-
-
asxeto
@spitfire
αυτο το 'κολπο' με την εικονίτσα και το λινκ γινεται συνδιαζοντας εξωτερικη εικόνα και λινκ ή υπαρχει ετοιμο στο youtube??? -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Youtube Videoδάσκαλε τι λες?
Τώρα το είδα... γενικά ο Δανός (σωστά;) είναι πολύ καλός- άσε που τον έχω κλέψει λιγάκι σε κάποια πράγματα (ντροπή!!!). Αλλά στο σλαπ του έχει ωραίες ιδέες και grooves- δε φταίω εγώ...!
Δεν ξέρω που τον ξέθαψες(!), αλλά ο τύπος είναι πάααααααρα πολύ σωστός.
Κατά τ'άλλα, άφησα κατά μέρους το funk κτλ και έγραψα μπάσσο για μια δισκογραφική δουλειά στο χώρου του ευαγούς... death metal! Αυτό και αν ήταν εμπειρία, πολύ τεχνικά πράγματα και περισσότερο βάθος στη σύνθεση από ό,τι φανταζόμουν!
Τεσπά, άντε να ξεμπερδέψω με ταξίδια κτλ για να ηχογραφήσω και τίποτα δικό μου...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
έχουμε και Ρενο 4 ...Απαπα, ρε συ αυτά τουμπάρουν.
-
Εγώ βασικά ήθελα να εξωτερικεύσω τα αισθήματα μου για τις Fender Jaguar. Έσκαψα ένα μεγάλο λάκκο και ήρθε ο skye κι ο charmak και μου αραδιάζουνε Ramones, Pixies και δεν ξέρω γω τι άλλο που ξέρανε(;) ότι μου αρέσει. Oύστ!
Ευτυχώς ήρθε ο Ντι-Τζετ ( αυτός ο ovelix φταίει για όλα κύριε πρόεδρε) που έπιασε το νόημα των λεγομένων μου και το συνέπτυξε καλύτερα στη φράση 'το ότι βγήκε κάτι καλό τότε δε σημαίνει ότι δε βγήκαν και άλλες 500 σαχλαμάρες συγχρόνως που τις αγνοούμε σήμερα!' τον οποίο +1Πα να ακούσω ντίσκο
Last Night the D-Jet Saved My Lifeδε διαφωνουμε παντως
απλα πιστευω οτι ενας καλος κιθαριστας μπορει να παιξει με ο,τιδηποτε κιθαρα (καλα, σχεδον..) και να βγαλει γουστα
αλλο τωρα αν καποια κιθαρα ταιριαζει περισσοτερο σε καποιον ή σε ενα στιλ παιξιματος αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο
αλλα εμμενω στην αποψη μου οτι οι Les Paul ειναι πολυ ακριβες και εχω ακουσει πολλα παραπονα για τα φθηνα gibson μοντελα οπως και για τα epiphone les paul μοντελα..Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ρε συ ur missin the point που λενε κ τα αμερικανα..
το νοημα της μουσικης (ποσο μαλλον οταν παιζεις) ειναι να περνας καλα!!No it's not!
Το τι γουστάρεις να κάνεις εσύ με τον ελεύθερό σου χρόνο δεν έχει να κάνει με τη μουσική ή την τέχνη γενικότερα...δεν σε καταλαβαινω..
δηλαδη πρεπει να εισαι ο ραχμανινοφ για να θεωρηθεις μουσικος;Στο φινάλε φινάλε, επειδή εσύ άκουγες ένα συγκεκριμένο κομμάτι όταν πηδούσες την καλύτερη γκόμενα της ζωής σου και από τότε σε φτιάχνει πρέπει να φτιάχνει και εμένα;
οχι φυσικα.
γι'αυτο υπαρχουν διαφορετικα γουστα (αν και αυτο που λες εσυ δεν εχει να κανει τοσο με μουσικη αλλα με αναμνηση, δλδ ειναι σα να πεις οτι γουσταρω το austin metro που ειχα -τραγικο αμαξι επειδη εκεινο τον καιρο γνωρισα τη γυναικα της ζωης μου) -
Με το ζόρι κρατιέμαι, μπορεί να την χτυπήσω...
