-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τα εισιτηρια απο μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ που ειδα,
εχουν γυρω στα 15 ευρω το ατομο,καταστρωμα,το ταξιδι απο βολο εξαλλου ειναι μονο 2.30 ωρες,
και 70 για το αμαξι.
η μηπως δεν ισχυει κατι τετοιο;
υπολογιζω να βρω καπου ενα δικλινο με κανα 60αρι τη βραδια.
δηλαδη περιοδος 16 με 20 ιουλιου.Aπο Αγιο Κωσταντινο πάντως είναι γυρω στα 28.
-
ξερουμε απο μιλανο -> νικαια ποσες ωρες δρομος ειναι (οδικως)?
σκεφτομαι γαλλικη ριβεριαεπισης οποιαδηποτε αλλη πληροφορια για το συγκεκριμενο οδοιπορικο θα ηταν κατι παραπανω απο καλοδεχουμενη!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ξερουμε απο μιλανο -> νικαια ποσες ωρες δρομος ειναι (οδικως)?
σκεφτομαι γαλλικη ριβεριαεπισης οποιαδηποτε αλλη πληροφορια για το συγκεκριμενο οδοιπορικο θα ηταν κατι παραπανω απο καλοδεχουμενη!
συμφωνα με το http://www.viamichelin.com καμια 300αρια χλμ
-
μπραβο! αυτο το λινκ εψαχνα να βρω...
ειναι γυρω στα 320
ευχαριστω! -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Έχω παει Παρο, Αντίπαρο, Συρο, Μυκονο, Τήνο, Σιφνο, Λευκάδα και Μήλο.Η Μήλος είναι μακράν το ομορφότερο νησί απο όσα ανέφερα. Πήγα πέρυσι. Θα μου μείνει αξέχαστη. Έκατσα 8 μέρες και δε τη χόρτασα. Έμεινα ακριβά βεβαια, 80Ευρώ/2κλινο/νυχτα αλλα εμεινα μεσα Αυγουστου. Τα χρηματα για το δωμάτιο με ξίνισαν. Αλλα ήταν άριστο, με μπαλκόνι που είχε υπερ-θεα ολα τα Πολλώνια και Θάλασσα στα 20 μετρα.
Αι Γιαννης και Αμμουδαρακι οι κορυφαίες παραλίες που έχω παει. Πηγα με την κοπέλα μου, και στις 2 αυτες είμασταν ΜΟΝΟΙ τελειως!!!Το Jimny μου είχε βγάλει τα λεφτά του στο ταξίδι στη Μήλο!!! Μη πάτε Μήλο χωρίς 4κίνητο (εχει πολυ χωμματοδρομο) ή σκάφος.
Φέτος Αμοργό... για να δουμε
Ρίξε μια ματιά λίγο πιο πίσω για να δεις τι έγραψα για την Αμοργό.
Σχετικά με τη Μήλο, συμφωνω απόλυτα.
(αν και η Μυκονος έχει κι αυτή απίστευτες παραλίες...) -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
οι τιμές έχουν εκτοξευτέι στα ύψη...!!!μίλησα με τον Θείο μου κ μου είπε πως σκέφτονται (2 ενήλικες κ 3 παιδιά) να πάνε διακοπές 8-10 μέρες σε κάποιο νησί της Ελλάδας, κ το όλο κόστος υπολογίζει πως θα ανέλθει στα 6.500 euro!!! τελικά είμστε πανάκριβη χώρα...
έλεος σε αυτούς που από την καλοπέρασή μας, μας ξεζουμίζουν... να βγάλουν όλοι λ7, αλλά με μέτρο...τί θα πει 6.500 σε 10 μέρες?
Αναλογως που θα μεινεις και πως θα πας, εαν θελεις καλα δωματια,αεροπορικα,ενοικιαση αυτοκινητου,τοτε ειναι πολλα τα λεφτα.
Εαν πας καπου με το αυτοκινητο σου, νοικιασεις ενα σπιτι με κουζινα για μαγειρευεις εκει, ε τοτε με καμια παναγια δεν φτανεις αυτα τα λεφτα.
-
ΜΗΛΟΣ....απλα τελεια, αλλα να πας με γυναικα ή γυναικα και αλλο ενα ζευγαρι και να παίζει μηχανη ή 4χ4!
-
Εγω 18 παω ζακυνθο!ωραια ειναι!
-
Τελικά έκλεισα για Νάξο. Βρηκα δωμάτιο στο Καστράκι και με τα χίλια ζόρια βρήκα και εισητήρια για πήγαινε-έλα και μηχανή. Το μόνο πακέτο είναι οτι το καράβι φτάνει εκεί στις 4μιση τα ξημερώματα.
Τεσπα, στ' @@ μου, βόλτα για ποτάκι, πρωινό και κατευθείαν για μπάνιο!Για να δούμε...
-
Eκλεισα και εγω για Μηλο και Μυκονο με μεγαλη δυσκολια λογω πληροτητας.
130 το 2κλινο στη Μηλο,120 στη Μυκονο,high speed απο Πειραια 34 και πισω 36 Ε το φοιτητικο.
Το μονο που με απασχολει ειναι οι μετακινησεις στη Μηλο με την τοπικη συγκοινωνια.Καμια εμπειρια? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
130 το 2κλινο στη Μηλο,120 στη Μυκονο,high speed απο Πειραια 34 και πισω 36 Ε το φοιτητικο.
Το μονο που με απασχολει ειναι οι μετακινησεις στη Μηλο με την τοπικη συγκοινωνια.Καμια εμπειρια?Αν σε παίρνει ενοικίασε τζιπάκι. Μόνο έτσι θα δεις τα καλά του νησιού.
-
Ποσο παει μεσες ακρες?
-
τι πιο στραβό απ'το να έχεις διαθεσιμότητα για διακοπές και να μην υπάρχει η κατάλληλη παρέα για τέτοια όμορφα μέρη όπως Μήλος και Σαντορίνη
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ποσο παει μεσες ακρες?Θα σε γελάσω και δε θέλω...
-
Ευχαριστω παντως!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Το μονο που με απασχολει ειναι οι μετακινησεις στη Μηλο με την τοπικη συγκοινωνια.Καμια εμπειρια?Γινονται καποιες προσπαθειες με κατι λεωφορεια, δεν ξερω κατα ποσον εχουν επιτυχια,παντως σιγουρα δεν θα σε πανε σε πολλες παραλιες.
-
Φυσικα Κεφαλλονια!!!
Μπορούσα να βάλω μονο 15 επιλογές.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Το μονο που με απασχολει ειναι οι μετακινησεις στη Μηλο με την τοπικη συγκοινωνια.Καμια εμπειρια?Για ποια εποχή έκλεισες αν επιτρέπεται; Για Μήλο ρωτάω... Τα 130
-
Οπουδηποτε,εκτος απο Χαλκιδικη.
-
Λευκάδα.
Έχω μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις κατά την τριετία 2000-2002 και με βλέπω και φέτος για 'κει.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007