-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eίναι από Ελλάδα, είχα δει μια τέτοια σε ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λουτράκι.Τι λες τώρα ρε?!?!?!?!?!?!
-
OK σας ευχαριστώ για τις αντιδράσεις, επειδή κι εγώ όταν την είδα έκανα σαν την Jessica Lange όταν πρωτοείδε τον King Kong και νόμιζα πως ήμουν πολύ φλώρος.
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
................
Ειμαστε σοβαροι; ειμαστε στην Ελλαδα ή στην Ουγκάντα; Μένει ανθρωπος σε αυτο το σπιτι; Ειναι αληθινη η φωτογραφια; Μπορώ να παρω τα χαπια μου;;;;;
Γειά σου ρε Αννα
Αφήστε ρε τα ζωντανά ήσυχα
Πριν από λίγα χρόνια,νύχτα καλοκαίρι και κοιμάμαι (τι είναι πάντως το γμνο το ένστικτο) κι όπως είμαι ανάσκελα μεσ'το σκοτάδι πέφτει στα μούτρα μια σαρανταποδαρό(ου)λυσα
Η ταχύτητα του φωτός είναι πολύ μικρή για να συγκριθεί με το χρόνο αντίδρασης-πανικού
Μπάτσες στα μούτρα χωρίς να ξέρω τι είναι ξυπνάει η πρώην,τι έπαθες ρε?
Αναψε το φως γμτπΦαντάζομαι εσένα σε τέτοια θέση
-
Τι τρώει αυτη η αραχνη ρε γμτ;Κοτόπουλα;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
................
Ειμαστε σοβαροι; ειμαστε στην Ελλαδα ή στην Ουγκάντα; Μένει ανθρωπος σε αυτο το σπιτι; Ειναι αληθινη η φωτογραφια; Μπορώ να παρω τα χαπια μου;;;;;
Γειά σου ρε Αννα
Πριν από λίγα χρόνια,νύχτα καλοκαίρι και κοιμάμαι (τι είναι πάντως το γμνο το ένστικτο) κι όπως είμαι ανάσκελα μεσ'το σκοτάδι πέφτει στα μούτρα μια σαρανταποδαρό(ου)λυσα
Η ταχύτητα του φωτός είναι πολύ μικρή για να συγκριθεί με το χρόνο αντίδρασης-πανικού
Kοίτα....εχω φοβερο προβλημα με τις αραχνες! Φερε μου ποντικια, κατσαριδες, σαυρες...δεν εχω προβλημα, με μια σκουπα ολα τα καταπολεμάω! Αλλωστε μένω κ στην εξοχη κ τα εχω 'συνηθίσει'!!!
Οι αράχνες όμως είναι ο εφιάλτης μου...!!!!
Ενα πράγμα θα σας πω...
Καλοκαίρι, στο κρεββάτι του πόνου με σπασμενη λεκανη κ 6 πλευρά, ανοιγω τα ματακια μου κ βλεπω στο ταβανι μια αραχνη, οχι βέβαια τέτοιου μεγέθους, αλλά αρκετά χοντρούλα κ χνουδωτή!!! Το σπίτι μεγάλο, να φωνάζω, αλλα η μαμά μου να εχει επ'ωμου την ηλεκτρική σκούπα δεν μ'ακουγε... Ριχνω το μαξιλαρι στο πατωμα κ με την αρχαια μεθοδος 'κουπι' φτανω στην μπαλκονοπορτα οπου με ακουσε όοοοοολη η γειτονια (εκτος την μανα μου...). Πιστεύω οτι εκείνη τη μέρα εβγαλα και το άλλο 1 πλευρο που μου βρηκαν προβληματικό στην επομενη ακτινογραφια.........
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τι τρώει αυτη η αραχνη ρε γμτ;Κοτόπουλα;Ναι. Εναλλακτικά, το γυρνάει σε μοσχάρι μια φορά την εβδομάδα
-
................
