-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Κατά τα αλλά..... Μέτωπο καθρέπτη.
Σήμερα το πρωί τηλέφωνο στον Μαλταμπέ. Μετά από 1 μήνα δεν είχε έρθει το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Με απλό τρόπο εξήγησα ότι μπορεί και να κινηθώ ΝΟΜΙΚΑ κατά του Σαρακάκη καθώς από τη μία με δεσμεύει με τα 7 χρόνια εγγύηση αλλά από την άλλη δεν μπορεί να προσφέρει ένα απλό και ιδιαίτερο κρίσιμο για την ασφάλεια ανταλλακτικό.
Μάλλον πρέπει να δούλεψε η απειλή ή απλά ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος το είχε ξεχάσει πλήρως και στις 11 το πρωί μου τηλεφώνησαν ότι ο καθρέπτης έφτασε την Παρασκευή.
Αίντε να δούμε γιατί το μόνο που ενοχλεί στο ταξίδι είναι ο θόρυβος από της ταινίες που κρατούν τον καθρέπτη στη θέση του.
Μια ιδέα: θα μπορούσες ίσως να τους γράψεις στα φρύδια σου να παραγγείλεις και να σου στείλουν με courier τον καθρέφτη από την Honda UK ή Γερμανίας σε 1-2 μέρες και να πας απλά να σου τον περάσουν, και άστους να ζουν στον λήθαργό τους...
Μπορεί να έβγαινε και πιο φθηνά!Ρε παιδιά δε τους γ@μ@τε όλους, με ένα απλό emailακι στη μαμά εταιρία, τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν, σε εξυπηρετούν σε δευτερόλεπτα, από εκεί που κάνανε εβδομάδες και μήνες, εμείς τους ταΐζουμε ούτως ή άλλως...
P.S. συγγνώμη για τα γαλλικά μου!
-
Πάντως εάν έκαναν το ίδιο και σε εμένα (βλέπε σπασμένο καθρέπτη) θα είχα γραψει επιστολή την πρώτη κι όλας εβδομάδα πρώτα στον Σαρακά και μετά στην μητρική με κοινοποίηση στον Σαρακά, και άστους να τρέχουν.
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Πάντως εάν έκαναν το ίδιο και σε εμένα (βλέπε σπασμένο καθρέπτη) θα είχα γραψει επιστολή την πρώτη κι όλας εβδομάδα πρώτα στον Σαρακά και μετά στην μητρική με κοινοποίηση στον Σαρακά, και άστους να τρέχουν.Νομιζω οτι το μονο μας οπλο σε τετοιου ειδους καθυστερησεις,αντιεπαγγελματικες κινησεις γενικα απο τους αντιπροσωπους,ειναι ενα μαιλ στα ανωτερα πατωματα!
Ετσι θα δεις πως θα 'πετανε' μετα!
Εχω ουκ ολιγα παραδειγματα με παρομοιες περιπτωσεις απο φιλους σε αλλες αντιπροσωπειες. -
γενικά ειναι περιέργο να μη εχουν καθρεπτη για το λογο οτι φαντάζομαι ότι τον ίδιο φοράει και το 1800. Αρα τι στα κομματια.... δε χρειάστηκε κανενας?
-
τι ψάχνετε τώρα;;;Εδώ σε μένα δεν είχαν μπορστινά αμορτισέρ και περίμενα 2-3 εβδομάδες να σταλούν από Βέλγιο...Φανταστείτε ότι ο αντιπρόσωπος έκανε ότι μπορούσε και το ξέρω...είναι καθαρά λοιπόν θέμα αντιπροσωπείας. Κανείς στην χόντα Αγγλίας δεν θ' ασχοληθεί διότι το μερίδιο της χόντα στην Ελλάδα είναι αναλογικά μεγαλύτερο από άλλες χώρες οπότε δεν τους νοιάζει. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι η χόντα δεν πολυασχολείται με την ευρώπη όσο με την ΝΑ Ασία και κυρίως την Αμερική. Φυσικά πάντως θα επικροτούσα οποιαδήποτε προσπάθεια ν' ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση.
-
και εγω ότι εχω χρειαστεί 2 βδομάδες περίμενα. Ευτυχως δεν ήταν λειτουργικό για να κινούμε. (και πάντα δεν εχω παράπονο από μαγαζιά, απλώς δεν υπήρχε.... γιατί αν υπήρχει γιατι να μη μου το βάλουνε να φύγω)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Κατά τα αλλά..... Μέτωπο καθρέπτη.Σήμερα είδα και εγω το αμάξι σου εξω από την αλεξάνδρας....
Ρε .... βρήκες φτηνά την ταινία και έβαλες μπόλικη
Αν δεν ήξερα τι έχει θα νόμιζα ότι σου ρίξανε ρουκέτα και μπάλωσες την τρύπα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σήμερα είδα και εγω το αμάξι σου εξω από την αλεξάνδρας....
Ετσι όπως τον 'δίνουμε' συνέχεια τον δόκτωρα, άντε να τολμήσει κάνα παραστράτημα
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Ετσι όπως τον 'δίνουμε' συνέχεια τον δόκτωρα, άντε να τολμήσει κάνα παραστράτημα
μα σου λέω έπαθα πλάκα... Νόμιζα ότι του την έπεσε ο Σπαιντερμαν!!!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μα σου λέω έπαθα πλάκα... Νόμιζα ότι του την έπεσε ο Σπαιντερμαν!!!!!!
