-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ποιοι θα έρθουν σήμερα στο Terra Vibe; Για όποιους το σκέφτονται ακόμα, βάζω το playlist των Metallica για να σταματήσουν να το σκέφτονται, να πάρουν τον κώλο τους και να ξεκουβαληθούν.
Creeping Death
For Whom the Bell Tolls
Ride The Lightning
Disposable Heroes
Unforgiven
And Justice For All
Memory Remains
Four Horsemen
Bass solo - ORION
Fade to Black
Master of Puppets
BatteryΠάμε 1ο encore!
Sad but True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandmanκαι πάμε 2ο encore!!!!
για όσους θα αντέχουμε ακόμα
Am I Evil
Seek And Destroyκαι ίσως τα:
Welcome Home (Sanitarium)
Leper Messiah1993 RELOADED!!!!!!!!
Θες να μας συγχυσεις απογευματιατικα??
Ας μην ειχα την παλιο εξεταστικη
-
Να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου από το συναυλιακό Σαββατοκύριακο
Σάββατο
Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
Robert Plant and the Strange SensationΕνας παλιός καλός φίλος (ή μάλλον είδωλο, ή μάλλον ημίθεος) αποφάσισε πριν μερικά να χρόνια να γνωρίσει νέα μουσικά ερεθίσματα, να τα φιλτράρει με τα δικά του και να έρθει κάποια στιγμή να τα μοιραστεί με εμάς τους κοινούς θνητούς. Εμείς θα του πούμε οχι;
Φυσικά ακόμα και αυτό το fusion οπου 'το ταξίμι της ανατολής συναντά το riff της δύσης' δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Ειναι όμως χίλιες φορές προτιμότερο να βλέπεις καταξιωμένους μουσικούς που δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν όμως δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα και τα μοιράζονται με το κοινό τους (σεβόμενοι και τα χρόνια που περασαν πανω από την καμπούρα τους) παρά να τους βλέπεις να βολεύονται με τις σίγουρες συνταγές, τις σταθερες πελατείες και να χοροπηδάνε σαν κατσίκια στη σκηνή όπως 30 (ή 40;) χρόνια πριν (βλ. Rolling Stones).
O charmak είχε φροντίσει νωρίτερα να με εφοδιάσει με το τελευταίο cd των Strange Sensation οπότε ήξερα πάνω κάτω τι να περιμένω. Αλλωστε όπως είπα και στον cavallino όταν τον συνάντησα 'θα ήμουν ευχαριστημένος ακόμα κι αν έβλεπα τον Plant να τραγουδάει τον τηλεφωνικό κατάλογο'.Οσο για τη ρετουσαρισμένη εκτέλεση των κομματιών των Zeppelin, για μένα καλώς τα έπαιξε στο ίδιο στυλ με την υπόλοιπη συναυλία. Αυτός είναι σήμερα ο Plant, αυτά γουστάρει ο ίδιος. Το να παίξει στο μεγαλύτερο μέρος της το ινδικό φολκ ροκ όπως ευστοχα το χαρακτήρισε ο Μάνος και να πετάξει 2-3 καθαρόαιμες ροκ σφήνες εκτός του ότι (προφανώς) δεν θα ικανοποιούσε τον ίδιο, θα χαλούσε πιστεύω και την ομοιογένεια του set.
(Στη Μαλακάσα έπαιξε Σαρμπελ; )
Κυριακή
Terra Vibe, Μαλακάσα
Ολος ο καλός ο κόσμοςΦτασαμε στο terra vibe λίγο μετά τους Πανάθεμα (και ήθελα να τους δω ρε γμτ, έπαιξαν λέει και το Comfortably Numb )
Οι Iced Earth, χωρις να έχω και μεγαλη επαφή με τη μουσική τους μου άρεσαν αρκετά
Για τους Dream Theater (που ήταν και ο βασικός λόγος που κατεβήκαμε) ότι και να πω θα είναι λίγο. Απίστευτοι μουσικοί όλοι τους! Tι να πει κανεις για τον Petrucci; (πέρα από το γεγονός οτι προχτες μου θύμισε στη φάτσα τον Euripides ) Πιστεύω οτι είναι από τα ελάχιστα συγκροτήματα ανάμεσα σε αυτά που παίζουν μουσική σε τόσο υψηλό επίπεδο που στο live ακούγονται ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ. Πρώτη φορά κατάφερα να τους δω Live και το καταευχαριστήθηκα!
