-
Καλα, αυτή την υπογραφή πως στο καλό τη βάζετε, δοκίμασα πολλούς μεθόδους, διαφορετικοιύς browsers, τζίφος..ΒΟΗΘΕΙΑ
Δε φένεται τίποτα. Μήπως χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα να τη δεχτεί? -
Τι θέλεις να βάλεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι θέλεις να βάλεις;1-2 φωτό...πως? εκεί δίπλα στην υπογραφή γράφει html=ανενεργό, μήπως γι' αυτό δεν το δέχεται?
-
Ναι, δε γίνεται να βάλεις με html.
Αντί για
βάλε ```
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ναι, δε γίνεται να βάλεις με html.
Αντί για
βάλε ```
Αυτός είναι ο τρόπος που δοκιμάζω και δεν το παίρνει. Καθάρισα cache, δοκίμασα login-logout, δοκίμασα από με Internet Explorer, τίποτα...
-
Η υπογραφή έχει όριο χαρακτήρων (255). Μήπως το υπερβαίνεις;
-
Πού την ανεβάζεις την φωτό;
-
Όχι δεν περνάει του 255..Αρχικά ανέβαζα imageshack αλλά το άλλαξα σε xs.to. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει..Αν διαβάζει κανείς admin ας δοκιμάσει στο profil μου, δεν γίνεται τίποτα..BUG?
edit: το πήρε!!! αύριο θα σκανάρω 1-2 φωτό από τον παλιό μου έρωτα και θα τις ανεβάσω. Για την ώρα σβύνω την προσωρινή φωτό. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Καλά μιλάμε κοίταζα παλαιότερα μυνήματα αν φαίνεται, μετά είδα πως αφού ανεβάσεις την υπογραφή υπάρχει επιλογή να φαίνεται η υπογραφή στο μύνημα..
-
Σε λογικό μέγεθος μόνο, ναι;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Σε λογικό μέγεθος μόνο, ναι;έγινε!
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Σε λογικό μέγεθος μόνο, ναι;
έγινε!
Δεν έγινε. Και δεν φταίει το σύστημα. Πηγαινε στο προφίλ σου και τσεκάρισε το κουτάκι 'ΝΑΙ' στο 'Να προσαρτάται πάντα η υπογραφή μου'. Αυτό φταίει.
-
ΟΚ, το έφτιαξα.
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν έγινε. Και δεν φταίει το σύστημα. Πηγαινε στο προφίλ σου και τσεκάρισε το κουτάκι 'ΝΑΙ' στο 'Να προσαρτάται πάντα η υπογραφή μου'. Αυτό φταίει.Όντως δεν το είχα προσέξει. sorry.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αποκτήσαμε επίσης τίτλους κάτω από το username ε? Πώς μπορώ να αποκτήσω custom τίτλο? Σπύροοοοοοοο!!!!
Γράφε χιλάδες ποστ την ημέρα, μέχρι να πετύχεις αυτό που σου αρέσει
Εγώ spam? Ποτέ. (insert funis icon here)
-
Δεν είναι τεχνικό, αλλά περί του φόρουμ.
Τι ακριβώς επιτρέπεται να ρωτάμε σε μία αγγελία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είναι τεχνικό, αλλά περί του φόρουμ.Τι ακριβώς επιτρέπεται να ρωτάμε σε μία αγγελία;
Οτιδήποτε στοιχεία χρειάζεσαι για να αποφασίσεις αν θέλεις να αγοράσεις ότι ο άλλος πουλάει. Αν κάτι θες να μείνει μεταξύ σας απλά στείλε του pm. Το κακό είναι τα σχόλια είτε για την τιμή είτε για οτιδήποτε άλλο.
-
Άρα κάτι τέτοιο δεν συμπεριλαμβάνει και ερώτηση για τον λόγο που κάποιος πουλάει αυτοκίνητο 1,5 μήνα με 3500 χλμ, δεν είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα κάτι τέτοιο δεν συμπεριλαμβάνει και ερώτηση για τον λόγο που κάποιος πουλάει αυτοκίνητο 1,5 μήνα με 3500 χλμ, δεν είναι;Γιατί όχι; Φυσικό είναι να σε απασχολεί ο λόγος που το πουλάει!!! Μπορείς πάντα όπως σου είπα να το κάνεις και με προσωπικό μήνυμα για να μπορεί και ο πουλητής να μιλήσει ποιο άνετα.
-
Οκ, ευχαριστώ πολύ.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM