-
-
τι να κουβαλανε μεσα ολα αυτα τα κουτια
Συνήθως σε τέτοια containers είναι φορτωμένα τα καλούδια απο την Κίνα που ψωνίζουμε σαν καλοί καταναλωτές. Τα πιο κοινά είναι τα 20άρια και τα 40άρια (με τα δεύτερα να είναι είναι ακόμη συνηθέστερα) και η μέτρησή τους προέρχεται απο το μήκος των ποδιών που έχουν.Απαράιτητη προυπόθεση για να εισάγεις οτιδήποτε απο Κίνα είναι να γεμίσεις τουλάχιστο ενα 20άρι ωστε να συμφέρουν τα μεταφορικά και τα ασφάλιστρα τα οποία δεν είναι και λίγα μιας και κάποιες φορές, κάποια containers μπορεί και να χαθούν ακόμη και στη θάλασσα λόγω έντονης τρικυμίας !!!
-
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yikes:Χανιά είναι αυτά.
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η θέα από το σπίτι μου (κατόπιν παραγγελίας).
Ένωσα 5 φωτος μαζί χωρίς καμία επεξεργασία, γι αυτό και οι διαφορές των χρωμάτων.Τι λες τώρα!
Το μονο που σου λείπει είναι ένα... shotgun να καθαρίσεις με τους ηλιακούς του μπροστινού σουΚαι που να δεις και ηλοβασίλεμα...
Όσο για τους ηλιακούς, με ένα zoom χάνονται.Κακές γλώσσες λένε ότι στην ταράτσα δίπλα από τους ηλιακούς κάνουν ηλιοθεραπία οι κόρες του ιδιοκτήτη και οι φίλες τους. Αλλά αν ήταν αληθινές δεν θα έκοβε τις φωτό ο cmarin, θα τις έκοβε;
-
-
Έχεις κάνει επεξεργασία στο photoshop?
-
-
-
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχεις κάνει επεξεργασία στο photoshop?Με το GIMP, ναι.
Με απείραχτα τα χρώματα είναι έτσι
-
-
-
anna1976gr
anne geddes ε? (ή καπως ετσι τελοσπαντων).
καποτε ολο τέτοια εβαζα για desktop!
και τα μωρακια που έχει ειναι ακομα πιο
-
cmarin, τίποτα δεν βλέπεις από το σπίτι σου...απορώ με τι κουράγιο ξυπνάς κάθε πρωί...μουντίλα, με τους απέναντι μπροστά στα μούτρα σου...αίσχος!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
anna1976granne geddes ε? (ή καπως ετσι τελοσπαντων).
καποτε ολο τέτοια εβαζα για desktop!
και τα μωρακια που έχει ειναι ακομα πιο
Δεν ξέρω...μου το εστειλαν mail σε powerpoint....καταλαβαινεις...απλα απομονωσα αυτες τις φωτο....
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#2]