ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ…. ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΙΓΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!...............................................TON RVTAV POSO?18ARI MOY LEEI ALOGA?125!MALISTA TOY LEV!FEYGONTAS TON AFHNV NA FYGEI KAI TI BLEPV!CILOFTIAGMENO ME DIPLH EJATMISH KAI NA KOYGETAI ...JERETE PVS
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΖΑΚΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ!
Βαλε μια σκουπα, την πρωτη που θα βρεις μπροστα σου , μια εξατμιση ελληνικης κατασκευης απο αυτες που δινουν 50 αλογα και θα σε περνανε και τα 1,1! Κατι τετοιο θα ειχε κανει ο mitsubishakias...H μηπως σπινιαριζε μεχρι και την πεμπτη και δεν μπορουσε να βαλει την κτηνωδη δυναμη του κατω;
Φιλος μου εχει ενα 106 με τα 75 'ευτελη' αλογα. Τα ριχνει στο κεφαλι στο 307... Εκτος τελικης βεβαια που το 106 στα 185Κm/h εχει τελειωσει.
Ο φίλος σου θα έχει κανένα 106 από αυτά τα ελάχιστα που βγήκαν από την παραγωγή με 75 φανερά και 50 κρυφά άλογα!!!!
Μα καλά πότε θα κοπεί αυτή η κακή συνήθεια του ένας φίλος μου έχει,ένας φίλος μου μου είπε, κλπ, κλπ.
Περιμένεις κάποιος νοήμων να σε πιστέψει με την λογική του 10χρονου,αν είναι δυνατόν!!!!
Υπάρχουν στοιχεία επίσημα,μετρήσεις εταιριών, δεν μπορεί ο καθένας να λέει τι όνειρο είδε το βράδυ!!!!
Sorry για το ύφος μου,αλλά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι,όταν ακούω κάτι τέτοιο