-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Παντως πιστευω μαλακια που κραταγε το τιμονι οταν τρακαρε, θα μπορουσε να παθει μεγαλη ζημια.
Γιατί το λες αυτό;
Στο WRC είχα ακούσει οτι είναι σωστό να κρατηθεί ο οδηγός απο το τιμόνι σε πρόσκρουση..
Τι διαφορά υπάρχει στην F1; -
... για να δουμε ....μπορει ο Ηαμιλτον-ΜακΛαρεν να προσπερασει BMW στα ισα ?!!??
(Γιατι ο Μασσα-Φερραρι δεν μπορουσε ....)
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... για να δουμε ....μπορει ο Ηαμιλτον-ΜακΛαρεν να προσπερασει BMW στα ισα ?!!??(Γιατι ο Μασσα-Φερραρι δεν μπορουσε ....)
χαλλλαρά...αν τρέξει κι αν φτάσει μέχρι τις BMW
o Kubica τώρα-μετά το ατύχημα- τάχει πάρει....θα φτύσει αίμα για αν περάσει -
Λοιπόν...σας έχω νέα. Με πήρε ο αδερφός μου πριν λίγο και μου είπε ότι τους ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι ΘΑ τρέξει o Hamilton κανονικά.
-
Hamilton cleared to race
Lewis Hamilton has been cleared to race in today's European Grand Prix at the Nurburgring after passing a medical test this morning.
The McLaren Mercedes driver's participation was in some doubt after he was airlifted to hospital following a heavy crash during qualifying yesterday.
Initial assessments suggested that the Briton had escaped injury, however a final assessment on the day of the race was required to ensure that there were no complications.
Hamilton was examined shortly after arriving at the track, and was declared fit to drive by FIA Medical Delegate Dr. Gary Hartstein and Chief Medical Officer of the event, Dr. Klaus U. Zerbian.
The world championship leader is set to start from tenth on the grid.
-
Πολυ δυσκολα απ'οτι φαινεται θα δουμε βροχη σημερα.
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
... για να δουμε ....μπορει ο Ηαμιλτον-ΜακΛαρεν να προσπερασει BMW στα ισα ?!!??
(Γιατι ο Μασσα-Φερραρι δεν μπορουσε ....)
χαλλλαρά...αν τρέξει κι αν φτάσει μέχρι τις BMW
o Kubica τώρα-μετά το ατύχημα- τάχει πάρει....θα φτύσει αίμα για αν περάσειΤο θέμα είναι και πόση βενζίνη θα έχει στο μονοθέσιο ο Hamilton. Αν (όπως φαίνεται) είναι ελαφρύς τότε ίσως καταφέρει να ανέβει κάποιες θέσεις αλλά μετά ίσως μπλέξει στην κίνηση. Αν το μονοθέσιο του είναι σχετικά βαρύ τότε λογικα μια 4η - 5η θέση δε θα είναι καθόλου 'μακρινή'.
ΣΤα της κορυφής, αν ο Alonso μπορεί να έχει τον ίδιο ρυθμό και στον αγώνα, και δεν είναι σημαντικά ελαφρύτερος, ο αγώνας είναι δικός του.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Γιατί το λες αυτό;
Στο WRC είχα ακούσει οτι είναι σωστό να κρατηθεί ο οδηγός απο το τιμόνι σε πρόσκρουση..
Τι διαφορά υπάρχει στην F1;Δεν υπαρχει διαφορα και στα δυο λαθος ειναι γιατι μπορεις παρα πολυ ευκολα να σπασεις δαχτυλα οταν το τιμονι γυριζει ανεξελεγκτα και εξαιρετικα βιαια.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το θέμα είναι και πόση βενζίνη θα έχει στο μονοθέσιο ο Hamilton. Αν (όπως φαίνεται) είναι ελαφρύς τότε ίσως καταφέρει να ανέβει κάποιες θέσεις αλλά μετά ίσως μπλέξει στην κίνηση. Αν το μονοθέσιο του είναι σχετικά βαρύ τότε λογικα μια 4η - 5η θέση δε θα είναι καθόλου 'μακρινή'.
ΣΤα της κορυφής, αν ο Alonso μπορεί να έχει τον ίδιο ρυθμό και στον αγώνα, και δεν είναι σημαντικά ελαφρύτερος, ο αγώνας είναι δικός του.
θα είναι κάτι ανάλογο του Αλόνσο...έχει καύσιμα για 3 πρώτες θέσεις αλλά ξεκινά 10ος...
κάνω εκτίμηση μέχρι 7η βαριά 6η θέση αναλόγως πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι οι μπροστά του.
-
Στην πίστα έχει πολύ κρύο...15 βαθμούς...αλλά δε θα βρέξει λέει ο μικρός. Έχει σύννεφα εδώ κι εκεί...αλλά τίποτα το τρομερό που μπορεί να προκαλέσει βροχή.
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Στην πίστα έχει πολύ κρύο...15 βαθμούς...αλλά δε θα βρέξει λέει ο μικρός. Έχει σύννεφα εδώ κι εκεί...αλλά τίποτα το τρομερό που μπορεί να προκαλέσει βροχή.Nomizω θα σου εβγαινε πιο φτηνα εαν πηγαινες και εσυ στο Νιρβουργ ...μα με τοσαα τηλεφωνα !!!!:lol:
Βy the way ...thnx για τα φρεσκα νεα.
