-
Στις πόσες μηδενιζόμαστε;;;
-
άλλο εννοώ εγώ...
και θες και 2cv μου λες μετά...
602 σελίδες ξαναλέω!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
άλλο εννοώ εγώ...και θες και 2cv μου λες μετά...
602 σελίδες ξαναλέω!
Θέλω και 2cv και θα το πάρω να είσαι σίγουρος
Και μετά θα έχω ένα xantia ενα 2cv και ενα C5.... -
602 cc λοιπόν!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
602 cc λοιπόν!ε καλά μωρέ, δεν το'πιασα με την πρώτη - ούτε και με τη δεύτερη -.... σιγά σιγά
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
602 cc λοιπόν!
ε καλά μωρέ, δεν το'πιασα με την πρώτη - ούτε και με τη δεύτερη -.... σιγά σιγά
καλάαααααααααααααα
όχι τίποτα άλλο..θα σε ρωτάνε 'αυτό είναι εξακοσαράκι ε?' και εσύ θα πρέπει να λες '602 !!!!'
-
Πρόεδρα άψογος ο συνειρμός
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πρόεδρα άψογος ο συνειρμόςεεε καλά τώρα
-
603 πλέον...
το υπερκύβισες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
603 πλέον...το υπερκύβισες;
καλά από τα χρόνια έχουν ξεχειλώσει
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
603 πλέον...
το υπερκύβισες;
καλά από τα χρόνια έχουν ξεχειλώσει
Πωλείται ενα 2cv εδώ 300 ευρώ. Εχει καμμενο ταμπλό αλλά κατά τα άλλα λενε οτι είναι οκ. Λεω να παω να το δω....
-
δεν χάνεις τίποτα
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν χάνεις τίποταειδικά τωρα που μάλλον θα μεινω χωρις αμαξι...
Για να βγαλει ο πατερας πινακιδες τριτεκνου στο C5 πρέπει να μου δωσουν καποιο χαρτι απο το ΔΙΚΑΤΣΑ απο το πανεπστημιο της Σουηδιας και το ΔΙΚΑΤΣΑ δεν δινει κατι τετοιο. Μάλλον θα ακυρωθει η παραγγελια, στράφι 4 μήνες αναμονή και το ξαντια επιστροφη στην Αθήνα..
Μας εχουν ταράξει. Εδώ και 3 μήνες μας ζητανε ολο χαρτια.. Ολο και κατι καινούργιο. Ωσπου τα εχασαν και φτου και απο την αρχή. Και χθες μαθαμε και αυτο με το ΔΙΚΑΤΣΑ. τι κουφό;; Θα μιλησουμε αυριο με το τελωνειο, αλλά χλωμά τα πράγματα. Αν ακυρώσουμε την παραγγελία, θα κάνω ότι ειναι νομικά δυνατό για να τους ταλαιπωρησω και εγω.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
δεν χάνεις τίποτα
ειδικά τωρα που μάλλον θα μεινω χωρις αμαξι...
Για να βγαλει ο πατερας πινακιδες τριτεκνου στο C5 πρέπει να μου δωσουν καποιο χαρτι απο το ΔΙΚΑΤΣΑ απο το πανεπστημιο της Σουηδιας και το ΔΙΚΑΤΣΑ δεν δινει κατι τετοιο. Μάλλον θα ακυρωθει η παραγγελια, στράφι 4 μήνες αναμονή και το ξαντια επιστροφη στην Αθήνα..
Μας εχουν ταράξει. Εδώ και 3 μήνες μας ζητανε ολο χαρτια.. Ολο και κατι καινούργιο. Ωσπου τα εχασαν και φτου και απο την αρχή. Και χθες μαθαμε και αυτο με το ΔΙΚΑΤΣΑ. τι κουφό;; Θα μιλησουμε αυριο με το τελωνειο, αλλά χλωμά τα πράγματα. Αν ακυρώσουμε την παραγγελία, θα κάνω ότι ειναι νομικά δυνατό για να τους ταλαιπωρησω και εγω.
αν είναι δυνατόν...
-
Δηλαδή ρε Ηλία δεν θεωρείσαι 3ο παιδί του πατέρα σου αν δεν έχεις το χαρτί αυτό;
-
τι σχεση εχει το δικατσα με το αμαξι...
κυνηγηστε το γιατι θα τη παθετε απο ελλειψη τσαμπουκα..μονο ετσι καταλαβαινουν μερικοι..
-
Λοιπόν το πανεπιστημιο μου ειναι αναγνωρισμενο απο το κρατος. Ετσι εγινε και με το στρατο οπου εψαξαν βρηκαν οτι ειναι αναγνωρισμενο και μου εδωσαν αναβολη.
3ο παιδι ειμαι ουτως η αλλως. Απλα για να θεωρεισαι τριτεκνος πρεπει να εχεις 3 προστατευομενα τεκνα και εγω για το 2006 - 2007 ειμαι προστατευομενο τεκνο (κάτω των 25 που σπουδαζει σε αναγνωρισμενο απο το κρατος δημοσιο πανεπιστημιο του εξωτερικού)..
Σε μια ωρα θα παρω τηλ και παλι το τελωνειο να μιλησω με τον προισταμενο.
Τα εχω και με τη Σιτροεν η οποια μας εχει ταλαιπωρησει αφανταστα τους τελευταιους μηνες. Επρεπε να ζηταγε ολα τα χαρτια απο την αρχη της παραγγελιας και να εληγε εκει το θεμα αν δεν ειμασταν νομοτυποι. Το αυτοκίνητο το δικαιουμαστε σιγουρα σαν τριτεκνικό, (αλλωστε ο πατερας έχει πάρει και αλλες παροχες τριτεκνου-καποιο επιδομα και κατι αλλα ψιλα) οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ κάποια μαλακια κάνουν.Δεν θα κάνω τσαμπουκα. Απλά στο ακουσμα της ακύρωσης της παραγγελίας χθες, (αυτοκίνητο 2000κ.εκ, κομμένο και ραμμένα στα μέτρα μας) ψιλοχεστήκαν και ο πωλητης και ο τελωνειακός (που προφανως τα παίρνει απο τη Σιτροεν) και αρχισαν τα ' Σας παρακαλώ δεν υπαρχει λόγος να το ακυρώσετε'
Αντε να δουμε.
-
Αν μου πουν τελικά οτι δεν γινεται, θα τους ζητησω εγγραφο που να αναφερει τα λεγομενά τους. Με αυτό μετά θα συνεχίσω...
Ρε σεις σε τι μέρος ζούμε;
-
Σε μπουρδέλο ζούμε Ηλία.
Καλά ξεμπερδέματα. -
Γιατί όμως όλα σε εμένα;
CITROËN FORUM