-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Tι καταναλώσεις είναι αυτές!!!!!
με 110 στο κοντερ μπορεις να δεις αυτες τις καταναλωσεις σε οποιοδηποτε σχεδον 1400-1800κκ.
όχι ακριβώς.... μπορεί να είναι και κανα λίτρο παραπάνω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
με 110 στο κοντερ μπορεις να δεις αυτες τις καταναλωσεις σε οποιοδηποτε σχεδον 1400-1800κκ.
όχι ακριβώς.... μπορεί να είναι και κανα λίτρο παραπάνω
ειπα, σχεδον!
πχ στο δικο μου (με 110 αλογα), βλεπω ανετα 5,4-5,6 σε αυτους τους ρυθμους.
edit***
μιλαω για μεση καταναλωση για πολλα χιλιομερα, οχι στιγμιαια φυσικα.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Tι καταναλώσεις είναι αυτές!!!!!και εμένα προχτές που πήγα μεχρι την Κόρινθο και πήγαινε με 100 χλμ δεν έκαψε πολύ.... Μόλις το πήρα στην Αθήνα άρχισε να κατρακυλά ο δείκτης.....
Να φανταστείς το γέμισα στην Αθήνα και έφαγα μποτιλιάρισμα μέχρι την ελευσίνα και πηγαινε ελα κόρινθο ίσα που κατέβηκε από την πρώτη γραμμή του γεμάτου.... Ηθελα να το μετρήσω αλλά ντρεπόμουνα να μπω στο βενζινάδικο για 10 ευρω.... (βιαζόταν και η πεθερά μου να πάει σπίτι . γαμώ τη... )
-
Coyote έχεις μπλέξει καταλαβαίνω. Και επειδή διάβασα και ανάλογη συζήτηση σε προηγούμενο post του Spyrou.S, θέλω να σου εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου....ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΕ.Η δική μου είναι low profile.
Πως πάνε οι καταναλώσεις με cruise control? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και εμένα προχτές που πήγα μεχρι την Κόρινθο και πήγαινε με 100 χλμ δεν έκαψε πολύ.... Μόλις το πήρα στην Αθήνα άρχισε να κατρακυλά ο δείκτης.....
Να φανταστείς το γέμισα στην Αθήνα και έφαγα μποτιλιάρισμα μέχρι την ελευσίνα και πηγαινε ελα κόρινθο ίσα που κατέβηκε από την πρώτη γραμμή του γεμάτου.... Ηθελα να το μετρήσω αλλά ντρεπόμουνα να μπω στο βενζινάδικο για 10 ευρω.... (βιαζόταν και η πεθερά μου να πάει σπίτι . γαμώ τη... )
μπορεί οι αναρτήσεις μου να θορυβούν αλλά εκμεταλλευόμενος τις ιδιότητες του εργένη έχω το σιβικ μου 'mother in law free...'
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Coyote έχεις μπλέξει καταλαβαίνω. Και επειδή διάβασα και ανάλογη συζήτηση σε προηγούμενο post του Spyrou.S, θέλω να σου εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου....ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΕ.Η δική μου είναι low profile.
Πως πάνε οι καταναλώσεις με cruise control?Δεν εχω....
με σαγιονάρα που δένει στο πόδι σου κάνει?
-
Έστω και με σανδάλια με δερμάτινα κορδόνια.....
-
:ysterical: Έστω και με σανδάλια με δερμάτινα κορδόνια.....κανε ρε κλικ, στην υπογραφή μου
-
Σορρυ....
-
'To ρουφάει το γαλόνι'
-
'To ρουφάει το γαλόνι'βασικά ρουφάει το γαλόνι σαν λίτρο
-
Aλήθεια δεν είχα καταλάβει οτι έχεις τάπερ. Και μάλιστα της προηγούμενης γενιάς αν κατάλαβα καλά (από τα καλύτερα ever). Ένας φίλος είχε το ίδιο με σένα, το στούκαρε όμως ερχόμενος από Κόρινθο (αποκοιμήθηκε στο τιμόνι κάπου στο διάστημα των Ολυμπιακών του 2004 ). Κρίμα...Ευτυχώς εκείνος σώθηκε.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
'To ρουφάει το γαλόνι'
βασικά ρουφάει το γαλόνι σαν λίτρο
αφού το γλεντάς δεν σε νοιάζει...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και εμένα προχτές που πήγα μεχρι την Κόρινθο και πήγαινε με 100 χλμ δεν έκαψε πολύ.... Μόλις το πήρα στην Αθήνα άρχισε να κατρακυλά ο δείκτης.....
Καλά άσε ,εμένα είναι πιο τραγική η κατάσταση μου.
Ξέρεις πόσα βράδυα έχω φάει ένα 20 -
[[...]αλλα μετά δεν πρόκειται να θελήσει να ξαναμπει σε αμαξι ιδιο με το δικο σουΟύτε και τώρα θέλει
-
Καλά άσε ,εμένα είναι πιο τραγική η κατάσταση μου.
Ξέρεις πόσα βράδυα έχω φάει ένα 20 -
Καλά τώρα με έστειλες
-
Καλά τώρα με έστειλεςγιατί, εσένα σου καίει λιγότερο μέσα στην πόλη?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλά τώρα με έστειλεςγιατί, εσένα σου καίει λιγότερο μέσα στην πόλη?
Το δικό μου δεν έχει μπεί ποτέ στην πόλη...μονο μεχρι Αγ.Δημητριο εχει φτασει.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
:ysterical: Έστω και με σανδάλια με δερμάτινα κορδόνια.....
κανε ρε κλικ, στην υπογραφή μου
Πάντως η σαγιονάρα σου είναι πολύ βαριά. Ελπίζω να σε αποζημιώνουν τα γκάζια για το ψηλό κόστος βενζίνης!
Ηonda Civic 2005