-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mια φορα δεν ηρθα και το κανες θεμα... -
Ουρτ ρε...η ετερη ΚΟΤΑ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ του φορουμ,ο Φραγκισκος,δεν ηρθε ε;Ημουν σιγουρος...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ουρτ ρε...η ετερη ΚΟΤΑ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ του φορουμ,ο Φραγκισκος,δεν ηρθε ε;Ημουν σιγουρος...Ουτε ο ratanplan ηρθε ε; Ε το κοπροσκυλο...
-
ούτε εγώ
ήμουν στην απέναντι άκρη της Αττικής εκείνη την ώρα -
καλα, αυτο δεν ηταν καφες..
ηταν αρμενικη βιζιτα στο φλοκαφε!
η γκαρσονα μας αγαπησε, στανταρ!
πλακα ειχαμε.. να σαι καλα ρε εμμανουηλ που ερχεσαι και βρισκομαστε!! -
Να είστε και σεις παιδιά καλά. Χάρηκα που ξανά είδα όσους γνώριζα αλλά κυρίως που γνώρισα πολλούς που δεν είχαμε παλιότερα την χαρά να βρεθούμε. Περάσαμε όντως πολύ καλά και μακάρι να δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε ξανά σύντομα.
Καλά όλα τα λεφτά ο ΚΟΥΚΟΣ με το κουστούμι και την γραβάτα και να κάθομαι δίπλα του με τα σανδάλια και το κοντό παντελονάκι!!!
Άντε με το καλό να ξανά σμίξουμε φίλοι μου. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Να είστε και σεις παιδιά καλά. Χάρηκα που ξανά είδα όσους γνώριζα αλλά κυρίως που γνώρισα πολλούς που δεν είχαμε παλιότερα την χαρά να βρεθούμε. Περάσαμε όντως πολύ καλά και μακάρι να δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε ξανά σύντομα.Καλά όλα τα λεφτά **ο ΚΟΥΚΟΣ με το κουστούμι και την γραβάτα **και να κάθομαι δίπλα του με τα σανδάλια και το κοντό παντελονάκι!!!
Άντε με το καλό να ξανά σμίξουμε φίλοι μου.Όχι ρε ...στη μου. Έχασα την ευκαιρία να τον δω γραβατωμένο.
-
φωτογραφικό υλικό υπάρχει?
-
Εγω τον έχω δει με γραβατα!
-
...στολή εργασίας...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...στολή εργασίας...
στολη εργασιας αλλα επρεπε να ερθει o syele για να σου πει να βγαλεις την γραβατα με αυστηρο τροπο για να την αποχωριστεις
παρολλου που καθομουν στην αλλη ακρη τα εβλεπα και τα ακουγα ολα
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
...στολή εργασίας...
στολη εργασιας αλλα επρεπε να ερθει o syele για να σου πει να βγαλεις την γραβατα με αυστηρο τροπο για να την αποχωριστεις
Τον τρέμει λέμε τον σιέλε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...στολή εργασίας...
Τον τρέμει λέμε τον σιέλε.
+1, όπως ακριβώς τρέμεις και εσύ την Βαρβάρα.
**
ΦΛΑΠ.** -
Φαιδρότητες.
-
Φαιδρότητες ξεφαιδρότητες σε πήραν πρέφα μπαρμπα-Τάζιο.
-
Και εγκαθετότητες.
(Να αλλάξεις αβαταρ)
-
Γιατί να αλλάξω avatar; Δε σου αρέσω σε αυτήν την πόζα;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Γιατί να αλλάξω avatar; Δε σου αρέσω σε αυτήν την πόζα;Τον κολάζεις.
-
Ευκαιρείτε για κανέναν καφέ την Τετάρτη;
-
Γιες...
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::