-
δεν ηξερα οτι και στα data εχουν τετοιο φορο (το κρατος δηλαδη)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μάλιστα. Η πρώτη κρυάδα πάντως μου ήρθε με τον πρώτο λογαριασμό. Παρόλο που έχω επιλέξει το πάγιο των 35 Ευρώ που συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ (στο φυλλάδιο τους αφήνεται να εννοειθεί ότι η τιμή είναι all inclusive), ο λογαριασμός ήταν 43.28 Ευρώ . Αφού ανταλάξαμε μερικά Γαλλικά με την Voda μου 'εξήγησαν' ότι δεν αναφέρουν πουθενά για αυτούς τους φόρους επειδή κυμαίνονται ανάλογα με την χρήση.Αν υπολογίσουμε λοιπόν ότι λόγω ασυμβατότητας της κάρτας τόσες μέρες δεν είχα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία καθόλου, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι οι φόροι θα είναι ακόμα μεγαλύτεροι στους επόμενους λογαριασμούς. Δεν θα μπορούσαν άραγε να αναφέρουν κάπου ότι στις διαφημιζόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το 'Τέλος Συν/των Κιν. Τηλ';
από εκεί κερδίζουν, marketing
-
Μάλιστα. Η πρώτη κρυάδα πάντως μου ήρθε με τον πρώτο λογαριασμό. Παρόλο που έχω επιλέξει το πάγιο των 35 Ευρώ που συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ (στο φυλλάδιο τους αφήνεται να εννοειθεί ότι η τιμή είναι all inclusive), ο λογαριασμός ήταν 43.28 Ευρώ . Αφού ανταλάξαμε μερικά Γαλλικά με την Voda μου 'εξήγησαν' ότι δεν αναφέρουν πουθενά για αυτούς τους φόρους επειδή κυμαίνονται ανάλογα με την χρήση.Αν υπολογίσουμε λοιπόν ότι λόγω ασυμβατότητας της κάρτας τόσες μέρες δεν είχα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία καθόλου, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι οι φόροι θα είναι ακόμα μεγαλύτεροι στους επόμενους λογαριασμούς. Δεν θα μπορούσαν άραγε να αναφέρουν κάπου ότι στις διαφημιζόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το 'Τέλος Συν/των Κιν. Τηλ';
Από τη συγκεκριμένη εταιρεία περίμενες τέτοιο πράγμα;
Είσαι πολύ καλόπιστος τελικά.
-
Καλόπιστος= Αφελής Μ@λ@κ@ς.
Αφού δεν έμαθα μετά από τόσα χρόνια με αυτή την εταιρ(ι)α, μου αξίζει ο χαρακτηρισμός.
-
Καλόπιστος= Αφελής Μ@λ@κ@ς.Σου έγραψα τι πιστεύω εγώ ότι είσαι και όχι η συγκεκριμένη εταιρεία.
(Φορητότητα αριθμού και άντε γεια από αυτούς. Μακράν καλύτερα και το μπλε και το πράσινο δίκτυο)
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλόπιστος= Αφελής Μ@λ@κ@ς.
Σου έγραψα τι πιστεύω εγώ ότι είσαι και όχι η συγκεκριμένη εταιρεία.
(Φορητότητα αριθμού και άντε γεια από αυτούς. Μακράν καλύτερα και το μπλε και το πράσινο δίκτυο)
Παμε οπως λεει και το τραγουδι: 'Δε θα μαθεις ποοτεεεε..'
-
Ρε παίδες το speedtest είναι τελικά αξιόπιστο; Πρόσφατα έβαλα conn-x 768 στη Βέροια και μετράω 350-400. Νά πάρω τηλέφωνο στον ΟΤΕ; Τί να κάνω;
-
Εγω ειμαι στους 2 μηνες αναμονη για την προσφορα της Forthnet της 1ης Ιουνιου......θα τους παρω να το ακυρώσω μου φαινεται και να παω στον ΟΤΕ να τελειωνω!
-
Με τις ευλογιες μου...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω ειμαι στους 2 μηνες αναμονη για την προσφορα της Forthnet της 1ης Ιουνιου......θα τους παρω να το ακυρώσω μου φαινεται και να παω στον ΟΤΕ να τελειωνω!φιλος το εκανε ηδη εδω και 2 βδομαδες..
βασικα αποτι βλεπω ειναι λιγο η προχειροτητα της φορθνετ, λιγο ο οτε που στελνει τις αιτησεις στο βροντο..ισως αμα περιμενεις λιγο ακομα να χεις αποτελεσμα γιατι τελευταιως εχουν κανει ενεργοποιησεις....
περιττο να μιλησω για το 2play μας...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ισως αμα περιμενεις λιγο ακομα να χεις αποτελεσμα γιατι τελευταιως εχουν κανει ενεργοποιησεις....οχι οχι σκυλε,μην τον ακους..
-
μιλαμε για το adsl πακετο της vodafone ή για το 3G με την Mobile Connect Card?
