- 

Δε σε πιστεύω.Όχι δεν είναι ο Κ.Κ. 
 Ο Καστοριάδης πέθανε το 97-98 αν θυμάμαι καλά.
- 

Πουλαντζάς γαμώ τη φυλή μου... 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 koutsan απο μαθηματικα και φυσικη πως πας;Μόνο πιθανότητες έχω ασχολήθεί γιατί μου χρειάζονταν κατά καιρούς 
- 

με τρόμαξες προς στιγμήν 4΄ @mods: Βάλτε αν γίνεται και δευτερόλεπτα στην ώρα.... 
- 

Ο χρήστης koutsan έγραψε: koutsan απο μαθηματικα και φυσικη πως πας; Μόνο πιθανότητες έχω ασχολήθεί γιατί μου χρειάζονταν κατά καιρούς Κριμα και ηθελα να σου προσφερω καποιο χαρτζηλικακι να ρθεις να γραψεις για μενα.. 
- 

Ο χρήστης PID έγραψε: 
 Δε σε πιστεύω.Όχι δεν είναι ο Κ.Κ.
 Ο Καστοριάδης πέθανε το 97-98 αν θυμάμαι καλά.Και δεν αυτοκτόνησε ο άνθρωπος Το χειρότερο είναι ότι όταν ο Καστοριάδης πέθανε ήμουνα στο Παρίσι και όχι δεν ήταν το 1979...Και κάναμε και εκδήλωση, είμαι ΓΤΠ εν τέλει 
- 

Ο χρήστης koutsan έγραψε: 
 είμαι ΓΤΠ εν τέλειΕλα μωρε... 
- 

Το προχωρημένο της ώρας φταίει ή δίκαζες τίποτα βαρύ σήμερα? 
- 

Ο χρήστης PID έγραψε: 
 Το προχωρημένο της ώρας φταίει ή δίκαζες τίποτα βαρύ σήμερα?Δεν δικάζω my friend 
 Η βιασύνη φταίει να μην αλλάξει ούτε το λεπτό
- 

Σε άγχωσα με το χρονόμετρο 
 Ευτυχής πάντως να δικηγορείς χωρίς να δικάζεις...
- 

Ο χρήστης PID έγραψε: 
 Σε άγχωσα με το χρονόμετρο
 Ευτυχής πάντως να δικηγορείς χωρίς να δικάζεις...Δεν δικηγορώ my friend 
- 

Διπλά ευτυχής τότε.... οκ sorry για τις off-topic αδιάκριτες ερωτήσεις μου 
- 

Ελληνας διαπρεπης μαθηματικος το ονομα του οποιου εχει παρει δρομος στην Αθηνα κοντα σε μεγαλο νοσοκομειο. Καλα ο koutsan αποκλειεται απ το παιχνιδι.. Ντρεπομαι που βαζω τοσο ευκολη.. 
- 

Ο χρήστης PID έγραψε: 
 Διπλά ευτυχής τότε....οκ sorry για τις off-topic αδιάκριτες ερωτήσεις μου Don't worry...Δεν υφίσταται η έννοια της αδιακρισίας σε ό,τι με αφορά προσωπικά... Πρώτος πρόεδρος του ΣτΕ...Δεν θέλω google ή το ξέρεις ή όχι, ειλικρινά 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Ελληνας διαπρεπης μαθηματικος το ονομα του οποιου εχει παρει δρομος στην Αθηνα κοντα σε μεγαλο νοσοκομειο.Καλα ο koutsan αποκλειεται απ το παιχνιδι.. Ντρεπομαι που βαζω τοσο ευκολη.. Να μην το πω δηλ? 
- 

Δεν το ξέρω. Αδιάβαστος εδώ. 
- 

Περιμενε 5 λεπτα κι αμα δεν το βρει κανεις πεστο..δε θελω google ε; 
- 

Ο χρήστης PID έγραψε: 
 Δεν το ξέρω. Αδιάβαστος εδώ.Ρακτιβάν (για το Στε)...Δεν μπορεί θα τον έχεις ακούσει 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Περιμενε 5 λεπτα κι αμα δεν το βρει κανεις πεστο..δε θελω google ε;Ε όχι και γι αυτό 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Ελληνας διαπρεπης μαθηματικος το ονομα του οποιου εχει παρει δρομος στην Αθηνα κοντα σε μεγαλο νοσοκομειο.Καλα ο koutsan αποκλειεται απ το παιχνιδι.. Ντρεπομαι που βαζω τοσο ευκολη.. Καραθεοδωρή? 

Quiz γενικών γνώσεων