-
Διαλέγεις boot loader (LILO,GRUB), δίσκο που θέλεις να το εγκαταστήσει, λειτουργικά που θα εμφανίζει, χρόνο κλπ. Πολύ βολικό. Έφτιαξα μια δισκέτα με loader και το linux ξεκινάει μόνο με τη δισκέτα, στους σκληρούς δίσκους δεν υπάρχει τίποτε. Δεν δοκίμασα όμως να σβήσω boot loader από κάποιο δίσκο.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
κάπως σχετικό με το θέμα...
που βγάζω αντίγραφο κοντρόλ γκαραζόπορτας? Άκουσα για κάτι 40άρια ευρώ και μου ήρθε
Καταστήματα με ηλεκτρονικά. (Κατουμά τύπου ή με ηχοσυστήματα αυτοκινήτου κλπ)
Πληρώνεις ένα ποσό για το νέο κοντρόλ + την αντιγραφή.
όλα οκ
ευχαριστώ!
εδώ ήταν και το έψαχνα στο Μαστορέματα
Τελικά τι έκανες, πόσο σου πήγε γιατι κ γω θέλω να βγάλω απλό πρέπει να ναι γιατί έχει διακοπτάκια μέσα, οπότε παίρνεις την καινούρια πλακέτα και την ρυθμίζεις το ίδιο
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=924970
ποια να προτιμήσω;
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
-
τα βιντεακια στο youtube σας παιζουν ολα αψογα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τα βιντεακια στο youtube σας παιζουν ολα αψογα?Ναι!
Εσυ με ποιο εχεις προβλημα? -
θα βρω ενα και θα βαλω...
προσφατα εκανα ενα φορματ, εβαλα καινουριο σκληρο ως βασικο αλλα απο τοτε εχω προβληματα στην αναπαραγωγη βιντεο γενικως...
δε κολλανε αλλα 'σερνεται' ο ηχος μερικες φορες κτλ κτλ...μου περασε απο το μυαλο μπας και ειναι συνδεση αλλα αφου δεν αλλαξε τπτ απο το φορματ
-
κατέβασα το bitcomet 0.91 και μου πέταγε συνέχεια πρόβλημα κι έκλεινε και ξαναγύρισα στο παλιό καλό
-
και μιας και μιλάμε για bitcomet, όταν κατεβάζω torrents που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες μου τα βγάζει κινέζικα, ενώ τα έχω όλα Greek στο Regional & Language ακόμα και στο Advanced->Language for non-Unicode programs
-
Βρε παιδιά, είχα το limewire για να κατεβάσω mp3 και γέμισα με ιούς
Το torrents είναι καλύτερο ή θέλει και αυτό προσοχή ?
-
Είναι γενικά πιο ελεγχόμενο γιατί τα αρχεία που διαμοιράζονται εμφανίζονται σε κάποια ιστοσελίδα που λέγεται tracker. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αλλά και οι άλλοι χρήστες κάνουν ένα πρόχειρο έλεγχο κι αν βρεθεί κάτι πονηρό, το αναφέρουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι γενικά πιο ελεγχόμενο γιατί τα αρχεία που διαμοιράζονται εμφανίζονται σε κάποια ιστοσελίδα που λέγεται tracker. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αλλά και οι άλλοι χρήστες κάνουν ένα πρόχειρο έλεγχο κι αν βρεθεί κάτι πονηρό, το αναφέρουν.Thanks manosk....γιατί με το limewire γινόταν πανικός
-
Frostwire...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Frostwire...Άλλο είναι αυτό ???
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Frostwire...
Άλλο είναι αυτό ???
πάντως ίδιο δεν είναι...
-
Όλα τα wire ύποπτα μου φαίνονται
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Όλα τα wire ύποπτα μου φαίνονταιγίνε unwired τότε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Frostwire...Και πάλι, τα botakia επιστρέφουν άκυρα αποτελέσματα (ιούς). Το θέμα είναι να μην τα κατεβάσεις.
Αλλά και το να βγάλεις άκρη με τη σαβούρα είναι ιστορία, οπότε άσε το lime/frostwire και δες κάτι άλλο.
Τα torrents είναι ενδιαφέρουσα εναλλακτική, όπως και το soulseek. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Frostwire...
Και πάλι, τα botakia επιστρέφουν άκυρα αποτελέσματα (ιούς). Το θέμα είναι να μην τα κατεβάσεις.
Αλλά και το να βγάλεις άκρη με τη σαβούρα είναι ιστορία, οπότε άσε το lime/frostwire και δες κάτι άλλο.
Τα torrents είναι ενδιαφέρουσα εναλλακτική, όπως και το soulseek.συνήθως ... είναι μικρά σε μέγεθος δηλ βαριά 1 - 1,5 ΜΒ...τα καταλαβαίνεις.
ποτέ δεν έχω κολλήσει.τα χειρότερα είναι τα hacked κομμάτια...επαναλαμβανόμενα λόγια, κενά κτλ κτλ...
-
Απλά μειώνονται οι πιθανότητες....ποτέ βέβαια δεν εξαλείφονται
-
Κι εγώ τα ξεχωρίζω. (συν του ότι το κατεβαστήρι τρέχει linux και δεν κολλάει )
Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι οτι έχεις 100 ιούς και ένα αποτέλεσμα, και αντε να βγάλεις άκρη
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]