-
Ντεμέκ και καλά
Φίλος που δεν είχε ελληνικά στο κινητό μου το έστειλε και ως 'demecque' και τρελάθηκα!
-
To c τι το ηθελε; το demeque μια χαρα ήταν.
-
Καλητερα να το παει σε αλλη αντιπρ/πεια μηπως βρουν εκει τι εχει το αμαξι.
-
Παιδιά μην χαλάτε άλλο το θέμα. Συστάσεις έγιναν για greeklish - Τα άσχετα θα σβήνονται [mod]
-
Επισης, βαλε και καμια τελεια:
Υποκειμενο-ρημα-αντικειμενο-τελεια.Βρε βλ....α αν εσυ δεν βλεπεις τελεια και κομμα σε αυτο που εγραψα εισαι οντως βλ.....α.....
Οκ ο monderetor δεκτη η παρατηρηση του αλλα οι ποιο πολοι εισαστε χάλια δεν εχετε ιδεα περι αυτοκινητων και απαντατε με μ.......ιες (Συγνωμη για τις εκφρασεις mod αλλα ας ηρεμησουν μερικοι 'τεμεκ' σχετικοι....ΥΣ: ΠΡΟΣ MODERETOR : 'CLOSE THIS POST'
Ευχαριστω εκ των προτερων........ -
δε θα μας πεις τι εγινε με το αμαξι τελικα?
-
Σχετικά με το πρόβλημα που είχα ξεκινήσει αυτό το post.
Σήμερα μου έκανε για τρίτη φορά το πρόβλημα που έχω αναφέρει. Κατά τα γνωστά σταμάτησε μετά από λίγο.
Το κοινό και στις 3 φορές, όσον αφορά το αμάξι, ήταν ότι λειτουργούσε το air condition, ντάλα ήλιος έξω, γενικά συνθήκες οδήγησης που ευνοούν τις μεγάλες θερμοκρασίες στον κινητήρα
Παρατήρηση: ο ήχος ξεκίναγε σταδιακά, αρχικά τον έκανε μόνο στο πάτημα του συμπλέκτη και μετά συνεχόμενα ανεξαρτήτως αν πάταγες συμπλέκτη. Απλά όταν τον έκανε συνεχόμενα η χροια του άλλαζε λίγο με το πάτημα του συμπλέκτη.
Ο ήχος καταγράφηκε επαρκώς αυτή την φορά με κινητό Ν70 και σας τον παραθέτω προ μελέτη.
Με την πρώτη ευκαιρία θα το πάω στο συνεργείο διεκδικόντας πλήρη έλεγχο(την 2η φορά που το πήγα μου λέγανε έλα όταν το ξανακάνει κ την 1η απλά έβαλε στον εγκέφαλο το όργανο χωρίς να του βγάλει τπτ)
Το περίεργο: σταματάει όταν το αφήσεις να κρυώσει και δεν το ξανακάνει παρά μόνο υπό τις συνθήκες που έχω περιγράψει (έντονο συνεχόμενο ζόρισμα στον κινητήρα.Πχ σήμερα είχε 42 βαθμούς έξω, στις 14.00, δουέυα επί ώρα το κλιματιστικό και κινούμουν στην Εθνική Πατρών Αθηνών με σταθερά τις στροφές πάνω από τις 3500 και κυρίως 5η-6η)
Τα Links:
http://www.logismic.com/TSI/21072007109.mp4
http://www.logismic.com/TSI/21072007110.mp4
http://www.logismic.com/TSI/21072007111.mp4 -
Λάθος post.
-
Φιλε μου καλησπερα.
Αραγε εαν τους πας να δουνε αυτα τα βιντεακια τι θα πουν,φερτο οταν το κανει παλι?