(βασικα ειναι ερωτηση παγιδα, γιατι για οποιο και για τα 2 να μιλαμε, ας προσεχες!)σχετικα με φορθνετ.. εγω ειμαι σεταρισμενος/ετοιμος.. παραπονο ουδεν.. αργησαν λιγακι (καμμια σχεση με διμηνο που περιμενει ο σκυλος), αλλα τωρα ειμαστε ενταξει..
φυσικα με το linksys (παναθεμα το!) -
Γράφω αυτό το μήνυμα από το 'Νήσος Χίος' (σε λίγο ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής από τα Χανιά) και είναι η πρώτη στιγμή που είχα internet με την κ@λ@σύνδεση της Datacard της Voda. Οπουδήποτε αλλού που δεν υπήρχε δίκτυο 3G η κάρτα απλώς δεν δουλεύει παρόλο που στο πρόγραμμα της έχει επιλογή για 3G και 2G.
Αν διαπιστώσω ότι δεν δουλεύει ούτε στους Βούνους (ο κύριος λόγος που την αγόρασα) θα γίνει μεγάλο τζέρτζελο με την εταιρία.
-
update: Με το που χάνεται το 3G, η κάρτα παθαίνει ταράκουλο. Μόλις απομακρυνθήκαμε λίγο από το λιμάνι (παρόλο που εξακολουθούσα να έχω δίκτυο) η κάρτα άρχισε τα κολλήματα και τελικά μου έβγαλε ότι το mac ήθελε restart (fatal error). Πολύ απογοητευτική απόδοση, ειδικά για τα χρήματα που χρεώνεται η υπηρεσία.
Ίσως σε Windows να δουλεύει καλύτερα.
-
πιθανοτατα..
επειδη εχω δοκιμασει την καρτα για την εταιρεια, μολις χασει δικτυο 3G και πεσει σε GSM, ειναι ουσιαστικα σα να εχει χασει το carrier το modem σου και να προσπαθει να ξανασυνδεθεί ή σα να κάνει re-train.. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να χασεις για λιγο τον ... κοσμο...
το οτι σου φρικαρε το mac, ισως εχει να κανει με drivers... στα windows που το δοκιμασα δεν υπηρχε τετοιο θεμα...
η μεταβαση, παντως ηταν εκνευριστικη και ηταν τραγικο, γιατι στην αττικη εκει που εδειχνε να εχει 3g σημα, επεφτε σε gsm (φαντασου τι γινεται επαρχια, δηλαδη) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
πιθανοτατα..
επειδη εχω δοκιμασει την καρτα για την εταιρεια, μολις χασει δικτυο 3G και πεσει σε GSM, ειναι ουσιαστικα σα να εχει χασει το carrier το modem σου και να προσπαθει να ξανασυνδεθεί ή σα να κάνει re-train.. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να χασεις για λιγο τον ... κοσμο...
το οτι σου φρικαρε το mac, ισως εχει να κανει με drivers... στα windows που το δοκιμασα δεν υπηρχε τετοιο θεμα...
η μεταβαση, παντως ηταν εκνευριστικη και ηταν τραγικο, γιατι στην αττικη εκει που εδειχνε να εχει 3g σημα, επεφτε σε gsm (φαντασου τι γινεται επαρχια, δηλαδη)Ακριβώς έτσι! Και εγώ πέρσι το καλοκαίρι που την χρησιμοποιήσα στην επαρχία (προς Κορώνη μεριά), ποτέ δεν μου κόλλησε το laptop. Απλά είχε ελάχιστες γραμμές στο δίκτυο. Το σήμα έπασχε... Δεινοπάθησα αρκετές φορές με αυτό.
-
update: Με το που χάνεται το 3G, η κάρτα παθαίνει ταράκουλο. Μόλις απομακρυνθήκαμε λίγο από το λιμάνι (παρόλο που εξακολουθούσα να έχω δίκτυο) η κάρτα άρχισε τα κολλήματα και τελικά μου έβγαλε ότι το mac ήθελε restart (fatal error). Πολύ απογοητευτική απόδοση, ειδικά για τα χρήματα που χρεώνεται η υπηρεσία.Ίσως σε Windows να δουλεύει καλύτερα.
για να δουλεψει σε Mac οι δοκιμες εγιναν στο ...ποδι
αρα και ετσι που δουλευει καλα ειναι
εδω το πουλαγανε σε pc με vista και δε λεγανε στο κοσμο οτι δεν υπηρχαν drivers ακομη...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εδω το πουλαγανε σε pc με vista και δε λεγανε στο κοσμο οτι δεν υπηρχαν drivers ακομη...
Μα είναι πανελληνίως γνωστό ότι είναι η πλέον σοβαρή εταιρεία, ντροπή σου να τη κακολογείς με αυτό το τρόπο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα είναι πανελληνίως γνωστό ότι είναι η πλέον σοβαρή εταιρεία, ντροπή σου να τη κακολογείς με αυτό το τρόπο.
σοβαρη ειναι, απλα ...
καλυτερα να μη πω περισσοτερα
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;