-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Αν και το σωστό είναι να αρχίζουν όλοι από τον αγώνα του Νάσου, έτσι δεν είναι;
παιδια τον αγωνα φετος δεν τον διοργανωνω εγω.
Περυσι βοηθησα αρκετα στον προγραμματισμο του.
Φετος όμως αγω θα ασχοληθω μονο με καποια εντελως 'περιφερειακα' θεματα.
Ο αγωνας είναι του TSCG.ή αλλιώς:
'Το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ανηκει στο λαό του'
εεε δεν το ειπα εγω?
μαντας
μαντας
μαντας -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω ανταλακτικα για opel olympia A 1971-1972 οτι να ναι καινουρια μεταχειρισμενα ,γενικοτερα opel παλια ανταλακτικα ...
ευχαριστωόπως σου είπε ο Tryphon κι εγώ πιστεύω μόνο στο ΕΒΑΥ
αν και γνωρίζω κάποια παιδιά από τον ΣΙΣΠΑ οι οποίοι ειναι παθιασμένοι με τα OPEL και ίσως μπορούσαν να σε βοηθήσουν
Όποτε θέλεις στέλνεις pm και τα λέμε και τηλεφωνικά -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Κρέμασμα
αυτο ητανε, τον εδωσα!!!!!
Τα παράδοξα με αυτόν τον άνθρωπο συνεχίζονται !!!
Εκτος του ότι οδηγεί αυτοκίνητο με το τιμόνι σε λάθος μεριά....
είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που παντρεύεται για να βρεί την Ελευθερία του !!!καλό!!
Εεεεε ρε χούμορ που έχουν οι Γαλλόφιλοι!
όχι σαν κάτι άλλους που με παίρνουν τηλέφωνο 'Καλησπέρα, για το Citroen που πουλάτε παίρνω'Κόντεψα να τρακάρω
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εεε δεν το ειπα εγω?μαντας
μαντας
μανταςλίγο σεβασμό παρακαλώ σε ενα 'Group N user'
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Λοιπόν, έστω ότι είμαστε 2 φίλοι και έχουμε ένα 304. Τι χρειαζόμαστε για να τρέξουμε σε έναν αγώνα regularity;
θα σου απαντήσω για τα regularity που έχω συμμετάσχει εγώ (ΦΙΛΠΑ, ΕΛΠΑ, κλπ)
Χρειάζεσαι κάρτα FIVA ή κάρτα FIA και αγωνιστική licence.
Είναι πολύ έυκολο να τα προμηθευτείς και με σχετικά μικρό κόστοςΤι είναι οι 2 κάρτες που αναφέρεις;
χοντρικα και μπακαλικα, οτι το αυτοκινητο σου πληρει καποιες προδιαγραφες ως προς την αυθεντικοτητα του
αν νομιζεις οτι ειναι γνησιο και αυθεντικο, πας το τσεκαρουν και σου δινουν την αντιστοιχη καρτα σε μια απ τις τρεις: εοοε - φιλπα - ελπαO κάθε κανονισμός ράλλυ αναφέρει αν και ποια δικαιολογητικα χρειαζονται για να σου επιτρεψουν τη συμμετοχη σου
Υπαρχουν αγωνες που δε χρειαζεται licence και υπάρχουν αγώνες που ε χρειάζεται και κάρτα. (αλλά είναι πολύ λίγοι)Για τις κάρτες θα τα ξαναπούμε αλλη μια φορά:
(δώσε βάση στα ονόματα - θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καύτερα)**FIVA IDENTITY CARD **
Εκδίδεται από την ΕΟΦΙΛΠΑ
Το αυτοκίνητο κατηγοριοποιείται ανάλογα με την αυθεντικότητα και τη κατάστασή τουFIA REGULARITY PASS
Εκδίδεται από την ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ
Κατηγοριοποιεί το αυτοκίνητο ανάλογα με τη χρονιά κατασκευής του και προσδιορίζει σε ποια κατηγορία θα 'τρέχει' στους αγώνες regularity
Στην κατηγοριοποίηση δεν παίζει ρόλο η αυθεντικότητα του, παρόλα αυτά η κάρτα δε δίνεται σε αυτοκίνητα που δεν είναι 'παρουσιάσιμα' ή έστω σε κατάσταση 'αξιοπρεπή' για να συμμετασχουν σε τέτοιες εκδηλώσειςΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Εκδίδεται από την ΕΟΟΕ
Δεν κατηγοριοποιεί το αυτοκίνητο ούτε όσον αφορά την αυθεντικότητα ούτε όσον αφορά την 'κατηγορία' σε αγώνες regularity
Aλλά για να το προμηθευτεί ο ιδιοκτήτης, το αυτοκίνητο περνάει από έλεγχο όσον αφορά την κατάστασή του.Στους αγώνες της ΕΟΦΙΛΠΑ σου ζητούν κάρτα FIVA
Σε εκείους τις ΕΛΠΑ ή άλλων λεσχών όπως το TSCG, ΑΡΣΟΕ, ΜΒ Owners Club, ΑΟΛΑΠ κλπ, ζητούν είτε FIVA είτε FIA.
Στους αγωνες της ΕΟΟΕ ζητούν το δικό τους (εδω αν κανω λάθος παρακαλώ να με διορθώσει ο D-Jet που συμμετείχε πρόσφατα σε ράλλυ του Classic_trophy της ΕΟΟΕ)*Αν κανω καπου λάθος, ας με διορθώσουν οι φίλοι συνάδελφοι *
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Κρέμασμα
αυτο ητανε, τον εδωσα!!!!!
Τα παράδοξα με αυτόν τον άνθρωπο συνεχίζονται !!!
Εκτος του ότι οδηγεί αυτοκίνητο με το τιμόνι σε λάθος μεριά....
είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που παντρεύεται για να βρεί την Ελευθερία του !!!καλό!!
Εεεεε ρε χούμορ που έχουν οι Γαλλόφιλοι!
όχι σαν κάτι άλλους που με παίρνουν τηλέφωνο 'Καλησπέρα, για το Citroen που πουλάτε παίρνω'Κόντεψα να τρακάρω
kalo, πολυ καλο
ποιος ατιμος στο εκανε?
-
Στους αγωνες της ΕΟΟΕ ζητούν το δικό τους (εδω αν κανω λάθος παρακαλώ να με διορθώσει ο D-Jet που συμμετείχε πρόσφατα σε ράλλυ του Classic_trophy της ΕΟΟΕ)
Ζητούν το δικό τους για τα αυτοκίνητα που είναι καταχωρημένα εκεί. Για τα υπόλοιπα καρτα fiva αρκεί.
-
-
σας αρέσει η αφίσσα?
-
σας αρέσει η αφίσσα?κααααλη ειναι
-
ειναι πολλη χρονοβορο να βγαλει μια τετοια καρτα ενα αυτοκινητο..?
-
Υπάρχει κάποιο κρυφό μήνυμα πίσω από τις πινακίδες του οχήματος της αφίσας;
Ε, πλάκα κάνω έτσι;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Υπάρχει κάποιο κρυφό μήνυμα πίσω από τις πινακίδες του οχήματος της αφίσας;Ε, πλάκα κάνω έτσι;
εχεις δίκιο.
θα πρέπει να σβηστεί η πινακίδα - το έχω ζητήσει
στην επίσημη αφίσσα που θα ανέβει στο σάιτ, φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχει η πινακίδα -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ειναι πολλη χρονοβορο να βγαλει μια τετοια καρτα ενα αυτοκινητο..?Θα σου απαντήσω για FIVA που έχω βγάλει εγώ. Όχι δεν είναι χρονοβόρος διαδικασία. Κανονίζεις με τον ελεγκτή να δει το αυτοκίνητο, βγάζεις 2 φωτογραφίες 3/4 10Χ15, συμπληρώνεις τα έντυπα που υπάρχουν στο site και μετά περνάς από τα γραφεία τους, πληρώνεις και την παίρνεις.
-
@SPITFIRE: στο Απολλώνιο μόνο με FIVA είμαστε εντάξει ή θέλει και αγωνιστική άδεια;
-
σας αρέσει η αφίσσα?Το μόνο που με χαλάει, είναι το (ως συνήθως) αρχαιοπρεπές έμβλημα
του Δήμου, που προφανώς δεν μπορούσες να αποφύγεις.....
(ή μήπως είναι αρχαίος Χρονομέτρης) -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
@SPITFIRE: στο Απολλώνιο μόνο με FIVA είμαστε εντάξει ή θέλει και αγωνιστική άδεια;licence για τον οδηγό μόνο, κόστος 20€ για κάθε αγώνα η αλλιώς 60€ ετησίως
-
@SPITFIRE: στο Απολλώνιο μόνο με FIVA είμαστε εντάξει ή θέλει και αγωνιστική άδεια;
licence για τον οδηγό μόνο, κόστος 20€ για κάθε αγώνα η αλλιώς 60€ ετησίως
Το οποίο licence πώς βγαίνει; θέλει ιατρικές εξετάσεις και κάτι τέτοια που είδα στην ΕΘΕΑ;
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
σας αρέσει η αφίσσα?
Το μόνο που με χαλάει, είναι το (ως συνήθως) αρχαιοπρεπές έμβλημα
(ή μήπως είναι αρχαίος Χρονομέτρης)δεν λες που δεν έχουν βάλει κανένα RHD πάλι.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
σας αρέσει η αφίσσα?
Το μόνο που με χαλάει, είναι το (ως συνήθως) αρχαιοπρεπές έμβλημα
(ή μήπως είναι αρχαίος Χρονομέτρης)απαξιώ να απαντήσω.
Σεβασμός σε έναν Group N User
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]