-
Απολυτα στεγνη και η πιστα οπως φαινεται, λιγο πριν αρχισει το GP2.
-
ε οχι και στεγνη, ρωτα τους φιλους του Αλονσο...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
http://www.fernandoalonsofan.com/
http://www.lewishamiltonfans.com/http://www.panathinaikos-fans.gr
να σου θυμήσω ή είναι περιττό;
-
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
:lol: -
Εντωμεταξύ η απόφαση για την τιμωρία της McLaren είναι εφέσιμη.
Μόνο εγώ πιστεύω ότι θα αλλάξει 100%;
Για τα μάτια του κόσμου. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω παντως υποστηριζω 100% ΦΑ και θα ηθελα πολυ να παρει το 3ο ... ( ε ρε που μας εφεραν τα τερτιπια του τυπου και της FIA )
yg .... μην πω πως πιο πολυ θελω να το κερδισει ο ΦΑ παρα καποιος Φερραρικος
wow!!!!!!τι βλεπουν τα ματακια μου Αντωνη??
Kαι ομως .... Οπως ξερεις ειμαι υποστηρικτης του Μαραντονα και οχι του Πελε. Προτιμω την πουτανιά απο τον καθωσπρεπει-ισμο. Προτιμω την 'Fanta' απο τον 'φυσικο χυμο πορτοκαλιου'
Θα εστριβα και εγω το τιμονι στην Dry Sack ...ισως ουρλιαζοντας ''αντε γ@μ... κωλομωρο'
Αυτη την στιγμη -εκτιμώ- οτι ο μοναδικος human οδηγος στην Φ1 ειναι ο ΦΑ. ( αντε και η γρια-...νιτσα ο David )
Ειδικα αυτος ο Λουης ειναι και πολυ 'Κοτσιρας' ...Πολυ καλο παιδι ρε αδελφε . ΑΛΛΑ για μενα ειναι 'decafeιne' ( ή οπως σκατα λεγεται )
Ο 'εγχρωμος' ...αριστος ΚΑΙ στα μαθηματα ... γονος χωρισμενης οικογενειας .... με ετεροθαλη αδελφο που λατρευει ... που ειναι αρρωστος ... ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ? .....εΙΜΑΙ σχεδον σιγουρος πως εαν του κατσει καμοια φαση σαν αυτη που παιζι με τον ΑΛονσο στην Ουγγαρια θα βγουν οι αγγλικες φυλλαδες με εξωφυλλο τον Λιους σε ρολο Εσταυρομενου και την ΦΙΑ να τον λογχιζει ....
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο Λουης
- κατουρά καθιστος για να μην πιτσιλαει την λεκανη
- οταν γ@μ@ μπορει να ρωτα κατα την διαρκεια της πραξης
' ..μπορω να μπώ'
'..μπορω να βγω'
' ..μπορω να μπώ'
'..μπορω να βγω'
' ..μπορω να μπώ'
'..μπορω να βγω'
' ..μπορω να μπώ'
'..μπορω να βγω'...και στην κορυφωση να λεει ...'νοιώθω με υπεροχη ...ρευστοτητα'
Εαν ο Αλονσο ηταν λιγοτερο κλαψομουνης θα ημουν υποστηρικτης του απο την αρχη της χρονιας ...
Α.... οσο αναφορα τους οδηγους της ομαδας μου ... ε μου θυμιζουν τον 'ηλιθιο και τον πανηλιθιο'
-
εξαρταται απο τη βαθμολογικη διαφορα αυτο ειναι σιγουρο.
ο φισικελα πηρε ποινη 5 θεσεων τελικα , για ξεκαρφωμα?
-
The British newspaper Sunday Mirror, meanwhile, published details of the heated radio argument Hamilton had with boss Ron Dennis after the incident.
Hamilton: 'Don't ever f---ing do that to me again.'
Dennis: 'Don't f---ing talk to me like that.'
Hamilton: 'You can go and f---ing swivel.'
-
οι οδηγοι της ρενω, πρωην και νυν, τελικα δεν εχουν μελλον σε αυτη τη πιστα!
σφαγη της ρενω με τη τιμωρια φιζικελα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
The British newspaper Sunday Mirror, meanwhile, published details of the heated radio argument Hamilton had with boss Ron Dennis after the incident.Hamilton: 'Don't ever f---ing do that to me again.'
o καλός Λούης....
-
...ειναι και τσαμπουκας τελικα .....
Βασικη αρχη διοικησης ....'καλυτερα να εισαι αναγκασμενος να απλωσεις παρα να μαζεψεις'
εαν ειναι αληθινος ο διαλογος
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...ειναι και τσαμπουκας τελικα .....
Βασικη αρχη διοικησης ....'καλυτερα να εισαι αναγκασμενος να απλωσεις παρα να μαζεψεις'
εαν ειναι αληθινος ο διαλογος
κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι...είναι too much!
μπορεί να του κόψει την μπάλα ο γέρος εάν το θελήσει...
-
Και εγω που ξυπνησα σημερα και ελεγα οτι θα βλεπαμε αλλο ενα μονολογο των δυο ΜcLaren...