Ψυχρουλα εε
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Στην πίστα έχει πολύ κρύο...15 βαθμούς...αλλά δε θα βρέξει λέει ο μικρός. Έχει σύννεφα εδώ κι εκεί...αλλά τίποτα το τρομερό που μπορεί να προκαλέσει βροχή.
Nomizω θα σου εβγαινε πιο φτηνα εαν πηγαινες και εσυ στο Νιρβουργ ...μα με τοσαα τηλεφωνα !!!!:lol:
Βy the way ...thnx για τα φρεσκα νεα.
Ψυχρουλα εε
Ναι άστα...είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι με τη F1. Θα πήγαινα κι εγώ...αλλά επειδή παρρείγγειλα νέο car...το γείωσα ...και θα πάνε μετά τον αγώνα στο Kerpen να τρέξουν στην πίστα του Schumi. ...το λέω και ανατριχιάζω.
Στα δικά μας...παρακαλώ...δεν υπάρχει θέμα. Θα σας λέω κι άλλα όταν έρχονται. Μου έλεγε ότι έχει αρκετά περισσότερο κρύο απ'ότι χτες...και ίσως αλλάξει τις συνθήκες της πίστας. Ο μικρός φοράει φούτερ (Ferrari) αντιανεμικό και αδιάβροχο σε περίπτωση βροχής...και κρυώνει!
Κι μεις εδώ...ΣΚΑΜΕ!
-
Η πρώτη στροφή θα κρίνει πολλά για τον LH. Αν το κλασικό τζαρτζάρισμα τον ευνοήσει μπορεί να στρίψει κερδίζοντας πολλές θέσεις.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Η πρώτη στροφή θα κρίνει πολλά για τον LH. Αν το κλασικό τζαρτζάρισμα τον ευνοήσει μπορεί να στρίψει κερδίζοντας πολλές θέσεις....ο Sato ειναι ΜΟΛΙΣ 3 σειρες πισω ... Μπορει να τον 'φυστικώσει' .
Τεσπα ... θα εχει πολυ ενδιαφερων να δουμε και τον Ηαμιλτον να μπλεκει στις κυκλοφορίες ... να πρεπει να να κανει flying laps πριν απο τα πιτ ...
Εχω την αισθηση πως ολα τα ματια σημερα ( και εννοω τα 'καχυποπτα ματια' ) ειναι στραμμενα πάνω του ...
Το να ξεκινας 1ος και να τερματιζεις 1ος εχει γινει συνωνυμο της 'μοντερνας Φ1' ... για να δουμε και τον Λουης ...μπορει να κανει την διαφορά ?
( την απαντηση την εχω ... )
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν υπαρχει διαφορα και στα δυο λαθος ειναι γιατι μπορεις παρα πολυ ευκολα να σπασεις δαχτυλα οταν το τιμονι γυριζει ανεξελεγκτα και εξαιρετικα βιαια.Και καρπους βεβαια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κάνω εκτίμηση μέχρι 7η βαριά 6η θέση αναλόγως πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι οι μπροστά του.Η διαφορα με Alonso στη Γαλλια ειναι οτι η πιστα επιτρεπει τα προσπερασματα...
Συν οτι ο quick nick θα ειναι αϋπνος και θα εχει το νου του στο μωρο
-
Προσωπικά τη μάχη με τον Heidfeld θα ήθελα να δω. Μάχη με Hamilton και Heidfeld...όταν ο δις-παγκόσμιος δε μπορούσε να τον περάσει.
Βέβαια αυτή η πίστα δεν ευνοεί τις προσπεράσεις...αλλά πιστεύω ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον 'μικρό'.
Δύο ώρες ακόμα...
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Βέβαια αυτή η πίστα δεν ευνοεί τις προσπεράσεις...αλλά
Εγω ειμαι την αποψης οτι ευννοει ...
1 σημειο καλο ειναι η 1η στροφη ... αφου προηγειται ενα τεχνικο-δυστροπο chicane καθως και η τελευταια στροφη που ειναι χαμηλης ταχυτητας και δεν αποφορτιζει αεροδυναμικα το μονοθεσιο ...
ενα αλλο καλο σημειο ειναι το ίδιο το chicane που εχει μεγαλο flat out τμημα να προηγειται
Οι τολμηροι ( χμμμμ ...και απερισκεπτοι ? ) ενδεχωμενως να δοκκιμασουν και στην Dunlop
-
O Hamilton εχει 2 Τογιότες μπροστα που μπορει να τις φαει στην εκκίνηση,
μετά μενει ο Κοβαλαινεν που νομιζω ειναι ευκολο προσπερασμα
η Red Bull βαζω στοίχημα πως θα εγκαταλήψει
και μετα μπορει να περασει καμια BMW με πολλή προσπαθεια και με την προυπόθεση οτι εχει καλύτερη στρατηγική
για 6ο εγω τον προορίζω -
-επιτιδες χτυπουσε τα ποδια του ο Χαμιλτον μετα το ατυχημα.απο τα νευρα του γιατι νομισε οτι ειχε κανει κατι λαθος-
Eπίσημο thread: GP Eυρώπης 2007