-
Τρυποβουνης!
Μετροποντικας μηπως? Ρε τον νινη λες τους παναθηναικου?
adis
-
ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗΣ κύριοι...
Ποδοσφαιριστής των Τρικάλων την δεκαετια του 70...
-
-
Δεν βλεπω τιποτα !!!
-
αυτο ειναι το ζητούμενο
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Τι απεικονιζεται στη φωτογραφια και ποιος ο δημιουργος του;Εμφανιζεται το κοκκινο Χ μεσα στο ασπρο κουτακι, δειγμα οτι η photo δεν παιζει.
Δημιουργος του εινα ικαποιος εργαζομενος του Βασιλάκη.... ομως μαλλον δημιουργος πρεπει να θεωρειται ο βασιλακης....ομολογώ ήταν τρικι κουεστιον.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εμφανιζεται το κοκκινο Χ μεσα στο ασπρο κουτακι, δειγμα οτι η photo δεν παιζει.
Δημιουργος του εινα ικαποιος εργαζομενος του Βασιλάκη.... ομως μαλλον δημιουργος πρεπει να θεωρειται ο βασιλακης....ομολογώ ήταν τρικι κουεστιον.
λούσου με firefox και θα δεις
Σα παστουρμάδες είναι
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εμφανιζεται το κοκκινο Χ μεσα στο ασπρο κουτακι, δειγμα οτι η photo δεν παιζει.
λούσου με firefox και θα δεις
Σα παστουρμάδες είναι
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται
(να 'χα τώρα κάνα δυο κιλά να τον τσακίσω ) -
Μακαρι να'ταν παστουρμαδες, να βουταγα τιποτα
Αλλα εχουν αμμο μεσαΔεν ειναι και τοσο δυσκολο, αν παρατηρησετε καλυτερα
-
Antoni Gaudi - Sagrada familia. Βαρκελώνη στο ισόγειο νομίζω, δίπλα στον τάφο του.
Είναι η εκκλησία ανάποδα, φτιαγμένη σε κλίμακα με μικρά σακoυλάκια με άμμο, ενώμενα με σχοινί. Θέλει να δείξει την ισορροπία του όλου του συστήματος.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗΣ κύριοι...Ποδοσφαιριστής των Τρικάλων την δεκαετια του 70...
του 70?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Antoni Gaudi - Sagrada familia. Βαρκελώνη στο ισόγειο νομίζω, δίπλα στον τάφο του.Είναι η εκκλησία ανάποδα, φτιαγμένη σε κλίμακα με μικρά σακουλάκια με άμμο, ενώμενα με σχοινί. Θέλει να δείξει την ισορροπία του όλου του συστήματος.
Πολυ σωστα. Ο Gaudi εκανε κατι αλχημειες με καθρεφτες (φαινεται πανω στη φωτο) για ενα κομματι της εκκλησιας για να μελετησει τη δυναμικη συμπεριφορα του κτηριου, καθως ηταν κομματακι δυσκολο να φτιαξει μακετα με τετοια στοιχεια. Κοιταζε τον καθρεφτη και υπολογιζε-σχεδιαζε τη δομη της εκκλησιας.
Ξεκινησε να χτιζεται το 1882 και μεχρι σημερα δεν εχει τελειωσει.
Ο Gaudi πεθανε με περιεργο τροπο το 1926, αφου τον πατησε ενα τραμ. -
Ερώτηση
Με ποιόν έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα ο ratanplan;
-
Μα ειναι ιδιοι...
Οριστε και η ιστοσελιδα του... http://www.koproskilo.gr ...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
ΕρώτησηΜε ποιόν έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα ο ratanplan;
Αν ενοεις εμφανησιακα....μπορεις να πας να δεις καποιο αγαλμα αρχαιου Ελληνα....απλα δεν εχω μουσια!
Αν ενοεις στο μυαλο.....νταξ ο Αινσταιν μπροστα μου ειναι οπως ο πασχος απεναντι στο μεσο ορο των Ελληνων....πανιβλαξ!
Μη με ρωτησεις για σεξ και οδηγηση γιατι ειμαι μετριοφρων και δεν θελω να λεω πολλα για τον εαυτο μου!
-
Eγω ξερω οτι αυτοι που περιαυτολογουν (ναι ρε λεξη ειναι,εχεις 15 ωρες να την επεξεργαστεις και να βρεις τι σημαινει) συνηθως αυτα που λενε δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα... Αντε βρε,για χαρη σου το εθεσα σεμνα...
-
Με εχει δει πολυς κοσμος και μπορει να πει οτι ειμαι πανεμορφος
Αλλα δνε με εχουν δει γυναικες.........εκτος απο την Ηλεκτρα που λεει ομορφο το κιντ και την barbie που παντρευτηκε τον Ταζιο.....καμια απο τις 2 δλδ δεν εχει γουστο! Αρα θα με πουν ασχημο!
Αν θες να αναλυσουμε την ομορφια μου παμε σουβλατζιδικο....να σου ποσταρο φωτογραφιες απο διαφημισεις που εχω κανει!
-
Γυρισα απο banακι και σας εχω μια πανευκολη ερωτηση, χωρις googlαρισμα ομως.
Ποιο ειναι το ψηλοτερο βουνο της Ευρωπης? -
Ο Αίνος σίγουρα είναι το ωραιότερο!!!
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Γυρισα απο banακι και σας εχω μια πανευκολη ερωτηση, χωρις googlαρισμα ομως.
Ποιο ειναι το ψηλοτερο βουνο της Ευρωπης?Χωρίς τη λεγόμενη ευρωπαική Ρωσία είναι το Mont blanc, αλλιώς κάτι στον Καύκασο είναι...
Quiz γενικών γνώσεων