Ε, μετά ήρθαν οι Η&Η και 'πέσαν τα τσιμέντα' που λέει κι ο Αλέφαντος! Το προηγούμενο βράδυ είχα εντυπωσιαστεί από το πόσο καλά διατηρείται η φωνή του Plant αλλά ο πούστης ο Dio είναι από άλλο ανεκδοτο! Κορυφαία στιγμή το ομότιτλο του συγκροτήματος οπου ο κόσμος που τραγουδούσε πρέπει να ακούστηκε μέχρι την Αθήνα.
Οπως έγραφαν και τα μπλουζάκια κάτι φίλων που συναντήσαμε 'DiO for President'Και εις άλλα με υγεία...
Ραντεβού στις 29 Αυγούστου με τις παχιές τις μύγες...
Y.Γ. @cavallino ... και σήμερα θα ξανακατέβαινα (αλλα έπρεπε να μείνω χωρίς δουλειά)!
-
οι μεταλικα μαλλον τα πηγαν καλα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οι μεταλικα μαλλον τα πηγαν καλα...Και εγω απο οτι εμαθα ηταν και γ@μω τις συναυλιες
-
οι μεταλικα μαλλον τα πηγαν καλα...
Και εγω απο οτι εμαθα ηταν και γ@μω τις συναυλιες
Γαμωτ-γαμωτ-γαμωτ!
Και ήθελα να πάω...
ίσως η τελευταία φορά που τους βλέπουμε...
-
Γιατι ειναι τελευταια φορα?? Εχεις ακουσει τπτ??? Με βλεπω να το παθαινω το εμφραγμα αν ισχυει
-
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ
-
Γιατι ειναι τελευταια φορα?? Εχεις ακουσει τπτ??? Με βλεπω να το παθαινω το εμφραγμα αν ισχυειΕίπα 'ίσως'. Όσο να 'ναι δεν είναι και πιτσιρίκια πια, πόσα χρόνια θα τριγυρνάνε ακόμα?
@ Mods: Παρακαλούμε όπως πετάξετε από το φόρουμ πάραυτα κάτι ποταπά υποκείμενα, όπως ο καβαλίνο και ο οπτεριος, που έχουν βάλει σκοπό να μας χαλάνε τις μέρες. Ρινγκ ο ένας, Μετάλλικα ο άλλος, ε μα πια!
-
taurus δεν ξερω αν σε παρηγορεί, αλλα δεν ειχαν και πολυ καλό ήχο.
Εμένα δεν με παρηγορεί καθόλου, πάντως.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
taurus δεν ξερω αν σε παρηγορεί, αλλα δεν ειχαν και πολυ καλό ήχο.Εμένα δεν με παρηγορεί καθόλου, πάντως.
Διάβασα σχόλια στο blog του Παναγιωτόπουλου οτι είχε πολλά προβλήματα και ο ήχος στο Νταμάρι στη συναυλία του Gillan με την Κ.Ο.Θ.
Ειδικά αυτό το σχόλιο:Και οι ενορχηστρώσεις, εντελώς αδιάφορες (αυτό βέβαια προσωπική γνώμη είναι), πατούσαν ακριβώς πάνω στις κανονικές εκτελέσεις
... το οποίο εν μέρει επιβεβαιωνεται από τα σχετικά (κακής ποιότητας είναι η αλήθεια) βιντεάκια στο youtube με κάνει τελικά να μην μετανιώνω καθόλου που πήγα στο Μοναστήρι αντί για το Νταμάρι
-
Οι metallica δεν ήταν απλώς καλοί, μας κατατρόπωσαν! 2+ ώρες ατελείωτου headbanging με τα
Creeping Death
Fuel
Wherever I May Roam
For Whom the Bell Tolls
Welcome Home (Sanitarium)
...And Justice For All
The Memory Remains
Disposable Heroes
Orion
Fade To Black
Master of Puppets
Battery
Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman
Whiplash
Seek and DestroyΤι να λέμε τώρα... Ο ήχος ήταν περίφημος, ο Hetfield στα κέφια του και ο κόσμος να τραγουδάει ασταμάτητα από την αρχή ως το τέλος της συναυλίας...
