-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γειά σας.Νέος στο φόρουμ, θα περάσουμε καλά, θα δείτε!
Καλώς τον. Και... αντίο
Ασπρος σιφουνας Krusenstern
-
Ο χρήστης Ιγνάτιος Κιοπέογλου έγραψε:
Χαίρετε! πολλά φιλάκια σε όλους! καλώς σας βρήκα!Αν συνεχιστεί αυτό το βιολί, θα πρέπει να τα βρεις με τον πάροχό σου που θα σου κόψει το ίντερνετ. Μετά, βέβαια, θα μπορείς να συνεχίσεις να παριστάνεις τον έξυπνο από ίντερνετ καφέ κλπ, ή να βρεις άλλο πάροχο. Όπως και να 'χει, το μόνο που αποδεικνύεις με αυτή τη συμπεριφορά 'sas_koroidevw_5_xronia_twra@yahoo.com' είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ψυχικό σου κόσμο. Λυπάμαι ειλικρινά, αλλά υπάρχουν ειδικοί που μπορεί να σε βοηθήσουν εκεί έξω. Εδώ, το μέρος δεν ενδείκνυται. Adios.
-
Ο χρήστης Ιγνάτιος Κιοπέογλου έγραψε:
Χαίρετε! πολλά φιλάκια σε όλους! καλώς σας βρήκα! -
Παίζει να ναι η γνωστότερη μορφή του ελληνικού ίντερνετ. Αυτό περί βοήθειας σίγουρα ισχύει.
-
α ρε Κρους μας εχεις καταστρεψει τη διασκεδαση!
-
Καλησπέρα στους απανταχού φορουμίστες και αναγνώστες των 4 τροχών. Είμαι και 'γω λάτρης των 4 τροχών και προσπαθώ να κατακτήσω και τους 2 τροχούς τόσο απο άποψη ενημέρωσης μέσω του περιοδικού όσο και οδηγικής απόλαυσης.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
Καλησπέρα στους απανταχού φορουμίστες και αναγνώστες των 4 τροχών. Είμαι και 'γω λάτρης των 4 τροχών και προσπαθώ να κατακτήσω και τους 2 τροχούς τόσο απο άποψη ενημέρωσης μέσω του περιοδικού όσο και οδηγικής απόλαυσης.Καλωσήρθες στην παρέα μας! Καλά ποσταρίσματα και γκάζια!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καλωσήρθες στην παρέα μας! Καλά ποσταρίσματα και γκάζια!thnx man. Δεν είμαι τόσο του γκαζιού, όσο να έχω ανοιχτό το παράθυρο να παίρνει ο αέρας το μαλλί και πηγαίνοντας σε ταξιδάκια ενοίοτε μικρά ή μεγάλα με ατέλειωτες στροφές...ααα και να παίζει Schiller ή οτιδήποτε άλλο παρεμφερές
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
...ααα και να παίζει Schiller ή οτιδήποτε άλλο παρεμφερέςΚαλώς ήλθες! Schiller από τα αγαπημένα cd
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καλησπέρα στους απανταχού φορουμίστες και αναγνώστες των 4 τροχών. Είμαι και 'γω λάτρης των 4 τροχών και προσπαθώ να κατακτήσω και τους 2 τροχούς τόσο απο άποψη ενημέρωσης μέσω του περιοδικού όσο και οδηγικής απόλαυσης.
Καλωσήρθες στην παρέα μας! Καλά ποσταρίσματα και γκάζια!
καλημερα και απο μενα παιδια με λενε γιαννη και παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο το πολυ ομορφο αυτο φορουμ..λατρης και εγω των αυτοκινητων των κινητων αλλα και των ρολογιων(του καλου φαγητου ειναι αυτονοητο ),ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα και να περναμε ακομα καλυτερα!.
-
Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
καλημερα και απο μενα παιδια με λενε γιαννη και παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο το πολυ ομορφο αυτο φορουμ..λατρης και εγω των αυτοκινητων των κινητων αλλα και των ρολογιων(**του καλου φαγητου ειναι αυτονοητο ** ),ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα και να περναμε ακομα καλυτερα!.
Καλώς ήλθες Γιάννη.
Το αυτονόητο πρέπει να αποδειχθεί στο πεδίο της τιμής. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
καλημερα και απο μενα παιδια με λενε γιαννη και παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο το πολυ ομορφο αυτο φορουμ..λατρης και εγω των αυτοκινητων των κινητων αλλα και των ρολογιων(**του καλου φαγητου ειναι αυτονοητο ** ),ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα και να περναμε ακομα καλυτερα!.
Καλώς ήλθες Γιάννη.
Το αυτονόητο πρέπει να αποδειχθεί στο πεδίο της τιμής.σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα φιλε ταζιο.. πολυ ευχαριστως να το αποδειξω ειναι απο τις προσκλησεις-προκλησεις που δεν λεω οχι
-
Μίλησε κανείς για φαί ????
Καλώς ήρθες Γιάννη
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μίλησε κανείς για φαί ????Καλώς ήρθες Γιάννη
σε ευχαριστω πολυ φιλε. χοντα και καλο φαγητο ειναι 2 εννοιες αρρηκτα συνδεδεμενες..
-
Καλώς ήρθες Γιάννη
σε ευχαριστω πολυ φιλε. χοντα και καλο φαγητο ειναι 2 εννοιες αρρηκτα συνδεδεμενες..
Σαφως...τα Χοντακια 'τρωνε' πολυ ξυλο γι αυτο..
Καλως ηρθες κι απο μενα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλώς ήρθες Γιάννη
Σαφως...τα Χοντακια 'τρωνε' πολυ ξυλο γι αυτο..
Καλως ηρθες κι απο μενα..
κακίες, ζηλεύεις
-
Κυριος,αμα θες να μιλησουμε για τα χοντακια παμε παμπ..Αντε γιατι εχω και κατι βαλιτσες να κουβαλησω και με ενοχλεις..
Ακου ζηλευω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κυριος,αμα θες να μιλησουμε για τα χοντακια παμε παμπ..Αντε γιατι εχω και κατι βαλιτσες να κουβαλησω και με ενοχλεις..Ακου ζηλευω...
σε ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα φιλε πασχος...εχεις δικιο που δεν ζηλευεις....πληροφοριες λενε οτι η επομενη γενια φιατ θα φορα κινητηρες χοντα
-
Κυριος,αμα θες να μιλησουμε για τα χοντακια παμε παμπ..Αντε γιατι εχω και κατι βαλιτσες να κουβαλησω και με ενοχλεις..
Ακου ζηλευω...
σε ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα φιλε πασχος...εχεις δικιο που δεν ζηλευεις....πληροφοριες λενε οτι η επομενη γενια φιατ θα φορα κινητηρες χοντα
καλό
-
Ακου ζηλευω...
Λαθος κανεις φιλε τουρμπολαγε,η Φιατ εχει ανοδικη πορεια,δεν ειναι αναγκη για πισωγυρισματα...
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!