-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ποιάς χώρας η πρωτεύουσα έχει το όνομα πειρατή;Πειρατή ή εξερευνητή?
-
Δε νομίζω να εννοείς το Μπελίζ γιατί είναι χώρα που κατά μία εκδοχή πήρε το όνομά της από πειρατή.
-
Mέλος ροκ συγκροτήματος συνελήφθη με ναρκωτικά κατά την είσοδό του στη χώρα. Tο δικαστήριο όρισε σαν ποινή δύο συναυλίες του συγκροτήματος με τις εισπράξεις να διατίθενται για τους τυφλούς.
Xώρα, συγκρότημα, δεκαετία; -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Mέλος ροκ συγκροτήματος συνελήφθη με ναρκωτικά κατά την είσοδό του στη χώρα. Tο δικαστήριο όρισε σαν ποινή δύο συναυλίες του συγκροτήματος με τις εισπράξεις να διατίθενται για τους τυφλούς.
Xώρα, συγκρότημα, δεκαετία;1977, Toronto, Rolling Stones και συγκεκριμένα ο Keith Richards.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ποιάς χώρας η πρωτεύουσα έχει το όνομα πειρατή;Εννοείς κανονικού πειρατή ή κουρσάρου ή αρχηγού 'χώρας' που είχε κάνει την πειρατεία επίσημη δραστηριότητα; Το μυαλό μου πάει στη Βαλλέττα
-
Καναδάς, 1977, Keith Richards για κατοχή ηρωίνης
εδιτ: κάποιος με πρόλαβε....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ποιάς χώρας η πρωτεύουσα έχει το όνομα πειρατή;
Εννοείς κανονικού πειρατή ή κουρσάρου ή αρχηγού 'χώρας' που είχε κάνει την πειρατεία επίσημη δραστηριότητα; Το μυαλό μου πάει στη Βαλλέττα
Η Βαλλεττα ιδρύθηκε από τον Jean Parisot de la Valette (Grandmaster στο Τάγμα του Αγίου Ιωάννη) το 1566 (ήταν η πρώτη σκέψη και για εμένα,αλλά...)
-
Μέχρι να μας απαντήσει ο φίλος για τον πειρατή βάζω μία:
Μεγάλος περφόρμερ των μπλουζ, έδωσε το 1999 την τελευταία του συναυλία στην Αθήνα πριν πεθάνει το Φλεβάρη του 2000.
-
BBKIng
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
BBKIngαυτος ζει ρε
-
Οχι. Νομίζω πως ο BB King ζει και πως είχε παίξει τελευταία φορά στην Ελλάδα το 98-99 περίπου στη Χαλκιδική.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
BBKIngμα δεν ζει;
-
Λείπει ο Koutsan....χορεύουν τα ποντίκια!!!
-
Screaming Jay Hawkins
(αυτός έγραψε το I put a spell on you) -
Ο χρήστης PID έγραψε:
Λείπει ο Koutsan....χορεύουν τα ποντίκια!!!Όταν γυρίσει θα μας βρει πότε ο Blues Performer έπαιξε στην πρωτεύουσα με το όνομα που θυμίζει πειρατή και τις τιμές των εισιτηρίων σε τοπικό νόμισμα.
-
Screamin' Jay Hawkins
-
Yes!!!
Και είμαι ευτυχής που ήμουν παρών! Σε όσους αρέσει, δείτε το I put a spell on me του Ν.Τριανταφυλλίδη.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Λείπει ο Koutsan....χορεύουν τα ποντίκια!!!
Όταν γυρίσει θα μας βρει πότε ο Blues Performer έπαιξε στην πρωτεύουσα με το όνομα που θυμίζει πειρατή και τις τιμές των εισιτηρίων σε τοπικό νόμισμα.
Έγραψες!!!!
-
Μέχρι να μάθουμε τον πειρατή βάζω μία εύκολη: Ποιάς χώρας η πρωτεύουσα έχει πάρει το όνομά της από πολιτικό άλλης χώρας;
-
Monrovia
Quiz γενικών γνώσεων