Jul 12, 2007, 6:52 PM

Kri-Kri, το θεμα ξεκινησε με λιγα κοκκινα γραμματακια. Ξαναδιαβασε τα. Αν δεν σ ενδιαφερει, πας παρακατω. Δεν πληρωσες κατι γι αυτο, δεν σε πηρε κανεις τηλεφωνο να σ ενοχλησει. Τι φωναζεις τοτε? Τι σε κοφτει?
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι τελικα το βρηκες ενδιαφερον και το διαβασες. Αυτο που εσυ χαρακτηριζεις μη συγκεκριμενο , για μενα ειναι μια ζωη τριαντα χρονων.Με τα καλα, τα σωστα, τα κακα και τα λαθη της, οπως τα βλεπω εγω. Το δικο μου βιβλιο. Αν δεν το θες δεν το αγοραζεις φιλε μου.
Στο σχολιο σου λοιπον εκτοξευεις την κατηγορια περι αυτοδιαφημισης. Εχεις στοιχεια? Εχεις στοιχεια η ενδειξεις για καποιο απωτερο σκοπο? Θα κατεβω βουλευτης η προεδρος σωματειου και θελω την ψηφο σου? Εχω αναγκη την εγκριση σου για να καταξιωθω κοινωνικα, επαγγελματικα, αθλητικα? Αν νομιζεις πως ΝΑΙ, τοτε γραψε μας τα επιχειρηματα σου και τα συζηταμε. Αν ΟΧΙ, απλα σηκωσε το δαχτυλο απο το πληκτρολογιο σ αυτο το θεμα. Αν δεν καταλαβες, οτι γραφτηκε, γραφτηκε για να συζητησουμε το ποσο αδικο και βρωμερο ειναι, καποιοι εδω μεσα, να σπιλωνουν ανεξοδα κι ατιμωρητοι συνειδησεις.
Αδικο γιατι με ξερεις και δεν σε ξερω για να εκτιμησω, σχολιασω, υποστηριξω, αμυνθω, βρωμερο γιατι χτυπας πισωπλατα και κρυβεσαι.
Αυτος εδω ο χωρος θα μπορουσε να ειναι ενα βημα ενημερωσης και ανταλλαγης θετικων αποψεων με στοχο την βελτιωση του σπορ που δεχομαι πως ολοι αγαπαμε, (δεξου κι εσυ πως ο καθενας εχει δικαιωμα να το αγαπαει με τον τροπο του) και τελικα εχουμε καταντησει να ειμαστε μονιμα σε αμυνα, μηπως καποιος κακοπροαιρετος μας την βγει. Σ αρεσει αυτο? Αυτο ειναι το δικο μου ουσιαστικο ερωτημα.

Υ.Γ. Και βεβαια μην ξεχναμε οτι οπως εχουν γινει τα πραγματα, μονο διαφημιση δεν ειναι η ενασχοληση μ αυτο το Φορουμ . Ολοι πια το θεωρουν ...παρακατιανο (ειδικα την ενοτητα Ελληνικοι αγωνες) κι εμας που συνεχιζουμε να γραφουμε γραφικους. Μηπως σ αρεσει κι αυτο?