Καλύτερες στιγμές για μένα ήταν τα: creeping death(παρά το προβληματάκι στον ήχο), ...and justice for all και το whiplash. Πάλι καλά που δεν ξεκόλλησε το κεφάλι μου απ'τη θέση του!
Τα υπόλοιπα groups της μέρας με άφησαν εντελώς αδιάφορο.Intro+creeping death (με πολυυυυυυυ κούνημα)
Youtube Video -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=Wst6XRF7N_Q&mode=related&search=]....Die by my hand
I creep across the land
Killing first-born man...[/URL] -
Η συναυλια των Metallica ηταν απιστευτη!Πρωτη φορα τους εβλεπα live και επαθα την πλακα μου.Δεν καταλαβα προβληματα στον ηχο (αν και το μπασο ακουγοταν καπως μπουκομενο) αλλα πιστευω οτι με τοσο παθος απο τον κοσμο και τους Metallica να δινουν πολλα στη σκηνη,ειναι δυσκολο για καποιον να μην ευχαριστηθει συναυλια.
Θελω να αναφερθω και σε κατι που το βρηκα πολυ ασχημο.Ειμαι fan των My dying bride,του δευτερου συγκροτηματος που επαιξε.Ηταν πολυ ασχημη η συμπεριφορα του κοσμου που κοροιδευαν και εκαναν χειρονομιες επειδη δεν τους αρεσε η μουσικη τους.Λιγο σεβασμο στην δουλεια του αλλου που υπαρχει στην μουσικη σκηνη απο το 1992.Ειπαμε να μην αρεσουν σε καποιους αλλα οχι και μπουκαλια και κ..οδαχτυλα.Τον εαυτο σου ρεζιλευεις,οχι το συγκροτημα.Αυτοι τα λεφτα τους τα πηραν...
-
Απ' ότι κατάλαβα ο κόσμος τραγούδησε κάθε λέξη! Οι Μετάλλικα νομίζω είναι τέτοια μπάντα που ακόμα και 'στο ρελαντί' μπορούν να ξεσηκώσουν τα πλήθη.
Αυτός ο Τρουχίλιο, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, μου κάθεται στο λαιμό. Αυτές οι βερμουδίτσες, ενω δίπλα έχει τον ΧΕΕΛΛΛΛ ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Χέτφιλντ....
-
Απ' ότι κατάλαβα ο κόσμος τραγούδησε κάθε λέξη! Οι Μετάλλικα νομίζω είναι τέτοια μπάντα που ακόμα και 'στο ρελαντί' μπορούν να ξεσηκώσουν τα πλήθη.Ρελαντι και Μεtallica δεν γινονται ...
ΥΓ .... πολυ metal to foroum
yg ... καλε αγορια , η γυναικα μου ρωτα εαν θα παει καμοια φιλη σας στον George Michael
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=Wst6XRF7N_Q&mode=related&search=]....Die by my hand
I creep across the land
Killing first-born man...[/URL]+00
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Intro+creeping death (με πολυυυυυυυ κούνημα)
Youtube VideoΑυτος ο Urich και τα ασχετα-αστεια γυρισματα του..ελεος πια!!
Κατα τα αλλα...γ@μ@τοι...
-
Αυτός ο Τρουχίλιο, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, μου κάθεται στο λαιμό. Αυτές οι βερμουδίτσες, ενω δίπλα έχει τον ΧΕΕΛΛΛΛ ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Χέτφιλντ....Beatallica εχεις ακούσει;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτός ο Τρουχίλιο, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, μου κάθεται στο λαιμό. Αυτές οι βερμουδίτσες, ενω δίπλα έχει τον ΧΕΕΛΛΛΛ ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Χέτφιλντ....
Beatallica εχεις ακούσει;
Oloi δικαιουνται 1-2 μαλακο-project ...
( Hταν απο τις σπανιες φορες που επρεπε να σβησω mp3 ... ενταξη δεν πιανουν χωρο αλλα δεν ειναι αναγκη να ανεχομαστε τα παντα )
-
εμένα πάλι μερικά μου φάνηκαν πολύ εξυπνα!
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014