-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κάπως σχετικό με το θέμα...
που βγάζω αντίγραφο κοντρόλ γκαραζόπορτας? Άκουσα για κάτι 40άρια ευρώ και μου ήρθε
Μιλάμε για απλό χειριστήριο γκαραζόπορτας, άρα λογικά δεν έχει κυλιόμενου κωδικό κ.λ.π..
Πήγαινε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών (Ακτίνο, smart kit, Κατουμά κ.λ.π. ) και πάρε ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο. Έχει με τρία ή τέσσερα κουμπιά για να αντιγράψεις περισσότερα από ένα χειριστήρια αν θες. Κόστος περίπου 15 ευρώ και το αντιγράφεις μόνος σου σε λίγα λεπτά.μπορείς να το κάνεις αυτό με universal control για tv/dvd/vcr ktlp???
Δε νομίζω.
-
Τι εννοείς να κάνεις; Να προγραμματίσεις τηλεκοντρόλ τηλεόρασης να ανοίγει γκαραζόπορτα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι εννοείς να κάνεις; Να προγραμματίσεις τηλεκοντρόλ τηλεόρασης να ανοίγει γκαραζόπορτα;Ούτε ο Λάκης Γαβαλάς τέτοια εκκεντρικότητα λέμε.
-
Ε τότε τι δεν νομίζεις να γίνεται;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
κάπως σχετικό με το θέμα...
που βγάζω αντίγραφο κοντρόλ γκαραζόπορτας? Άκουσα για κάτι 40άρια ευρώ και μου ήρθε
Καταστήματα με ηλεκτρονικά. (Κατουμά τύπου ή με ηχοσυστήματα αυτοκινήτου κλπ)
Πληρώνεις ένα ποσό για το νέο κοντρόλ + την αντιγραφή.
όλα οκ
ευχαριστώ!
-
δε γίνεται να μπει msn messenger live σε Win2Κ ???
-
Αμα δε σ'αφήνει η M$ λίγο δύσκολο...
Ίσως με τον 7.5 να είναι ευκολότερο, να κοιτάξω να σου ανεβάσω κάπου το setup αν δεν το βρίσκεις;
[με την προϋπόθεση οτι χρειάζεται Messanger γενικώς, και όχι απαραίτητα τον Live] -
γενικώς είμαι οκ έχω τον 7.5 αλλά θα προτιμούσα να δουλεύω τον live στο γραφείο μιας και μπαινοβγαίνω συνέχεια και δε βλέπω τα offline μηνύματα
-
ειχα προσπαθησει και δεν ειχα βρει ακρη.. (για τον messenger, εννοω)..
μου χτυπησε στην διαρκεια της εγκαταστασης..
καποιο dll ή κατι δεν του αρεσει και εκει τελειωνουν ολα.. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γενικώς είμαι οκ έχω τον 7.5 αλλά θα προτιμούσα να δουλεύω τον live στο γραφείο μιας και μπαινοβγαίνω συνέχεια και δε βλέπω τα offline μηνύματαΕγω στα ΧΡ με τον 7.5 λαμβανω τα μυνηματα που μου εστειλαν οι αλλοι.
Νωμιζω πως αυτοι που εχουν το live μπορουν να στειλουν και να λαβουν κ εμεις απλα λαμβανουμε τα offline μηνυματα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
γενικώς είμαι οκ έχω τον 7.5 αλλά θα προτιμούσα να δουλεύω τον live στο γραφείο μιας και μπαινοβγαίνω συνέχεια και δε βλέπω τα offline μηνύματα
Εγω στα ΧΡ με τον 7.5 λαμβανω τα μυνηματα που μου εστειλαν οι αλλοι.
Νωμιζω πως αυτοι που εχουν το live μπορουν να στειλουν και να λαβουν κ εμεις απλα λαμβανουμε τα offline μηνυματα.Aκριβώς μέσω live messenger μπορείς να κάνεις Chat ενώ είσαι offline.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Εγω στα ΧΡ με τον 7.5 λαμβανω τα μυνηματα που μου εστειλαν οι αλλοι.
Νωμιζω πως αυτοι που εχουν το live μπορουν να στειλουν και να λαβουν κ εμεις απλα λαμβανουμε τα offline μηνυματα.Aκριβώς μέσω live messenger μπορείς να κάνεις Chat ενώ είσαι offline.
Καλη φαση....
-
Ιδου κ το δικο μου προβλημα...
Εχω μια micro-SD 2GB η οποια σταματησε να δουλευει.
Την ειχα μεσα στο ppc κ ενω την εκανα format κολησε το κινητο.Τωρα δεν μπορει να την αναγνωρισει, λες κ δεν την εχω μεσα.
Δοκιμασα κ στο pc αλλα τα ιδια, εκει μου δειχνει οτι υπαρχει καρτα αλλα κολαει μολις παω να δω τα αρχεια.Υπαρχει καμια λυση ?? (εκτος απο να την κανω μπρελοκ)
-
Εφόσον τη βλέπεις στο pc, δοκίμασε να την κάνεις format από εκεί.
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Ιδου κ το δικο μου προβλημα...Εχω μια micro-SD 2GB η οποια σταματησε να δουλευει.
Την ειχα μεσα στο ppc κ ενω την εκανα format κολησε το κινητο.Τωρα δεν μπορει να την αναγνωρισει, λες κ δεν την εχω μεσα.
Δοκιμασα κ στο pc αλλα τα ιδια, εκει μου δειχνει οτι υπαρχει καρτα αλλα κολαει μολις παω να δω τα αρχεια.Υπαρχει καμια λυση ?? (εκτος απο να την κανω μπρελοκ)
Εφόσον τη βλέπεις στο pc, δοκίμασε να την κάνεις format από εκεί.
Και μετα με καποιο προγραμμα recovery προσπαθησε να ανακτησεις τα αρχεια σου.
Φιλικη συμβουλη.
Καθε Σ/Κ να κρατας ενα αντιγραφο ασφαλειας της καρτας.Εγω εχω μια SanDisk Ultra II 2GB και μου κανει τις ιδιες βλακειες στο ΕΤΕΝ Χ500+.
Κατα πασα πιθανοτητα ειναι ασυμβατοτητα κινητου-καρτας.
Δεν δινει αρκετο ρευμα το κινητο και τα παιζει η καρτα. -
ένα καλό antispyware με real time protection πλην του Spy Sweeper ;
-
Outpost firewall με realtime antispyware.
http://www.agnitum.com/antispyware/index.php -
Μάνο δεν θέλω firewall...
απλό antispyware θέλω...είχα βολευτεί με το Spy Sweeper αλλά μου μάμησε το σύστημα από μία νέα έκδσοη που προσπάθησα να βάλω...και καπούτ.
-
Αd-Αware pro. Κλασική λύση.
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]