Γειά σου ρε Αννα
Kοίτα....εχω φοβερο προβλημα με τις αραχνες! Φερε μου ποντικια, κατσαριδες, σαυρες...δεν εχω προβλημα, με μια σκουπα ολα τα καταπολεμάω! Αλλωστε μένω κ στην εξοχη κ τα εχω 'συνηθίσει'!!!
Ενα πράγμα θα σας πω...
Καλοκαίρι, στο κρεββάτι του πόνου με σπασμενη λεκανη κ 6 πλευρά, ανοιγω τα ματακια μου κ βλεπω στο ταβανι μια αραχνη, οχι βέβαια τέτοιου μεγέθους, αλλά αρκετά χοντρούλα κ χνουδωτή!!! Το σπίτι μεγάλο, να φωνάζω, αλλα η μαμά μου να εχει επ'ωμου την ηλεκτρική σκούπα δεν μ'ακουγε... Ριχνω το μαξιλαρι στο πατωμα κ με την αρχαια μεθοδος 'κουπι' φτανω στην μπαλκονοπορτα οπου με ακουσε όοοοοολη η γειτονια (εκτος την μανα μου...). Πιστεύω οτι εκείνη τη μέρα εβγαλα και το άλλο 1 πλευρο που μου βρηκαν προβληματικό στην επομενη ακτινογραφια.........
Kαλά είσαι απίστευτη
Εγώ πάλι δεν μπορώ τα ποντίκια
Κι εδώ που τα λέμε,πρέπει(τι πρέπει,που μπήκε μέσα ο καριόλης!!) να μπήκε το βράδυ μέσα γιατί κάτι ροκανητά άκουσα πίσω απ το ντουλάπι
Για δώσε καμιά ιδίεα να απαλλαχτούμε γιατί θα βάλω φωτιά,με τα σιχάματα της κοινωνίας -
Ενα πράγμα θα σας πω...
Αυτη η κατασταση υστερίας μπορει να οδηγήσει σε αναίτιο ατυχημα κάποιον που θα τρεξει να βοηθησει πιστευοντας οτι σε βρηκε κάποιο μεγαλο κακο.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κι εδώ που τα λέμε,πρέπει(τι πρέπει,που μπήκε μέσα ο καριόλης!!) να μπήκε το βράδυ μέσα γιατί κάτι ροκανητά άκουσα πίσω απ το ντουλάπι
Για δώσε καμιά ιδίεα να απαλλαχτούμε γιατί θα βάλω φωτιά,με τα σιχάματα της κοινωνίαςπριν γεννήσει,βαλε ποντικοφαρμακο.Αμα γεννήσει και μετα πάρε μια γατα,γιατι διαφορετικα δεν ξεμπερδευεις
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για δώσε καμιά ιδίεα να απαλλαχτούμε γιατί θα βάλω φωτιά,με τα σιχάματα της κοινωνίαςπριν γεννήσει,βαλε ποντικοφαρμακο.Αμα γεννήσει και μετα πάρε μια γατα,γιατι διαφορετικα δεν ξεμπερδευεις
Ρε συ το πιστεύεις ότι δεν τα πιάνουν οι παγίδες?
Πρόπερσυ έτρωγαν το κασέρι απ την παγίδα και δεν τα έπιανε,να τρελλαθείς τα καριόλια.
Το μόνο που έκανε δουλειά ήταν μια κόλλα σε κόκκινο σωληνάριο,την αλείφεις σε ένα κομμάτι χαρτόνι και το βάζεις σε μια γωνία.
Ε πέρασαν από πάνω τον ήπιαν.
Το ποντικοφάρμακο είναι λίγο επικίνδυνο γιατί άμα ψοφήσει πίσω από κανα ντουλάπι κουζίνας τον ήπιες εσύ μετά,μετακόμισε σηβηρία που λέει κι η ΑνναΤο ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κάνουμε(αν υπάρχει) γενική απολύμανση ωστε να μην ξαναπήσει τέτοιο πράμα μέσα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πρόπερσυ έτρωγαν το κασέρι απ την παγίδα και δεν τα έπιανε,να τρελλαθείς τα καριόλια.
