-
Υπάρχει κανένας άλλος 'άρρωστος' μέ το συγκεκριμένο άθλημα?
-
-
-
Μάλλον στον αντίλογο κολλάει το θέμα αυτό.
-
εγω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μάλλον στον αντίλογο κολλάει το θέμα αυτό....και πηγαίνει αμέσως....[mod]
-
-
Ευχαριστώ για την αλλαγή. Δεν ήξερα που έπρεπε να πάει.Ψάχνω παρέα να πηγαίνουμε τα κρύα σαββατοκύριακα του χειμώνα, αφού τελειώσουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες βέβαια.(rally) μόλις αγοράσαμε αγωνιστικό Micra
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Ευχαριστώ για την αλλαγή. Δεν ήξερα που έπρεπε να πάει.Ψάχνω παρέα να πηγαίνουμε τα κρύα σαββατοκύριακα του χειμώνα, αφού τελειώσουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες βέβαια.(rally) μόλις αγοράσαμε αγωνιστικό Micraτα κρυα σ/κ του χειμωνα θα ειμαι εξωτερικο
τον ζεστο αυγουστο παντως θα ειμαι σε καμπινγκ στην κυλληνη κοντα και θα λιωσω στο σερφ και να πανε ολοι να μαμηθουν
ελπιζω να του παρω την ψυχολογια μονο γιατι ειμαι νεοπας -
Έφυγα για Μήλο,στο χωριό μου, θα είμαι εκεί για ένα μήνα σε βορινό μέρος 30 μέτρα άπο την θάλασσα, μέ ολοκαίνουριο εξοπλισμό freestyle και wave για νέο ξεκίνημα αφού ασχολούμαι απο 12 ετών και είμαι 36. Ελπίζω μόνο να μην μας πουλήσει ο αέρας όπως πέριση που φύσηξε μόνο για 6 ημέρες σύνολο. θα τα πούμε το σεπτέμβριο καλο καλοκαίρι
-
Παιδιά μόλις γύρισα, κάλο χειμώνα σε όλους. Τελικά ο αέρας πάλι μας πούλησε και σε ένα μήνα φύσηξε μόνο για 8 ημέρες, για πανιά 6.0 και 5.0 . Τουλάχιστον κάναμε περισσότερο από πέριση.Στα άλλα μέρη πώς πήγε?
-
λολ
-
Ελάτε ρε παιδιά που έχετε χαθεί όλοι? Χειμωνιάζει και το παρατάμε το άθλημα?
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Ελάτε ρε παιδιά που έχετε χαθεί όλοι? Χειμωνιάζει και το παρατάμε το άθλημα?δεν χειμώνιασε αλλά ξεκινήσαμε πάλι τις δουλειές μας και τα κεφάλια μέσα τώρα...
-
βασικά εγώ δεν είμαι ακριβώς κολλημένος με το άθλημα.......
απλός έχω φτάσει σε σημείο ο τρόπος ζωής μου να εξαρτάται από τον αέρα.....
-
Και εγώ μέχρι πριν λίγα χρόνια ήμουν έτσι αλλά δουλειά, οικογένια κτλ με έχουν κρατήσει λίγο. Υπήρχε χρονιά που ήμουν στα 'νησάκια'(οι γνώστες ξέρουν) κάθε Σ/Κ. Τώρα μόνο καλοκαίρια και τον χειμώνα 3 με 4 φόρες μόνο με βοριά και πάντα στα 'νησάκια'
-
Εχω ένα surf απο το 99 , 320μ και τώρα το κόβω λίγο 'ντεμοντέ' ....
Τι να το κάνω, αυτό και τα πέντε πανιά που έχω... ...
-
παιζει κανα clubακι ειδικα για surfing στην αττικη;
εννοω clubακι που να μπορεις να παρεις πληροφοριες, ισως κ να γινεις μελος, να διοργανωνει καποιες 'εξορμησεις' κλπ γιατι δεν εχω καθολου παρεα* για surf κ αν εισαι μονος σου δυσκολα μπαινεις στη διαδικασια να κινητοποιηθειςεχω 1 γνωστο που ασχολειται κ μενει ερετρια (εκτος απο το καλοκαιρι που στο καμπινγκ σκανε οι γερμανοιταλογαλλοι τουριστες)
-
Κλαμπ υπάρχουν, σίγουρα είναι δύο στην Λούτσα, ο ΑΙΟΛΟΣ και τα ΝΗΣΑΚΙΑ στην περιοχή του Αγ.Νικολάου προς Ραφήνα. Συνθήκες και με flat νερο και για wave. Τηλ και άλλες πληροφορίες δεν μπορώ να σου δώσω άλλα άν πας από εκεί δεν θα χάσεις. Επίσης υπάρχει και ένα στην παραλία τησ Αναβύσου
-
Φίλε Maxmara, το σκάφος κάντο κανό και τα πανιά τέντες για την παραλία. Δυστιχώς είναι πολύ παλιά και δεν θα μπορέσεις να τα πουλήσεις. Κοίτα μήπως τα χαρίσεις σε κάποιον που θέλει να μάθει τώρα, και ετοιμάσου να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλεις πα πάρεις καινούρια.
Windsurf