρωτοφανής, είναι ορθή δίοτι είναι συνυπεύθυνη με τον Alonso. Ο δε τρόπος που πήγε να κουκουλώσει το όλο συμβάν, μόνο και μόνο για να διασώσει την ομάδα του ο Ron Dennis, ήταν γελοίος, υποκριτικός, δυσφημιστικός για το Σπορ και ολότελα υποτιμητικός για την νοημοσύνη μας! Να χαίρονται τα μαύρα πρωταθλήματα. Δεν ξανασχολούμαι με τίποτα άλλο από αυτήν την ομάδα για φέτος παρά μόνο με τον Lewis Hamilton που εύχομαι να πάρει τον τίτλο και να τους τον τρίψει στη μούρη!-oo
Αν η ενέργεια της McLaren φέτος ήταν υποτιμητική για το sport, η ενέργεια του MS/Ferrari πέρσι - γιατί με ακόμα περισσότερες τεχνικές πήγαν να καλύψουν τότε τα χάλια στη Rascasse - ήταν x10 χειρότερη.
Τραγικό, διότι η McLaren είχε εσωτερικό ζήτημα και δεν έβλαψε κανέναν άλλο και τιμωρήθηκε, ενώ η Ferrari/MS που έβλαψαν όλο το grid δεν πήραν ποινή
Aλλά αν στους αγωνοδίκες ήταν αυτοί που έδωσαν την επίσης γελοία ποινή στον Αlonso πέρσι στη Monza, είναι απόλυτα λογικό
-
Εντάξει την γνώμη μου λέω από την δική μου καθαρά σκοπιά. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις, απλά τις σχολιάζω με δικά μου προσωπικά (ηθικά κυρίως) κριτήρια. Στο κάτω-κάτω γι αυτό δεν υπάρχουν τα φόρα; Σωστό αυτό που αναφέρεις περί 'team orders' και ειλικρινά δεν περίμενα να έχουμε καταδικαστική απόφαση, λόγω προϋγουμένων ανάλογων περιστατικών, άκρως αντιαθλητικών που 'βγήκαν λάδι'. Αυτό που θα ήθελα να δω θα ήταν να αφήσουν τον Χάμιλτον να κάνει δεύτερο γρήγορο γύρο αλλά να έδιναν ένα γύρο παραπάνω στους δύο επόμενους αγώνες στον ανταγωνιστή του. Κοινή λογική βρε αδερφέ!
Εντάξει εννοείται , ο καθένας από την δική του οπτική γωνία.
Ίσως θα μπορούσαν να δώσουν στον Αλονσο 2 συνεχόμενες φορές τον έξτρα γύρο. -
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Η τιμωρία της McLaren, αν και πρωτοφανής, είναι ορθή δίοτι είναι συνυπεύθυνη με τον Alonso. Ο δε τρόπος που πήγε να κουκουλώσει το όλο συμβάν, μόνο και μόνο για να διασώσει την ομάδα του ο Ron Dennis, ήταν γελοίος, υποκριτικός, δυσφημιστικός για το Σπορ και ολότελα υποτιμητικός για την νοημοσύνη μας! Να χαίρονται τα μαύρα πρωταθλήματα. Δεν ξανασχολούμαι με τίποτα άλλο από αυτήν την ομάδα για φέτος παρά μόνο με τον Lewis Hamilton που εύχομαι να πάρει τον τίτλο και να τους τον τρίψει στη μούρη!
-oo
Αν η ενέργεια της McLaren φέτος ήταν υποτιμητική για το sport, η ενέργεια του MS/Ferrari πέρσι - γιατί με ακόμα περισσότερες τεχνικές πήγαν να καλύψουν τότε τα χάλια στη Rascasse - ήταν x10 χειρότερη.
Τραγικό, διότι η McLaren είχε εσωτερικό ζήτημα και δεν έβλαψε κανέναν άλλο και τιμωρήθηκε, ενώ η Ferrari/MS που έβλαψαν όλο το grid δεν πήραν ποινή
Aλλά αν στους αγωνοδίκες ήταν αυτοί που έδωσαν την επίσης γελοία ποινή στον Αlonso πέρσι στη Monza, είναι απόλυτα λογικό
Ο Σουμάχερ ίσως έχασε ολόκληρο πρωτάθλημα με την ποινή που του επιβλήθηκε στο Μονακό πέρσι. Απορώ πως το προσπερνάς αυτό!
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
-oo
Πήρε ποινή ο MS. Δεν ήταν ενέργεια της ομάδας.
