-
Θα συμφωνησω με τη Μαλελενη. Θα ηταν μεγαλη γαϊδουριά εαν θελαμε να τρεξουμε μετα απο την καταστροφη που συνεβει στο Βολο.
Είμαι και εγω ενας νέος , Ελληνας -με οικολογικες ανησυχιες- και όχι νεοελληνας και ουτε πολιτισμενος σαν το απρου και οποιονδηποτε αλλον που θελει να κανει αγωνα σε μια περιοχη που βρισκεται σε κατασταση εκτακτου αναγκης.
Εαν πραγματικα παντως οι φιλοι σου, απρου, γελανε με τις αποψεις μας (ψαξτο μηπως σου κανουν πλακα πισω απο την πλατη σου)
εμεις στενοχωριομαστε που υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι με τις ιδιες αποψεις.Επειδη δεν γνωριζω το επωνυμο σου απρου, σαν αποψεις μπορει να μη συμφωνουμε αλλα θα ηθελα να σε παρατηρησω σαν οδηγο.
Εαν δε ντρεπεσαι θα ηθελα να το αναφερεις ή και μονο σε εμενα ακομα, με πμ. -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Μα κύριε Χρήστο τώρα δεν το έχουν το νούμερο?
ΕΕΕΕ τι είμαστε μικρά παιδιά . Όλο το θέμα λοιπόν είναι καθαρά δικό μας. Ας βάλουν τα χρήματα στην άκρη. Τώρα πως τα έχουν και μετά δεννννν….. Για μένα τα προβλήματα είναι 2 και με ξυπνήσατε εσείς για να τα σκεφτώ . Ένα είναι ότι όντως οι αγώνες είναι κοντά και δεν έχεις χρόνο αν συμβεί κάτι κακό να διορθώσεις το αμάξι σου και 2 πρόβλημα θα έχουν όσοι ζούν τους αγώνες και τους πάει πίσω και τους ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ……. Όμως εγώ νομίζω ότι όταν υπάρχει θέληση και διάθεση όλα γίνονται. Και στο χέρι μας είναι λοιπόν να τον κάνουμε και τότε τον αγώνα!!!ΠΑΡ'ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ..ΑΜΑΞΟ , face , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ (λογικο ειναι ) ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΚΟΠΙΑ (οπως την αποκαλεσες ..χαβαλε-χομπι ) απορω γιατι τσαντιστικες ομως πριν , γιατι στην θεση σου θα ημουν χαρουμενος αν μου αναγνωριζαν τον τιτλο , ετσι ειναι .) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ 50-90.000 ε ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ 3000-6000 ε ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΠΟΙΟΣ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ (αυξιμενες πιθανοτητες) ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ , ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ....
ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΑΧΑΙΟ ... ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ , ΕΧΕΙ ΔΕΘ , ΠΟΙΟΣ ?...., ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΕΛΠΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ .... ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ? ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΛΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ .....
-
Επειδη δεν γνωριζω το επωνυμο σου απρου, σαν αποψεις μπορει να μη συμφωνουμε αλλα θα ηθελα **να σε παρατηρησω σαν οδηγο. **Εαν δε ντρεπεσαι θα ηθελα να το αναφερεις ή και μονο σε εμενα ακομα, με πμ.
Ειμαι ντροπαλουλης Ζαχαρουλη μου ...... αλλα τωρα που το λες , ισως αν με παρατηρησεις , μηπως εσυ καταλαβεις γιατι στον τελευταιο αγωνα μου πεταξε καποιος ντοματα , σαπια !!
-
Καλησπερα.
Νομιζω οτι εχουμε πεσει σε αντιφασεις.Απο τη μια μιλαμε για επαγγελματισμο κι απο την αλλη λεμε οτι οι οδηγοι κανουν το προγραμμα τους αναλογα με το τι αγωνες εχει ο μηνας που ερχεται, κατηγορουμε οσους δεν θελουν να τρεξουν ως χαβαλεδες αλλα ειναι σοβαρο να λεμε να μην γινει ο αγωνας λογω πιθανοτητας βροχης ζηταμε να γινονται οι αγωνες κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες αλλα ειμαστε ετοιμοι να λιθοβολησουμε οσους θελουν να τρεξουν οταν γινεται καποιο μοιραιο ατυχημα(προσφατα τα παραδειγματα) .Ζηταμε αυστηρη εφαρμογη των κανονισμων αλλα τους καταπαταμε μολις βρεθει η ευκαιρια(ελλειψη κριτων στον Βολο το προηγουμενο ΣΚ)Ξαναλεω πως δεν θεωρω προβλημα,βλασφημια,οπισθοδρομηση,γραφικοτητα τις αποψεις κανενος αρκει αυτες να εχουν μια συνεχεια.