Κυνηγισε τους και πηγαινε ακομα και δικαστικως εαν δεν βρεις λυση, πραγμα που δεν εκανα εγω οταν ειχα το δικο μου Golf και το εχω σκυλομετανιωσει. -
Καταρχην φιλε μου καλα ξεμπερδεματα, το βιντεακι σου (το πρωτο ειδα εχω 56κ γραμμη ) ειναι αρκετα καλο....τουλαχιστον δεν θα σε περνανε για τρελο!
Απο πανω μπορει να πεις οτι ειναι και συνονισμος (αν δεν λαβεις υποψιν σου οτι το εχει κανει 2-3 φορες) απο το πλαι αλλαζει πολυ ο ηχος, κανει σαν τα κομπρεσερ αερος οταν γεμιζουν αερα.
Μην φανεις παντως σε καμια περιπτωση συγκαταβατικος, πες τους οτι λογω δουλειας πας μια φορα τη βδομαδα χαλκιδα η τριπολη (σχετικα κοντινη αποσταση αν εχεις λιγα χλμ) και οτι δεν γινεται να εισαι με την ψυχη στο στομα! Να το κρατησουν 2-3 μερες (πες τους οτι εχεις παρατηρησει οτι το κανει οταν εχει καυσωνα, να τους το πας μερες που εχει καυσωνα) αλλα να βρουν τι ειναι!
-
Έκλεισα ραντεβού στη VW για έλεγχο. Περιγράφοντας το πρόβλημα(δια τηλεφώνου) στον αρχι-μηχανικό μου είπε ότι ενδέχεται να είναι τροχαλία αντλίας νερού. Είχανε τέτοιες περιπτώσεις. Την άλλη δευτέρα που θα το πάω θα ξέρω.
-
Παρακαλώ κάποιον φίλο αν έχει να μου δώσει διεύθυνση για να δω τι μπορούν να σημαίνουν αυτά τα περίεργα μηνύματα στα Γερμανικά που κατά καιρούς εμφανίζονται στην οθόνη του βολάν.
(Ελληνική η Αγγλική μετάφραση)
GOLF 1.6 FSI -
Τι εννοείς?
Τι ακριβώς σου εμφάνισε και γιατί στα βγάζει στα γερμανικά? Το αγόρασες από εδώ το Golf ή είναι μεταχειρισμένο εισαγωγής?
Από ότι έχω καταλάβει μάλλον χρειάζεται να σου γυρίσουν το μενού στα αγγλικά. Όλα έρχονται με ενδείξεις (μενου κτλ) στα γερμανικά και τα γυρνάνε στα αγγλικά όταν κάνουν το PDI στα αυτοκίνητα πριν την παράδοση. Οπότε αν επισκεφθείς ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο μπορείς να γυρίσεις εύκολα το μενού όλων των ηλεκτρονικών οθονών στα αγγλικά.
-
μπορεις να γυρισεις μονος σου τα μηνυματα στα αγγλικα...
αν κρατησεις πατημενο το 'πανω' ή 'κατω' βελακι στο δεξι χειρηστηριο θα σου βγαλει (λογικα) ενα μενου που θα λεει MDF & Setup ..
με τα πανω / κατω και ρισετ επιλεγεις και επιβεβαιωνεις την επιλογη σου...
αν ψαξεις θα βρεις το μενου της γλωσσας και εκει θα βρεις τα αγγλικα..
το επιλεγεις και καθαρισες
(αυτα ισχυουν σε golf v) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τι εννοείς?Τι ακριβώς σου εμφάνισε και γιατί στα βγάζει στα γερμανικά? Το αγόρασες από εδώ το Golf ή είναι μεταχειρισμένο εισαγωγής?
Από ότι έχω καταλάβει μάλλον χρειάζεται να σου γυρίσουν το μενού στα αγγλικά. Όλα έρχονται με ενδείξεις (μενου κτλ) στα γερμανικά και τα γυρνάνε στα αγγλικά όταν κάνουν το PDI στα αυτοκίνητα πριν την παράδοση. Οπότε αν επισκεφθείς ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο μπορείς να γυρίσεις εύκολα το μενού όλων των ηλεκτρονικών οθονών στα αγγλικά.