-
μην τη πονέσεις μόνο
-
Αυτό θα γίνει αργότερα
( - μη ξεχνιόμαστε) -
να σου πω και μενα μου μπηκαν κάτι ιδεες παρομοιες (μια danelectro u2) αλλα ...
-
Eγω ψηνόμουν για μια 2η ηλεκτρική (καμια squier), ΑΛΛΑ:
ξέθαψα την παλιά μου κλασσική και ανακάλυψα πόσο όμορφος είναι ο ακουστικός ήχος και πόσο ενδιαφέρον έχει να παίζεις unplugged.
Θα την έβγαζα στο τζάμπα κρατώντας την κλασσική μου, αλλά έχει πρόβλημα η καημένη. Δεν κρατάει ΚΑΘΟΛΟΥ κούρδισμα και υποψιάζομαι πως δεν φταίνε μόνο τα κλειδιά. Φοβάμαι μήπως απ' το πολύ κούρδισμα ξεκολλήσει η γέφυρα και έχουμε δράματα, γιατί δεν την βλέπω στα καλά της. Θα μείνει στον τοίχο για διακόσμηση.Πάντως την εν λόγω cort την βρήκα σε εξαιρετική τιμή και με ξύνει αγρίως η τσέπη μου, αν και δεν θα πρεπε....
-
χαρη 12χορδη παρε
εγω παλι που ψηνομαι για jazzmaster/jaguar/mustang/κατι τετοιο τελοσπαντων τι να κανω; ουτε 3μηνο δεν εχει περασει που πηρα τη squier
j.marr οι danelectro φτηνες δεν ειναι;
-
Βρε κόλλημα με την 12χορδη. Δεν ξέρω να παίζω με τις 6 τις ακουστικής, οι 12 με μάραναν.
skye εγώ θέλω μια strat (sunburst με διαλυμένο χρώμα), μια jazzmaster candy apple red, μια tele με bigsby και ένα σκαφάκι (πχ duesenberg).
Έχεις δρόμο ακόμα!Και όλα αυτά χωρίς να ξέρω να παίζω κιθάρα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
j.marr οι danelectro φτηνές δεν είναι;
είναι σχετικά (οι reissue γιατι αν πάρεις vintage του 50 σε πηδηξαν) αλλά δεν μου περισσεύουν
αυτή την κοκκινη ζαχάρωνα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αυτή την κοκκινη ζαχάρωνα
-
Άμα δεν τα σκ@τώσουν τα ΕΛΤΑ, θα χω να γράψω εξαιρετικές εντυπώσεις από ιντερνετικό μαγαζί που δεν είχα δοκιμάσει ως τώρα.
-
τι πηρες;
-
Δεν άντεξα.
Την έστειλαν την ίδια μέρα που την παρήγγειλα! Και από τιμή...100+ευρώ λιγότερα από του thomann. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και από τιμή...100+ευρώ λιγότερα από του thomann.Εχει μόνο κιθάρες ή και μουσικά όργανα?
-
καλοριζικη και καλοπαιχτη χαρη
με μετρο μονο, μην το παρακανεις και καταντησεις εντεχνος
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και από τιμή...100+ευρώ λιγότερα από του thomann.
Εχει μόνο κιθάρες ή και μουσικά όργανα?
Έχει και μπλιμπλίκια.
http://www.musik-schmidt.de/
Δεν είναι γενικά φτηνότερο από τον τόμαν, απλά έτυχε τέτοια διαφορά στο συγκεκριμένο (μιλάμε όμως για 25% φτηνότερα).
Άλλο δοκιμασμένο που μπορεί να βρεις καμιά ευκαιρία είναι αυτό:
http://www.playback-europe.com/
Είχα πάρει από κει την tonelab 150 ευρώ φτηνότερα από την ισχύουσα ιντερνετική τιμή.
Παίζουμε μουσική/σαματά;