Και επι προσωπικου
Κυριε Χρηστο δεν θεωρησα αποκλειστηκοτητα μου το παθος για τους αγωνες και το' χασει'ηταν εντος εισαγωγικων γιατι οτι εχω κανει ειναι επιλογη μου.Επισης ειμαι 25 εχω δει τους αγωνες απο ολα τα ποστα(θεατης,συνοδηγος,οδηγος,service,κριτης) και νομιζω οτι τα κακως κειμενα στον χωρο τα βλεπεις απο τους πρωτους εξι μηνες που ασχολεισαι.Τελος για να κανουμε και λιγο πλακα αν συνεχισω να κανω αγωνες(πρωτα ο θεος) μ'αυτο το ρυθμο που το κανω μεχρι τωρα με κατι προχειρους υπολογισμους στα 40 θα εχω αγγιξει τους 200 -
Ο χρήστης zaxaras έγραψε:
Επειδη δεν γνωριζω το επωνυμο σου απρου, σαν αποψεις μπορει να μη συμφωνουμε αλλα θα ηθελα να σε παρατηρησω σαν οδηγο.
Εαν δε ντρεπεσαι θα ηθελα να το αναφερεις ή και μονο σε εμενα ακομα, με πμ.τον απρου το χριστο δεν γνωριζεις
που ζεις?????εγω παντως τελευταια φορα που τον ειδα φορουσα μπλε ποδια και κατσε να δεις που ηταν ρε γαμωτο τατοοι η τριπολιτσα θα σε γελασω......
-
Mαριε, νομιζω πως ουσιαστικα το θεμα ειναι ληξαν ,και πως πλατιασμα ενος θεματος, μιας αναβολης ενος αγωνα ,σε βαθμο να εμπλεκουμε αλλα πραγματα και καταστασεις,θα μπορουσαν να γινουν πλεον επι προσωπικου/τετ α τετ σε καποιο καφε πιο σωστα, παρα στο συγκεκριμενο θεμα του φορουμ.
Θελω να πιστευω οτι συμφωνεις!?
(ανεξαρτητου σε ποιον αναφερομαστε,ε)Υγ. Ελα Κυριακη στου Λαμπη ,για καφε!
-
ΟΚ Δημητρη. Απλα νομιζω οτι η βαρυτητα των αποψεων δεν κρινεται απο την ηλικια γι αυτο αντεδρασα ετσι.Ευχαριστω για την προσκληση αλλα την Κυριακη με περιμενουν 2 βιβλια ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ
-
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ , ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ...(γιατι φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα απ'οσα ειπαμε πιο πανω ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕΣ .... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ , ΑΚΟΥ ...............
Νομιζω οτι εχουμε πεσει σε αντιφασεις..
ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ..........Απο τη μια μιλαμε για επαγγελματισμο
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ , ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ .κατηγορουμε οσους δεν θελουν να τρεξουν ως χαβαλεδες
ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ , ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ , ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ).να λεμε να μην γινει ο αγωνας λογω πιθανοτητας βροχης
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ , ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ..............ΛΕΜΕ ..ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΡΒΑ .αρκει αυτες να εχουν μια συνεχεια.
ΜΟΝΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ...ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ , ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ .ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ...ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ , ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ .
ΦΙΛΑΚΙΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ..... ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΚΕΙ .
ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ . -
Επειδη δεν γνωριζω το επωνυμο σου απρου, σαν αποψεις μπορει να μη συμφωνουμε αλλα θα ηθελα να σε παρατηρησω σαν οδηγο.
Εαν δε ντρεπεσαι θα ηθελα να το αναφερεις ή και μονο σε εμενα ακομα, με πμ.ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ?
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ''ΑΠΡΟΥ''
ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ VIDEO ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ VHS ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ 1978.ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.
-
Καλημέρα σε όλους.
