-
Σχετικά με τη γνωστή φάρμα αυτοκινήτων στην Πορτογαλία...
-
Έχει πετύχει κανείς σας μήπως κοντέρ από 304;
-
Καλησπερα, αυριο παιρνω το καινουριο αποκτημα μου σκαραβαιος χρωματος πορτοκαλι, πρωτο χερι ,μπομπε τζαμι, και ειμαι πολλη χαρουμενος γιατι εψαχνα καιρο με μπομπε τζαμι και σε καλη κατασταση και τιμη...!!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Καλησπερα, αυριο παιρνω το καινουριο αποκτημα μου σκαραβαιος χρωματος πορτοκαλι, πρωτο χερι ,μπομπε τζαμι, και ειμαι πολλη χαρουμενος γιατι εψαχνα καιρο με μπομπε τζαμι και σε καλη κατασταση και τιμη...!!ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!!
Πές μας την τιμή για να καταλάβουμε.... και
ΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!! -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
.... και ΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!! -
τιμη 800ολοκληρα euro φωτογραφιες απο αυριο...!!ειναι εισαγωγης και αυτο που μου αρεσε οτι ειναι πορτοκαλι και αβαφτο και δεν εχει κοψει το χρωμα ιδιαιτερα και γενικοτερα ειναι σε πολλη καλη κατασταση το ειχε ηλικιωμενη κυρια απο καινουριο που το ειχε αγορασει απο γερμανια
-
τιμη 800ολοκληρα euro φωτογραφιες απο αυριο...!!ειναι εισαγωγης και αυτο που μου αρεσε οτι ειναι πορτοκαλι και αβαφτο και δεν εχει κοψει το χρωμα ιδιαιτερα και γενικοτερα ειναι σε πολλη καλη κατασταση το ειχε ηλικιωμενη κυρια απο καινουριο που το ειχε αγορασει απο γερμανιαΑκούγεται πολύ καλή περίπτωση...
Αναμένουμε με αγωνία τις φώτο...Άντε να γουστάρουμε λιγάκι...
-
-
τιμη 800ολοκληρα euro φωτογραφιες απο αυριο...!!ειναι εισαγωγης και αυτο που μου αρεσε οτι ειναι **πορτοκαλι **και αβαφτο και **δεν εχει κοψει το χρωμα **ιδιαιτερα και γενικοτερα ειναι σε **πολλη καλη κατασταση **το ειχε **ηλικιωμενη κυρια απο καινουριο **που το ειχε αγορασει απο γερμανιαμμμμ....
σα να βλεπω τον d-jet να ετοιμαζεται με φακο στο κουτελο και μικροσκοπια
θα το περασει απο κοσκινο...αντε βαλε τις φωτο, με λεπτομεριες παρακαλω.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τιμη 800ολοκληρα euro φωτογραφιες απο αυριο...!!ειναι εισαγωγης και αυτο που μου αρεσε οτι ειναι **πορτοκαλι **και αβαφτο και **δεν εχει κοψει το χρωμα **ιδιαιτερα και γενικοτερα ειναι σε **πολλη καλη κατασταση **το ειχε **ηλικιωμενη κυρια απο καινουριο **που το ειχε αγορασει απο γερμανια
μμμμ....
σα να βλεπω τον d-jet να ετοιμαζεται με φακο στο κουτελο και μικροσκοπια
θα το περασει απο κοσκινο...αντε βαλε τις φωτο, με λεπτομεριες παρακαλω.
O D-Jet να κάτσει στ αυγά του... 'Δε μπορείς κύριε εσύ να είσαι τεχνική επιτροπή σε τόσες διαφορετικές μάρκες KAI Mercedes Benz KAI Porsche KAI VW??? '
Να διαλέξει ο D-Jet σε ποια αυτοκίνητα θα κάνει τεχνικό έλεγχο παρακαλώ...
Εμείς κλέφτες θα γίνουμε???
-
-
Τι είναι αυτό? 'Αγωνιστικό Mercedes' ??? Όπως λέμε 'Ταξιδιάρικο 500αράκι' ή 'Οικογενειακό Cooper-άκι' ???
Φαντάζομαι είναι σαν το ανέκδοτο που κυκλοφορούσε παλιά: 'Αλβανός τουρίστας'
-
νεαρε τετοιες γωνιες με τα ΜΠΑ ουτε στο υπνο σας εσεις οι αγγλαρες
ουτε να παρκαρετε δεν μπορειτε στο χωμα παλικαρακι....
-
http://img72.imageshack.us/img72/7953/d ... retgd6.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/2883 ... llecq1.jpg -
ειπαμε
με ονομα βαρυ....σαν ιστορια.
οχι ΜΠΑ και πρασινα γαιδουρια -
ωραίες φώτο με τις SM στην εκκίνηση
τερμάτισε καμμία?
-
Αγωνιστικές υδροπνευματικές
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ωραίες φώτο με τις SM στην εκκίνησητερμάτισε καμμία?
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
ωραίες φώτο με τις SM στην εκκίνηση
τερμάτισε καμμία?
αυτό και αν λέγεται θράσος....
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΝομίζω θα τερμάτισαν και το πλήρωμα θα ήταν τόσο ξεκούραστο όσο ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ Ami ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ
-
http://www.motorsportwebb.se/lager/film ... iralli.wmv
εχει για ολους
εκτος απο ΜΠΑ!!!!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]