-
-
+1
-
-
Πατρινε τον ξερεις τον στελιο;
-
+1
-
Συγνώμη
-
Ελα βρε συ.. Απλη απορια εκφραζω.. Αν θες βριστον και πιο ασχημα παντως.. Απο μενα εχεις το ελευθερο..Ε Ντινε;
-
Πάντα!!
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Αλλη μια λιγο πιο δυσκολη (λεμε τωρα)Ξεκινησε ως εφευρετης καπου στην Ευρωπη, μετακομισε στις Η.Π.Α. οπου τελειοποιησε κατι το οποιο τωρα βρισκεται σε ολες τις χωρες του κοσμου.
Ποιος και τι?Leo Baekeland
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αλλη μια λιγο πιο δυσκολη (λεμε τωρα)
Ξεκινησε ως εφευρετης καπου στην Ευρωπη, μετακομισε στις Η.Π.Α. οπου τελειοποιησε κατι το οποιο τωρα βρισκεται σε ολες τις χωρες του κοσμου.
Ο εφευρέτης του βακελίτη δεν είναι αυτός?
(καλά δεν είναι να κλείσει κανείς το Pc του, επιστρέφει και βλέπει 5 νέες σελίδες στο θέμα)
-
Ουτε
Επειδη ειναι λιγο δυσκολη,δινω ενα hint.
Αυτος που ψαχνουμε, μετακομισε μετα απο ανατροπη κυβερνησης, καθεστωτος. -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Αλλη μια λιγο πιο δυσκολη (λεμε τωρα)Ξεκινησε ως εφευρετης καπου στην Ευρωπη, μετακομισε στις Η.Π.Α. οπου τελειοποιησε κατι το οποιο τωρα βρισκεται σε ολες τις χωρες του κοσμου.
Ποιος και τι?Graham Bell
(Γενήθηκε στο Εδιμβούργο και μετανάστευσε πρώτα στον Καναδά και μετά στις ΗΠΑ)
-
Δεν ειναι ουτε ο Bell...
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Αλλη μια λιγο πιο δυσκολη (λεμε τωρα)
Ξεκινησε ως εφευρετης καπου στην Ευρωπη, μετακομισε στις Η.Π.Α. οπου τελειοποιησε κατι το οποιο τωρα βρισκεται σε ολες τις χωρες του κοσμου.
Ο εφευρέτης του βακελίτη δεν είναι αυτός?
(καλά δεν είναι να κλείσει κανείς το Pc του, επιστρέφει και βλέπει 5 νέες σελίδες στο θέμα)
Ναι
Που να δεις σε κάνα σουβλατζίδικο τι γίνεται
-
Επ. χρωστάω κι εγώ μία ερώτηση που πρόλαβα τον koutsan με τον Guadi
Τη βάζω τώρα και απαντήστε την όποτε θέλετε. Δεν ξέρω αν υπάρχει στο google (δεν έχω ψάξει) το έχω διαβάσει όμως σε εφημερίδες της εποχής και μου την έχει εξιστορήσει ο αδερφός του πρωταγωνιστή. Δεν είναι ακριβώς 'γενικών γνώσεων' αλλά έχει πλάκα.
Το 198? (3 ή 4 δεν θυμάμαι) η Mitsubishi έκανε μία διαφημιστική καμπάνια στη Αμερική, που έδινε $100.000 σε όποιον κατάφερνε να φέρει ένα βιομηχανικό προϊόν που δεν το παράγει η εταιρία. Συγκεκριμένα έλεγε ότι κατασκευάζει από καρφίτσες μέχρι διαστημόπλοια και δορυφόρους. Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε ένας (τι άλλο? ) Έλληνας (ελληνοαμερικάνος 2ης γενιάς) που πήγε ένα τέτοιο προϊόν και τσίμπησε τα λεφτουδάκια (πολύ καλά για την εποχή).
Για βοήθεια σας λέω αυτό που άκουσα από τον αδερφό του ότι τους είπε:'Τέτοια βγάζουμε μείς στην Ελλάδα όσα θέλετε'
Τι ήταν λοιπόν αυτό?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επ. χρωστάω κι εγώ μία ερώτηση που πρόλαβα τον koutsan με τον GaudiΤη βάζω τώρα και απαντήστε την όποτε θέλετε. Δεν ξέρω αν υπάρχει στο google (δεν έχω ψάξει) το έχω διαβάσει όμως σε εφημερίδες της εποχής και μου την έχει εξιστορήσει ο αδερφός του πρωταγωνιστή. Δεν είναι ακριβώς 'γενικών γνώσεων' αλλά έχει πλάκα.
Το 198? (3 ή 4 δεν θυμάμαι) η Mitsubishi έκανε μία διαφημιστική καμπάνια στη Αμερική, που έδινε $100.000 σε όποιον κατάφερνε να φέρει ένα βιομηχανικό προϊόν που δεν το παράγει η εταιρία. Συγκεκριμένα έλεγε ότι κατασκευάζει από καρφίτσες μέχρι διαστημόπλοια και δορυφόρους. Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε ένας (τι άλλο? ) Έλληνας (ελληνοαμερικάνος 2ης γενιάς) που πήγε ένα τέτοιο προϊόν και τσίμπησε τα λεφτουδάκια (πολύ καλά για την εποχή).
Για βοήθεια σας λέω αυτό που άκουσα από τον αδερφό του ότι τους είπε:'Τέτοια βγάζουμε μείς στην Ελλάδα όσα θέλετε'
Τι ήταν λοιπόν αυτό?
Σέικερ για φραπέ;
-
Όχι!
Επειδή δεν μπορώ να βλέπω το θέμα και να λέω συνέχεια ΟΧΙ, πείτε ότι θέλετε και ο πρώτος κερδίζει (δύσκολο είναι όμως...)
-
Μυγοσκοτώστρες
-
κουρκουμπίνια
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
κουρκουμπίνιαΜαλλον.....κουραφέξαλα.
Quiz γενικών γνώσεων