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και με λύπη μου διαπιστώνω είναι το γιατί η διαφορετικότητα στην άποψη θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τόσο άσχημο τρόπο . Δεν νομίζω ότι η σύγκρουση οδηγεί κάπου. Μάλλον κακό μπορεί να κάνει σ΄έναν χώρο που όλοι αγαπάμε. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που σιγά-σιγά πολλοί απομακρύνονται από το forum και κρατούν για τον εαυτό τους την άποψή τους. Όσον αφορά τον αγώνα λυπήθηκα πραγματικά πολύ που δεν έγινε και που ίσως κινδυνεύει κατά τους πιο έμπειρους να μην γίνει καν. Κι εμείς είχαμε κάνει τις δοκιμές μας και θέλαμε πολύ να τρέξουμε. Θα συμφωνήσω ωστόσο κι εγώ με την Ελένη ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν νομίζω ότι θα ήταν ότι καλύτερο η πραγματοποίηση του αγώνα. Ναι στο να μην γυρίσουμε την πλάτη μας στους ανθρώπους εκεί που αγαπούν τον χώρο, πιστεύω όμως ότι χρειάζονται λίγο χρόνο να γιατρέψουν τις πληγές τους. Τώρα αν 'εμείς' δεν βρίσκουμε βολική ημερομηνία αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Αναρωτιέμαι τέλος είναι τόσο δύσκολο 'παλιοί' και 'νέοι' να τα βρούμε μπας και πάει μπροστά αυτό το ταλαίπωρο το άθλημα στη χώρα μας;
Με φιλική διάθεση
Β.Κουρτίδου -
ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ
Στα αζητητα η στο χρυσο οδηγο????
Κατεβα απο το καλαμι, θα χτυπησεις.... -
[b]ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ[/b]
Στα αζητητα η στο χρυσο οδηγο???? :ysterical: :whistlink:
Κατεβα απο το καλαμι, θα χτυπησεις....KΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
ΑΝΗΣΥΧΙΣΑ!
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ [ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ].
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ R- ΜΑR ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ Μ@Λ@ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ PetrosR.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΩ........
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
[ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM] -
Ο χρήστης vkourtidou έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και με λύπη μου** διαπιστώνω είναι το γιατί η διαφορετικότητα στην άποψη θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τόσο άσχημο τρόπο **:fryingpan: . Δεν νομίζω ότι η σύγκρουση οδηγεί κάπου. Μάλλον κακό μπορεί να κάνει σ΄έναν χώρο που όλοι αγαπάμε. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που σιγά-σιγά **πολλοί απομακρύνονται **από το forum και κρατούν για τον εαυτό τους την άποψή τους.μας;
Με φιλική διάθεση
Β.ΚουρτίδουΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ , ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΑΣ , ΘΑ ΠΩ , ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ , ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ........
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ (κατα την ταπεινη μου αποψη), ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ , ΣΤΙΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΙΓΜΕΝΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ .....
Υ.Γ. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ , ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ...........
Ενα παραδειγμα ......... μολις ηρθε καποιος εδω , και μου ειπε .... γιατι τσακωθηκα με την Ελενιτσα , ετσι εμαθε , χωρις να ασχολειτε με το φορουμ ....... Αν καποιος ρωτησει την Ελενιτσα , ειμαι σιγουρος επειδη ξερει ποσο την αγαπω , ουτε καν περασε απ'το μυαλο της οτι εχουμε τσακωθει ποτε .
ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ , ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ Η TV , KAI ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΤΣΕΣ ΑΠ'ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΚΑΤΙΝΑΡΟΙ ΔΗΛ. -
Ωραια ολα αυτα αλλα τι μας νοιαζει τι θα γινει στον Βολο στις 21 Οκτωβριου αφου:Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Θα συμμετάσχουμε με τον αδελφό μου Σπύρο Ζάχο, ενώ η προετοιμασία του αυτοκινήτου θα γίνει, όπως και μέχρι τώρα, από την ομάδα APR
Οι αγώνες που θα συμμετάσχει ο Ζάχος
Ημερομηνία Αγώνας
21 Ιουλίου Ράλλυ Beta Oltrepo di Salice
30 Σεπτεμβρίου Ράλλυ San Remo
**21 Οκτωβρίου Ράλλυ delle Valli Imperiesi **
11 Νοεμβρίου Ράλλυ Internazionale di Taorminaκαθ΄υποδειξην ΑΧΑ
-
KAI ΣΤΙΣ 28 ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ...
ΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ , ΠΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΑΧΑ ΟΤΙ .. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΙΣ Μ@Λ#ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ , ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ .........
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΟΝ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ .
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ , ΟΝΤΩΣ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ , ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΠΑΡ'ΟΤΙ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ !
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .............
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ
-
ωραια λεσχη....
περνουμε τηλεφωνο για να μας δωσουν πισω τα
λεφτα μας απ τη συμμετοχη, και αυτοι εχουν γινει λαγοι....
δεν απανταει κανεις... -
και αυτοι εχουν γινει λαγοι....
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ , ΑΓΑΠΗΤΕ ?
ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΛΑΓΟΑΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ...ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΑΥΤΟΥ ... ΙΣΩΣ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ
-
Κανενα νεο για τον αγωνα ??
-
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ site ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ site ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.Στο site της λέσχης γράφει για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - Παρατήρηση προς λέσχη