Παντως αυτο το civ πρεπει να ειναι μακραν το πλεον αναγνωρισιμο σε ολοι την Ελλαδα!ακομα και αν φτιαξει τον καθρεφτη θα πρεπει να αφησει τις ταινιες για να το αναγνωριζουν!
-
Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε (για όσους τα αγόρασαν), πόσο σας κόστισαν τα προϊόντα καθαρισμού Μeguire's? (συγνώμη για την ορθογραφία). Από που τα αγοράσατε? Είστε ικανοποιημένοι? Και ένα τελευταίο, πόσο θα δίνατε για να σας το καθαρίσουν/γυαλίσουν εξωτερικά για μία και μοναδική φορά (δεδομένου οτι θα το κάνατε εσείς σε πιο τακτική βάση και με κοινά καθαριστικά/γυαλιστικά)?
Ευχαριστώ!
-
Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε (για όσους τα αγόρασαν), πόσο σας κόστισαν τα προϊόντα καθαρισμού Μeguire's? (συγνώμη για την ορθογραφία). Από που τα αγοράσατε? Είστε ικανοποιημένοι? Και ένα τελευταίο, πόσο θα δίνατε για να σας το καθαρίσουν/γυαλίσουν εξωτερικά για μία και μοναδική φορά (δεδομένου οτι θα το κάνατε εσείς σε πιο τακτική βάση και με κοινά καθαριστικά/γυαλιστικά)?Ευχαριστώ!
http://www.meguiars.gr/
για ολες τις πληροφορίες σχετικά.
Πάντως τα παιδια από το δικο μας club (mx5) είναι πολύ ικανοποιημένα και από τα προιόντα και από τον καθαρισμό/γυάλισμα της εταιρείας, ο οποίος μαζί με τη μηχανη κοστιζει 300 ευρώ περίπου στα μέλη μας -
Thanx! Σε ποιόν πήγες για να κάνεις τον καθαρισμό/γυάλισμα? Βρήκα έναν στην Καποδιστρίου.
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε (για όσους τα αγόρασαν), πόσο σας κόστισαν τα προϊόντα καθαρισμού Μeguire's? (συγνώμη για την ορθογραφία). Από που τα αγοράσατε? Είστε ικανοποιημένοι? Και ένα τελευταίο, πόσο θα δίνατε για να σας το καθαρίσουν/γυαλίσουν εξωτερικά για μία και μοναδική φορά (δεδομένου οτι θα το κάνατε εσείς σε πιο τακτική βάση και με κοινά καθαριστικά/γυαλιστικά)?
Ευχαριστώ!
http://www.meguiars.gr/
για ολες τις πληροφορίες σχετικά.
Πάντως τα παιδια από το δικο μας club (mx5) είναι πολύ ικανοποιημένα και από τα προιόντα και από τον καθαρισμό/γυάλισμα της εταιρείας, ο οποίος μαζί με τη μηχανη κοστιζει 300 ευρώ περίπου στα μέλη μαςμα αν είναι ποτέ ... με τέτοιες τιμές, εμείς που δεν είμαστε και του club δηλαδή, καλύτερα να
300 ευρώ λοιπόν... Με 300 ευρώ τι μπορείς να κάνεις σε ένα αυτοκίνητο; Βάφεις πχ 3 μέρη του, 2 φτερά και ένα καπώ...Αρα, αν το πας 3 φορές για 'καθάρισμα' πληρώνεις όσο ένα...ολικό βάψιμο!:slap:
Μιλάμε για τρελό πιάσιμο!
Αλλά ο καθένας κάνει κουμάντο στα λεφτά του, οπότε... -
γρηγορη ειναι καπως ετσι.. δεν ειναι ακριβως ετσι..
μη ξεχνας οτι απευθυνεται σε ανθρωπους που δεν καθονται να το κανουν μονοι τους και το κυριοτερο οτι πληρωνεις ανθρωπο-ωρες..
περα απ αυτο το αποτελεσμα ειναι ακρως εντυπωσιακο (δεν εχω παει δικο μου αυτοκινητο, θα ηθελα ομως να παω καποια στιγμη)ξερεις ποσα ζηταει ενας υδραυλικος για 10 λεπτα δουλεια?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μη ξεχνας οτι απευθυνεται σε ανθρωπους που δεν καθονται να το κανουν μονοι τους και το κυριοτερο οτι πληρωνεις ανθρωπο-ωρες..
περα απ αυτο το αποτελεσμα ειναι ακρως εντυπωσιακο (δεν εχω παει δικο μου αυτοκινητο, θα ηθελα ομως να παω καποια στιγμη)ξερεις ποσα ζηταει ενας υδραυλικος για 10 λεπτα δουλεια?
μπορεί και τη γυναίκα σου!!!!
-
-
Thanx! Σε ποιόν πήγες για να κάνεις τον καθαρισμό/γυάλισμα? Βρήκα έναν στην Καποδιστρίου.Τα κεντρικά τους είναι στις Τζιτζιφιές.
Εγω δεν εχω αξιωθει να παω το δικο μου miata αλλά 2-3 παιδια που το πηγανε μεινανε πολύ ικανοποιημένοι..@High Fidelity: Ετσι είναι αν ετσι νομιζετε...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ή εσένα αν είναι πισωγλέντης
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ή εσένα αν είναι πισωγλέντης
EIMAI ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΟΣ
Ηonda Civic 2005