Ευχαριστώ για την αμεση απάντηση.
Το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο από εδώ και η υπέροχη (!!!) KARENTA το άφησε όπως ήτα σε άπταιστα γερμανικά. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μπορεις να γυρισεις μονος σου τα μηνυματα στα αγγλικα...
αν κρατησεις πατημενο το 'πανω' ή 'κατω' βελακι στο δεξι χειρηστηριο θα σου βγαλει (λογικα) ενα μενου που θα λεει MDF & Setup ..
με τα πανω / κατω και ρισετ επιλεγεις και επιβεβαιωνεις την επιλογη σου...
αν ψαξεις θα βρεις το μενου της γλωσσας και εκει θα βρεις τα αγγλικα..
το επιλεγεις και καθαρισες
(αυτα ισχυουν σε golf v)ευχαριστώ,
θα προσπαθήσω να το γυρίσω μόνος μου....Δοκίμασα αλλά δυστυχώς με το πανω η κάτω βελάκι ( εννοείες αυτό στα πλάγια του υαλοκαθαριστήρα-που παρακολουθείς τις ενδείξεις του trip computer?) δεν γινόταν τίποτε. Πρέπει να είναι κλειστή η μηχανή? **Περισσότερες λεπτομέρειες pls **(Το αυτοκίνητο είναι golf V Fsi sportline 1,6).
-
καλα το σωστο ειναι MFD .. μου κανει εντυπωση. αν κρατησεις πατημενο το βελακι (το ιδιο λεμε, ναι) δεν σου αλλαζει μενου?
θα το κοιταξω το απογευμα και θα σε ενημερωσω..
στο δικο μου μπορω να ρυθμισω και διαφορα αλλα πραγματα, οπως, το πως θα ξεκλειδωνουν οι πορτες, αν θα κλειδωνουν μολις ξεκινησει το αυτοκινητο και τετοια....
το μονο που χρειαζεται απ οσο θυμαμαι ειναι το αυτοκινητο να ειναι σταματημενο -
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλα το σωστο ειναι MFD .. μου κανει εντυπωση. αν κρατησεις πατημενο το βελακι (το ιδιο λεμε, ναι) δεν σου αλλαζει μενου?θα το κοιταξω το απογευμα και θα σε ενημερωσω..
στο δικο μου μπορω να ρυθμισω και διαφορα αλλα πραγματα, οπως, το πως θα ξεκλειδωνουν οι πορτες, αν θα κλειδωνουν μολις ξεκινησει το αυτοκινητο και τετοια....
το μονο που χρειαζεται απ οσο θυμαμαι ειναι το αυτοκινητο να ειναι σταματημενοTHKS
με το MFD (και όχι MDF (είδος συνθετικού ξύλου) κατά νου δες τε αυτό το πολύ καλό site:
http://www.stuartdalby.co.uk/vwgolfmk5m ... mk5secrets
ευχαριτώ tm , χάρις σε σένα ανοιξαν τα μάτια μου....
Επίσης και αυτό:
http://uk-mkivs.net/forums/1/55054/ShowThread.aspx και θα βρείτε αρκετά που δεν μας έχουν πει.... -
τα περισσοτερα απο το δευτερο λινκ τα λεει το βιβλιαρακι αν το διαβασεις..
σχετικα με την επιλογη της γλωσσας, στο δικο μου αν κρατησεις το 'βελακι' πατημενο σε βγαζει στο μενου με 'MFD' & 'Setup'
αν επιλεξεις σεταπ τοτε θα βρεις και επιλογη για τη γλωσσα..
διαφορετικα σε καποιο σερβις.. -
Φίλε tm,
μήπως αυτές οι πληροφορίες για το MFD αφορούν μόνο το TSI? Αν κάποιος αλλος φίλος με FSI την έχει ψάξει για το TRIP computer (πως μπαίνουμε στο μενού??) ας πει την γνώμη του.
Golf TSI/GT 1.4 - Προβλήματα...