Το μόνο που έκανε δουλειά ήταν μια κόλλα σε κόκκινο σωληνάριο,την αλείφεις σε ένα κομμάτι χαρτόνι και το βάζεις σε μια γωνία.
Το ποντικοφάρμακο είναι λίγο επικίνδυνο γιατί άμα ψοφήσει πίσω από κανα ντουλάπι κουζίνας τον ήπιες εσύ μετά,μετακόμισε σηβηρία που λέει κι η ΑνναΤο ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κάνουμε(αν υπάρχει) γενική απολύμανση ωστε να μην ξαναπήσει τέτοιο πράμα μέσα.
Οι παγιδες οι μεταλικες,έχουνε ενα συρμα που κραταει κάτω το ελατηριο το οποίο χτυπάει και σκοτωνει τα ποντίκια.
Αυτο το συρμα,πιανει σε μια μεταλικη τρυπούλα που προεξέχει απο εκει που βαζεις το δόλωμα
Αυτο το συρμα θα κοιταξεις να ακουμπάει ίσα-ίσα (στα σκάνταλα) στην τρυπούλα,και η παραμικρη επαφη να την κάνει να 'πέφτει'.Να μην το βαζεις τερμα μεσα δηλαδη,αλλα ίσα-ισα που να κραταει το δόλωμα
Θελει λίγη εξασκηση,αλλα θα το καταφερεις.(πολυ καλό δόλωμα για τα ποντίκια ειναι το ψωμι βουτηγμενο σε λαδι,και το λουκούμι.Τα τραβαει σαν μαγνητης)
Η απολύμανση δεν εχει να κανει με μελοντικη υπαρξη ποντικιών
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η κόλλα στο δισκάκι που πωλείται ετοιμη ειναι μια καλή λύση αν δεν το 'λυπασαι' που θα το ακους να τσιριζει προσπαθωντας να ξεκολλήσει...
Το ποντικοφάρμακο επίσης εχει την κακη συνέπεια του πτώματος πίσω απο δυσβατες περιοχες...
Εγώ αυτό που κάνω κάθε 6μηνο είναι απολύμανση με εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτό το θέμα (στο μαγαζί), και στο σπίτι έχω 2 σκύλους που δεν αφήνουν τίποτα να κινηθεί-πετάξει-σαλέψει...
Τώρα εβαλα τον ενα σκύλο να δεί τον spiderman για να βρούμε λύση κ για τις αράχνες........ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οι παγιδες οι μεταλικες,έχουνε ενα συρμα που κραταει κάτω το ελατηριο το οποίο χτυπάει και σκοτωνει τα ποντίκια.
Αυτο το συρμα,πιανει σε μια μεταλικη τρυπούλα που προεξέχει απο εκει που βαζεις το δόλωμα
Αυτο το συρμα θα κοιταξεις να ακουμπάει ίσα-ίσα (στα σκάνταλα) στην τρυπούλα,και η παραμικρη επαφη να την κάνει να 'πέφτει'.Να μην το βαζεις τερμα μεσα δηλαδη,αλλα ίσα-ισα που να κραταει το δόλωμα
Θελει λίγη εξασκηση,αλλα θα το καταφερεις.(πολυ καλό δόλωμα για τα ποντίκια ειναι το ψωμι βουτηγμενο σε λαδι,και το λουκούμι.Τα τραβαει σαν μαγνητης)
Η απολύμανση δεν εχει να κανει με μελοντικη υπαρξη ποντικιών
Δεν κατάλαβες,οι παγίδα απενεργοποιημένη και το δόλωμα άφαντο
Είναι πανέξυπνα ρε τα άτιμα.