Αλλά γιατί πρέπει πάντα να το γυρνάμε στο τι έκανε η Ferrari κ τι δεν έκανε? Πρέπει να τα συγκρίνουμε όλα σύμφωνα με την SF κ τον MS? -
Αυτό που θα ήθελα να δω θα ήταν να αφήσουν τον Χάμιλτον να κάνει δεύτερο γρήγορο γύρο αλλά να έδιναν ένα γύρο παραπάνω στους δύο επόμενους αγώνες στον ανταγωνιστή του. Κοινή λογική βρε αδερφέ!Και αφου φυσικα η ομαδα δε θα το δημοσιοποιουσε, τι θα εβγαιναν μετα να πουνε τα μηντια? Ο ρουκι παλι του πηρε τα σωβρακα του δις! Και στους επομενους αγωνες: Οριστε, ο ρουκι ειναι μπροστα αλλα η ομαδα αβανταρει τον Alonso! Και μετα θα συζηταγαμε γιατι τα'χει παρει ο Alonso με τη McLaren και ποσο κωλοπαιδι ειναι...
Επισης διαβασα οτι βλεπεις το θεμα απο 'ηθικη' σκοπια. 1ον, διαφωνεις οτι η ενεργεια της ομαδας αντι για διαμορφωση αποτελεσματος οπως την περιγραφεις σκοπευε αντιθετα να επαναφερει τους 2 οδηγους στα ισια δινοντας στον Alonso τον εξτρα γυρο που αδικα εχασε? 2ον και κυριον, ποσο αντρικεια κρινεις την αδιαφορια του μικρου για τα μετρα που παιρνει εκ των προτερων η ομαδα για ισοτητα μεταξυ των οδηγων? 3ον πώς κρινεις το οτι βριζει στο radio τον κυριο με τριπλασια ηλικια που μαλιστα τον εφτασε εκει που ειναι? 4ον ποσο ειλικρινη χαρακτηριζεις την παντελη αγνοια του στη συνεντευξη στο itv για το λογο που ο fa επρεπε να περασει μπροστα? Τελος, το οτι ελπιζεις να το παρει τελικα ο Hamilton δειχνει οτι αυτες ειναι και οι δικες σου 'ηθικες' αρχες?
-
Τωρα που ακουστηκαν ολες οι εκδοχες για το συμβαν που εβαλε σε δευτερη μοιρα τον αγωνα το μονο που ανυπομονω να δω ειναι το πως θα χειριστει σε βαθος χρονου ο Ντενις αυτο που του εκανε ο μικρος. Δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτους που ξεχναν τετοια αχαριστια.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τωρα που ακουστηκαν ολες οι εκδοχες για το συμβαν που εβαλε σε δευτερη μοιρα τον αγωνα το μονο που ανυπομονω να δω ειναι το πως θα χειριστει σε βαθος χρονου ο Ντενις αυτο που του εκανε ο μικρος. Δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτους που ξεχναν τετοια αχαριστια.Σωστός!!!
-
Τωρα που ακουστηκαν ολες οι εκδοχες για το συμβαν που εβαλε σε δευτερη μοιρα τον αγωνα το μονο που ανυπομονω να δω ειναι το πως θα χειριστει σε βαθος χρονου ο Ντενις αυτο που του εκανε ο μικρος. Δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτους που ξεχναν τετοια αχαριστια.Ειχα διαβασει οτι του ειχε κανει και ο Senna νεωπας ακομα μια παρομοια πουστια οταν πρωτοδοκιμασε τη McLaren (εσπασε επιτηδες τον κινητηρα παρα τις εντολες τις ομαδας), ορκιστηκε τοτε οτι δεν προκειται ποτε να δουλεψει μαζι του, και φυσικα στο τελος τον συγχωρεσε και με το παραπανω.
Ισως επειδη κι αυτος ιδια παστα @ με δαυτους ειναι.
-
Τωρα που ακουστηκαν ολες οι εκδοχες για το συμβαν που εβαλε σε δευτερη μοιρα τον αγωνα το μονο που ανυπομονω να δω ειναι το πως θα χειριστει σε βαθος χρονου ο Ντενις αυτο που του εκανε ο μικρος. Δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτους που ξεχναν τετοια αχαριστια.Λες?
Ο μικρός έχει κ όλη την Αγγλία από πίσω του! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Τωρα που ακουστηκαν ολες οι εκδοχες για το συμβαν που εβαλε σε δευτερη μοιρα τον αγωνα το μονο που ανυπομονω να δω ειναι το πως θα χειριστει σε βαθος χρονου ο Ντενις αυτο που του εκανε ο μικρος. Δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτους που ξεχναν τετοια αχαριστια.
Λες?
Ο μικρός έχει κ όλη την Αγγλία από πίσω του!αμάν με αυτή την Αγγλία...αμάν πια!
Να του το δώσουμε από τώρα να τελειώνουμε....δηλ ο Φιζικέλα και ο κάθε Φιζικέλα (ιταλός) επειδή έχει εθνικότητα που καθορίζει το σπορ θα έπρεπε να τον αφήνουμε να αλωνίζει; Στους ιταλούς γιατί δεν γίνονται τέτοια καραγκιοζιλίκια;
ΥΓ δεν είναι επι προσωπικού Κλεισθένη...αφορμή μου έδωσες...
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Αυτό που θα ήθελα να δω θα ήταν να αφήσουν τον Χάμιλτον να κάνει δεύτερο γρήγορο γύρο αλλά να έδιναν ένα γύρο παραπάνω στους δύο επόμενους αγώνες στον ανταγωνιστή του. Κοινή λογική βρε αδερφέ!