Γουσταρω την πουστια, θεωρω σωστο που ο Ρον βγηκε να καλυψει τον Ισπανο(ετσι πρεπει να κανει ο σωστος ''προπονητης'),Οσον αφορα τη FIA,κανει αυτο που εκανε παντα...προσπαθει να δωσει ενδιαφερον στο πρωταθλημα ή μηπως προσπαθει να ευνοησει την Φεραρι οπως παντα...Ο Αλονσο ειναι ο καλυτερος οδηγος στο grid και θα το αποδειξει και σημερα...
Να ευχηθω και καλη επιτυχια στον Rosberg,βασικα να τερματισει γιατι πολλες ατυχιες του εχουν βγει φετος...Sunday weather update - dry race forecast!
http://www.formula1.com/news/headlines/2007/8/6567.html -
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
Και εγω που ξυπνησα σημερα και ελεγα οτι θα βλεπαμε αλλο ενα μονολογο των δυο ΜcLaren...
Γουσταρω την πουστια, θεωρω σωστο που ο Ρον βγηκε να καλυψει τον Ισπανο(ετσι πρεπει να κανει ο σωστος ''προπονητης'),Οσον αφορα τη FIA,κανει αυτο που εκανε παντα...προσπαθει να δωσει ενδιαφερον στο πρωταθλημα ή μηπως προσπαθει να ευνοησει την Φεραρι οπως παντα...Ο Αλονσο ειναι ο καλυτερος οδηγος στο grid και θα το αποδειξει και σημερα...
Να ευχηθω και καλη επιτυχια στον Rosberg,βασικα να τερματισει γιατι πολλες ατυχιες του εχουν βγει φετος...Sunday weather update - dry race forecast!
http://www.formula1.com/news/headlines/2007/8/6567.htmlτο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα οδηγών πώς ακριβώς θα το δώσει;
είχαμε 1-2 των 2 πρώτων οδηγών στο champ...και τώρα το έκανε 1-6 σε πίστα τύπου Μονακό.
δεν βλέπω κανένα ενδιαφέρον...εκτός του ότι θα έχει σκυλιάσει ο FA...
μακάρι να το πάρει το gp...
-
Έτσι όπως τα κατάφεραν σήμερα ένα πράγμα θέλω να δω . . .
Να μπει για ανεφοδιασμό ο Λούης, και να 'κολλήσει η αντλία ' Να μείνει 10-20 δευτερόλεπτα, να μην 'καταφέρουν να τον ανεφοδιάσουν', και να αναγκαστεί να ξαναμπεί στον επόμενο γύρω. **και όλα αυτά στο δεύτερο pitstop φυσικά **. . . Έτσι για να πονάει περισσότερο.....Άντε με τον παπαρούλη γιατί με τις λαλακίες που κάνει θα με κάνει να συμπαθήσω τον Alonso γαμώτο μου.....
-
To τσογλάνι, εκαψε την ομάδα με το να μην αφήσει τον Αλόνσο να περάσει (εντολές ομάδας):rant:
όσο για τη βροχή....σκ@τ@ δεν είναι η μέρα μας σήμερα
βρέχει στη Σαλονίκη και δε βρέχει στην Ουγγαρίακαι όλα αυτά τα έκαναν στον Αλόνσο στην Ουγγαρία, φαντάσου τι θα γίνει στη Μόντσα. Ειναι ικανοί να του επιβάλκουν ποινή μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποίησε το ιδιο μέρος για να κάνει πιτ στοπ με τον μεγαααααλοοο μελλοντικό πολυπρωταθλητή Χάμιλτον
-
The British newspaper Sunday Mirror, meanwhile, published details of the heated radio argument Hamilton had with boss Ron Dennis after the incident.Hamilton: 'Don't ever f---ing do that to me again.'
oλα αυτά ειπώθηκαν σε δημόσιο χώρο και τους άκουσαν αρκετοι που βρισκόταν εκεί
-
σιγα μην ειναι αληθινος ο διαλογος...
συμφωνα με το μεσημεριανο δελτιο ειδησεων του ΑΝΤ1:
'χθες στα δοκιμαστικα ειχαμε ακραιες καιρικες συνθηκες με αποτελεσμα πολλοι οδηγοι να χασουν τον ελεγχο των μονοθεσιων τους.'
ελεος ρε γαμωτο.
που ειδαν τις ακραιες συνθηκες?
δεν ειδαν που δεν ειδαν τι εγινε, δεν μπηκαν καν στον κοπο να κοιταξουν στο ιντερνετ? -
Ο χρήστης surrey έγραψε:
Όταν οδηγάει ο Alonso είναι σαν να περνάει τυφώνας.
Και τώρα που πήρες το μάθημα σου μπορείς να επιστρέψεις στην τηλεορασούλα σου και να δεις το 'Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο'Ο επόμενος παρακαλώ...
Μπααα προτιμω να δω F1...
Σου συνιστω να κανεις το ιδιο, [edit]
Eπίσημο thread: GΡ Oυγγαρίας 2007