Αλλά αυτό με το λουκούμι δεν το ήξερα
Θα βάλω τη μάνα σήμερα να κάνει λουκούμια -
Λαθος μεγεθος παγιδας εχεις τοτε.Αν η παγιδα 'πέσει' σημαινει οτι δεν τα επιασε λόγω του οτι ήτανε μικρα (η πολύ μεγαλα και τη σκαπουλάρανε)
-
Η κόλλα στο δισκάκι που πωλείται ετοιμη ειναι μια καλή λύση αν δεν το 'λυπασαι' που θα το ακους να τσιριζει προσπαθωντας να ξεκολλήσει...
Τα λυπάμε (ένα μια φορά το πρωί με κοιτούσε στα μάτια και επειδή δεν αντέχω τέτοιες σκηνές το αφησα και το απόγευμα που γύρισα...)αλλά τι να κάνεις?
Να κάτσεις να σε φάνε αυτά?Το ποντικοφάρμακο επίσης εχει την κακη συνέπεια του πτώματος πίσω απο δυσβατες περιοχες...
+1
Εγώ αυτό που κάνω κάθε 6μηνο είναι απολύμανση με εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτό το θέμα (στο μαγαζί),
Ε αυτό ρωτάω.Το φάρμακο αυτό το έχουν μόνο οι εταιρίες απολύμανσης?>και στο σπίτι έχω 2 σκύλους που δεν αφήνουν τίποτα να κινηθεί-πετάξει-σαλέψει...
Τώρα εβαλα τον ενα σκύλο να δεί τον spiderman για να βρούμε λύση κ για τις αράχνες........
Κι εγώ έχω τη σκυλίτσα,τα εντοπίζει στο σημείο που βρίσκονται αλλά μέχρι εκεί.
Εσύ πως τα καταφέρνεις?
Μήπως είναι γατόσκυλα? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λαθος μεγεθος παγιδας εχεις τοτε.Αν η παγιδα 'πέσει' σημαινει οτι δεν τα επιασε λόγω του οτι ήτανε μικρα (η πολύ μεγαλα και τη σκαπουλάρανε)Ε τι παγίδα να πάρω ρε Αντρέα?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Λαθος μεγεθος παγιδας εχεις τοτε.Αν η παγιδα 'πέσει' σημαινει οτι δεν τα επιασε λόγω του οτι ήτανε μικρα (η πολύ μεγαλα και τη σκαπουλάρανε)
Ε τι παγίδα να πάρω ρε Αντρέα?
Αν δεις και δεν εχει τριχες στα δόντια της,σημαινει οτι τα ποντικια ηταν πολύ μικρα,οπότε θα ψαξεις για μικρότερη.Αν εχει τριχες,σημαίνει οτι επιασες αρουραίο σε παγιδα για ποντικια,οπότε ανεβαίνεις κατηγορια και πάς για ''φακα' που κλεινει η πόρτα πίσω απο τον αρουραίο και τον φυλακίζει.
Πάντως,αν εχεις σπίτι με αυλη και μπορεις να ταϊζεις μια γατα,θα ησυχασεις δια παντως απο τα τρωκτικα. (σκοτωνουν και εντομα,και φίδια)
-
Πάρε μια φάκα που κάνει και για τα μικρά και για τα μεγάλα!!
Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει μετά να τα πνίξεις εσυ σε ένα τενεκέ με νερό!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάρε μια φάκα που κάνει και για τα μικρά και για τα μεγάλα!!Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει μετά να τα πνίξεις εσυ σε ένα τενεκέ με νερό!
Σ'αγαπώ σ'εκτιμώ,αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω
Αν πάρω τέτοια φάκα,απελευθέρωση και πάλι στο ύπαιθρονΑντρέα έχει δυό γάτες πάνω η μάνα αλλά φοβούνται να κατέβουν κάτω και η πλάκα είναι ότι ο σκύλος δεν τις πειράζει,αυτές ορμάνε
Τελος πάντων,θα βάλω λουκούμι όπως είπε ο Αντρέας και βλέπουμε
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?