-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
σου είπα ότι είναι για μένα;;
απλώς να μαθαίνουν τα παιδάκια να οδηγάν.κ όταν ωριμάσουν τότε να σκέφτονται lexus
μην βλέπεις εμένα που γεννήθηκα ώριμος
Τι ωριμος ρε μπαμια?
Εγω αγροτικο βλεπω οτι εχεις...το κανες παρα πολυ χοντρο τωρα...δηλαδη εχει hilux και οχι κορολα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το κανες παρα πολυ χοντρο τωρα...δηλαδη εχει hilux και οχι κορολα?
βασικά έχω και τα 2
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Παντου.Αυτο που μετραει ειναι το ωμο.Αμα εχεις και +70 ps απ το πουθενα μ ενα κουμπακι ειναι ακομα καλυτερα..
Για στροφιλίκια δεν μιλάς όμως...
Ποιος τα μαμει τα στροφιλικια; ΑΥτα ειναι γι αυτους που μαθαινουν ακομα...οταν μαθεις να βαζεις κατω 400+ αλογα εισαι σε ανωτερο επιπεδο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παντου.Αυτο που μετραει ειναι το ωμο.Αμα εχεις και +70 ps απ το πουθενα μ ενα κουμπακι ειναι ακομα καλυτερα..
Για στροφιλίκια δεν μιλάς όμως...
Ποιος τα μαμει τα στροφιλικια; ΑΥτα ειναι γι αυτους που μαθαινουν ακομα...οταν μαθεις να βαζεις κατω 400+ αλογα εισαι σε ανωτερο επιπεδο.
Τα 507 της Μ6 σου κάνουν?
-
Εμενα;Το δικο μου ειναι πολλαπλα πιο δυσκολο να το ξεκινησεις απο την Μ6... Οδηγησα περσυ μια 645 ( ) και ηταν παιχνιδι..Κανει και πολλα που κανει το bravo αλλα πιο ευκολα βεβαια..Φερε μου ομως 1 που ξερει να τα ξεκινησει αυτα τα εργαλεια..εχω εδω στην περιοχη εναν με Μ6 που το χε βγαλει στο XL και ειχαν πιασει στο βιντεο 350 στην ΑΟ.Και ο ιεροσυλος θελει να το βαλει στον extreme εδω διπλα μου για φτιαξιμο.. Αντε γεια..
-
Απλά στο ανέφερα πως τα πολλά άλογα δεν έχουν να κάνουν μόνο με ευθείες. Η πραγματική απόλαυση είναι να τα πλασάρεις στις στροφές...
-
Πφφφφφφφ...διαφωνω... Καλες ειναι κι οι στροφες αλλα δε λενε και κατι...Οταν πας και πας και πας (οχι ο παρασκευας) μαγευεσαι.. Τι να λεμε τωρα..
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Απλά στο ανέφερα πως τα πολλά άλογα δεν έχουν να κάνουν μόνο με ευθείες. Η πραγματική απόλαυση είναι να τα πλασάρεις στις στροφές...στον πάσχο μιλάς...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Απλά στο ανέφερα πως τα πολλά άλογα δεν έχουν να κάνουν μόνο με ευθείες. Η πραγματική απόλαυση είναι να τα πλασάρεις στις στροφές...
στον πάσχο μιλάς...
Που θα πάει... Θα τον πετύχω κάποια στιγμή Ολυμπιακό Χωριό και θα βάλει μυαλό...
-
Καλό σας βράδι! Πολύ ωραίο το disaronno!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
στον πάσχο μιλάς...
Που θα πάει... Θα τον πετύχω κάποια στιγμή Ολυμπιακό Χωριό και θα βάλει μυαλό...
εδιτ:Οποιος παει Ολυμπιακο χωριο να προσεχει γιατι τελευταια τη στηνουν.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
εδιτ:Οποιος παει Ολυμπιακο χωριο να προσεχει γιατι τελευταια τη στηνουν.
Κουφάλα σε έσωσα πάλι ε?
-
Ποιό καλό παιδί θα μου φτιάξει μία πίτσα του τεμπέλη;
-
When I was young, it seemed that life was so wonderful,
a miracle, oh it was beautiful, magical.
And all the birds in the trees, well they'd be singing so happily,
joyfully, playfully watching me.
But then they send me away to teach me how to be sensible,
logical, responsible, practical.
And they showed me a world where I could be so dependable,
clinical, intellectual, cynical.
There are times when all the world's asleep,
the questions run too deep
for such a simple man.
Won't you please, please tell me what we've learned
I know it sounds absurd
but please tell me who I am.
Now watch what you say or they'll be calling you a radical,
liberal, fanatical, criminal.
Won't you sign up your name, we'd like to feel you're
acceptable, respectable, presentable, a vegetable!
At night, when all the world's asleep,
the questions run so deep
for such a simple man.
Won't you please, please tell me what we've learned
I know it sounds absurd
but please tell me who I am. -
What'll you do when you get lonelyAnd nobody's waiting by your side?You've been running and hiding much too long.You know it's just your foolish pride.
Layla, you've got me on my knees.Layla, I'm begging, darling please.Layla, darling won't you ease my worried mind.
I tried to give you consolationWhen your old man had let you down.Like a fool, I fell in love with you,Turned my whole world upside down.
Let's make the best of the situationBefore I finally go insane.Please don't say we'll never find a wayAnd tell me all my love's in vain. -
Τι έξυπνο σκυλάκι!!!
-
Ρε αν παιρνεις ναρκωτικα, ελατωσε τα λιγο μπορει να παθεις τπτ!
Εντιτ.
εχει κατι κινεζικα κατω....υποτιτλοι ειναι?
Αυτο γμτ δεν εχει κινεζικα!
-
Ε σκυλε μας ζαλισες τα συκωτια...αντε κουλαντζα μας κουρασες!
-
Βλεπω δεν ειπες τα @@, γιατι για να στα ζαλισω πρεπει να εχεις!
-
Βλεπω δεν ειπες τα @@, γιατι για να στα ζαλισω πρεπει να εχεις!
Δεν ξες αν εχω???
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]