-
Είναι σοβαρά προβλήματα αυτά? Δε νομίζω
Υπάρχει κανείς να μας πει πόσα άλογα εχει αυτό το αμάξι (1.8 tfsi) Μου φαίνεται ότι εχει περισσότερα από 160.... βλέπω τελικη 220? ή κάνω λάθος
-
Σοβαρά προβλήματα μπορεί να μην είναι αλλα αν χαλούσαν σε ταξίδι, βροχή βράδυ...τι κάνεις τότε...αν δεν συμβεί κανένα στραβό...βλαστημάς την ‘εξέλιξη μέσω της τεχνολογίας’ μέχρι να μείνεις από σάλιο. Και εκτός αυτού γιατί να έχω γίνει γνωστός με τους μηχανικούς του Παζαρόπουλου με ένα αμάξι 30.000Ευρώ και 2 μηνών ζωής? Και γιατί για να φτιαχτεί, αν χρειαστεί τελικά, το R/CD να πρέπει να ξηλώνω σε καινούργιο αμάξι κονσόλες?
Κατά τ'αλλα...
Το αμάξι είναι από τα ποιο ολοκληρωμένα που έχω οδηγήσει με προσανατολισμό φυσικά την άνεση και την ασφαλή μεταφορά των επιβατών του. Στον δρόμο βράχος, ποιότητα κύλισης υπεράνω κριτικής, ποιότητα κατασκευής το ίδιο.230+ είδα εγώ στην Εγνατία φορτωμένο 3 άτομα με αποσκευές και μάλιστα πολύ άνετα. Είχε κι'αλλο. Υστερεί λιγάκι στις χαμηλές (ίσως ακόμα δεν έχει ανοίξει καλά,10.000χλμ) αλλά μετά τις 3000+ αρπάζει πάρα πολύ ωραία και γραμμικά.
Τον αντίστοιχο στο Leon το έχουν δυναμομετρήσει στα 189. -
Aυτό για τους υαλοκαθαριστήρες πάντως το χω δει και σε άλλα 2 Α3. Πρέπει να ναι συχνό φαινόμενο
-
Αυτό με το Λεον το ξέρω κι εγω, το a3 όμως κανένας δε το μετρησε...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Aυτό για τους υαλοκαθαριστήρες πάντως το χω δει και σε άλλα 2 Α3. Πρέπει να ναι συχνό φαινόμενοΛες σε λίγο να πέσουν και τα παράθυρα?
-
Το μπερδεψες με τον φτωχο συγγενή
-
Αν είναι να πέσουνε ας πέσουνε τώρα που είναι καλοκαίρι και όχι οταν αρχίσουν οι βροχές. (αν αρχίσουν)
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Αν είναι να πέσουνε ας πέσουνε τώρα που είναι καλοκαίρι και όχι οταν αρχίσουν οι βροχές. (αν αρχίσουν)χειρότερο είναι αυτο με τη ζέστη
Καλά που μου είπες για τους υαλοκαθαριστήρες για να το πω σε ένα φίλο μου που το αγόρασε να το κοιτάξει πριν πάει διακοπές
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Αν είναι να πέσουνε ας πέσουνε τώρα που είναι καλοκαίρι και όχι οταν αρχίσουν οι βροχές. (αν αρχίσουν)ελα πάντως μη κλαις.... εχει συμβεί και σε γιαπωνέζικο αυτό με το μοτερ....
-
Γιαύτο ενας σπάγγος στο πορτ παγκαζ είναι πάντα χρήσιμος ειδικά αν έχεις τον Μαγγαϊβερ μέσα σου
Σίγουρα θα έχει τύχει, δεν νομίζω να είναι αποκλειστικότητα των audi αλλα μετά απο πόσο καιρό... τεσπα. Περασμένα ξεχασμένα, (μέχρι να τελειώσει η εγγύηση)
-
ρε παιδια εχει κανεις το Α4 1,9τd για να μου πει τις εντυπωσεις του.ειχα ρωτησει γιατι ειμαι σε δηλημα τι να παρω ,1,8τ -1,9τd αλλα απαντηση δεν πηρα.
-
μιλαω για 2004 μοντελο
-
Δεν ξέρω τι λέει το diesel (και μάλλον ούτε οι υπόλοιποι) οπότε συγκριτικά δεν ξέρω τι να σου πω πάντως ο 1.8Τ έχει αποδείξει την αξία του, αλλά ο diesel μάλλον θα είναι οικονομικότερος. Οπότε αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα θα συμφέρει καλύτερα.
-
γενικά το α4 1,8 Τ quattro ειναι αξιόπιστο?
διαβάζω σε αυτό το φορουμ και μου κόπηκε η λαλιά από αυτά που χρεώνουν.... Ο Σαρακάκης μου φαίνεται άγιος....
-
Αν αγοράσεις ένα αμάξι 2 ετών μπορείς να πληρώσεις την επέκταση εγγύησης εσύ που είσαι ο δεύτερος αγοραστής αν τα σερβις έχουν γίνει στην αντιπροσωπεία?
-
από όσο θυμάμαι ...εκ των υστέρων δεν γίνεται...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από όσο θυμάμαι ...εκ των υστέρων δεν γίνεται...με βισματάκι γίνεται? λες.?
-
τελικα το πλυσιμο με το νεροπιστολο τελειωσε?
-
kserei kaneis ti xrimatodotisi exei i audi ? endiaferete enas filos gia to a3 sportback 1.8 tfsi
-
Στην παραγωγή το Αuto Union Type C για 999 κομμάτια
* Audi brings out the Type C again as a pedal car * Limited-edition collector's item with only 999 cars built * Spearheads quattro GmbH's line of lifestyle articles
http://www.germancarzone.com/audi-loung ... l-car.html
AUDI FORUM