Και αφου φυσικα η ομαδα δε θα το δημοσιοποιουσε, τι θα εβγαιναν μετα να πουνε τα μηντια? Ο ρουκι παλι του πηρε τα σωβρακα του δις! Και στους επομενους αγωνες: Οριστε, ο ρουκι ειναι μπροστα αλλα η ομαδα αβανταρει τον Alonso! Και μετα θα συζηταγαμε γιατι τα'χει παρει ο Alonso με τη McLaren και ποσο κωλοπαιδι ειναι...
Επισης διαβασα οτι βλεπεις το θεμα απο 'ηθικη' σκοπια. 1ον, διαφωνεις οτι η ενεργεια της ομαδας αντι για διαμορφωση αποτελεσματος οπως την περιγραφεις σκοπευε αντιθετα να επαναφερει τους 2 οδηγους στα ισια δινοντας στον Alonso τον εξτρα γυρο που αδικα εχασε? 2ον και κυριον, ποσο αντρικεια κρινεις την αδιαφορια του μικρου για τα μετρα που παιρνει εκ των προτερων η ομαδα για ισοτητα μεταξυ των οδηγων? 3ον πώς κρινεις το οτι βριζει στο radio τον κυριο με τριπλασια ηλικια που μαλιστα τον εφτασε εκει που ειναι? 4ον ποσο ειλικρινη χαρακτηριζεις την παντελη αγνοια του στη συνεντευξη στο itv για το λογο που ο fa επρεπε να περασει μπροστα? Τελος, το οτι ελπιζεις να το παρει τελικα ο Hamilton δειχνει οτι αυτες ειναι και οι δικες σου 'ηθικες' αρχες?
Άκου να δεις εγώ θέλω να δω αγώνες. Δεν γουστάρω μαγειρέματα, ούτε με απασχολεί τι δήλωσε ο κάθε καβαλημένος πιλότος των δις και των Media. Ήθελα να δω αν θα απαντήσει ο μικρός ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ. Αυτό με ενδιέφερε και μου στέρησαν αυτήν την πεμπτουσία της Αθλητικής Άμιλλας για λόγους που ούτε με ενδιαφέρουν και ούτε και θέλω να καταλάβω. Αυτά και τέλος! Δεν γουστάρω να παίζεται στα πιτς το παιχνίδι και με εκνευρίζει το ειρωνικό σου υφάκι για αυτό δεν νομίζω ότι οι αρχές μου, που μόλις πρόσβαλες, μου επιτρέπουν να σε παρακολουθήσω περαιτέρω. Δόξα τω θεό χορτάσαμε καραγκιοζιλίκια από ακριβοθώρητους και έμπειρους πιλότους, ο νεαρός εικοσιδυάχρονος μας τσίνησε τώρα
-
Άκου να δεις εγώ θέλω να δω αγώνες. Δεν γουστάρω μαγειρέματα, ούτε με απασχολεί τι δήλωσε ο κάθε καβαλημένος πιλότος των δις και των Media. Ήθελα να δω αν θα απαντήσει ο μικρός ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ. Αυτό με ενδιέφερε και μου στέρησαν αυτήν την πεμπτουσία της Αθλητικής Άμιλλας για λόγους που ούτε με ενδιαφέρουν και ούτε και θέλω να καταλάβω. Αυτά και τέλος! Δεν γουστάρω να παίζεται στα πιτς το παιχνίδι και με εκνευρίζει το ειρωνικό σου υφάκι για αυτό δεν νομίζω ότι οι αρχές μου, που μόλις πρόσβαλες, μου επιτρέπουν να σε παρακολουθήσω περαιτέρω. Δόξα τω θεό χορτάσαμε καραγκιοζιλίκια από ακριβοθώρητους και έμπειρους πιλότους, ο νεαρός εικοσιδυάχρονος μας τσίνησε τώρα
απάντησε ο μικρός...έτρεχε μόνος του γιατί έριξαν αυτόν που μπορεί να τον νικήσει στην 6η θέση...
χορτάσαμε δηλ πάλι θέαμα... ...όντως πολύ ακριβοθώρητος αυτός ο Λούης...
συναρπαστικός ο αγώνας... ...like Massa...όταν είναι πρώτος κερδίζει ...όταν είναι πίσω ... ...τρομερό ταλέντο.
Α ρε Ντένις...του προσέφερες ισότητα αν και για μένα δεν θα έπρεπε να κοπεί το καρπούζι απόλυτα στην μέση (στο κάτω κάτω ο ένας είναι δις πρωταθλητής και το μεγάλο όνομα που ήρθε στην ομάδα) ...αλλά ....
Εδώ είμαστε...θα δείτε πώς θα εξελιχθεί ο Λούης...εδώ είμαστε...ένας μουλωχτός χασκογελάκιας είναι...θα το ρίξει το προσωπείο του που έντεχνα καλλιεργεί...
Eπίσημο thread: GΡ Oυγγαρίας 2007