-
σπυρο,
χωρις να θελω να υπερασπιστω τους ταξιτζηδες,
δεν εχω δει πουθενα ουτε ελλαδα ουτε ευρωπη,
ταξιτζη να εχει οικονομικη ευχερεια.
αντιθετως ιδιωτικους υπαλληλους,πολλους.
και κυριως δημοσιους υπαλληλους.
μην αρχισουμε τωρα για φοροδιαφυγη,
γιατι εκει στην τελευταια θεση ειναι οι ταριφες.
και ξαναλεω οτι δεν τους υπερασπιζω,μιας και εχω παρει ταξι στη ζωη μου το πολυ 5 με 6 φορες,επειδη ξερω οτι οι πιο πολλοι θα με γδαρουν. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οχι, πλακατζιδες ειστε εσεις που με την ανοχη του κρατους φοροδιαφευγετε και εχετε και το θρασσος να μιλατε για τεκμαρτο εισοδημα και για το ποσο δυσκολα τα βγαζετε περα...
εγω οτι βγαζω, οσα και να ειναι, φορολογειται μεχρι τελευταιας δραχμης αγαπητε.
εγω δε θελω να γινω πλουσιος, το αφηνω σε εσας αυτο το προνομιο.
Πρεπει να το εχεις ψαξει πολυ καλα το θεμα ομως για να εισαι τοσο σιγουρος για το οτι οι ταξιτζηδες φοροδιαφευγουν ....
Για πες μας λοιπον περισσοτερα στοιχεια να μαθουμε και εμεις....εκτος κ αν μας λες αυτο που νομιζεις οτι ισχυει ...Και γιατι εγω να σε πιστεψω οτι εσυ φορολογεισαι μεχρι τελευταιας δραχμης , την στιγμη που ντρεπεσαι να πεις τι επαγγελμα κανεις .....
Παντως αν τελικα αλλαξεις γνωμη κ αποφασισεις να γινεις και εσυ πλουσιος .....να πας να γινεις ταξιτζης ...!!!!
-
παντως εχει ενδιαφερον οι χαρακτηρισμοι που πετανε μερικοι.
ταριφοσκυλοι,απατεωνες,φοροδιαφυγαδες.
μπραβο ρε εσεις.
επιπεδο και αντικειμενικοτητα στο φουλ -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
σπυρο,χωρις να θελω να υπερασπιστω τους ταξιτζηδες,
δεν εχω δει πουθενα ουτε ελλαδα ουτε ευρωπη,
ταξιτζη να εχει οικονομικη ευχερεια.
αντιθετως ιδιωτικους υπαλληλους,πολλους.
και κυριως δημοσιους υπαλληλους.
μην αρχισουμε τωρα για φοροδιαφυγη,
γιατι εκει στην τελευταια θεση ειναι οι ταριφες.
και ξαναλεω οτι δεν τους υπερασπιζω,μιας και εχω παρει ταξι στη ζωη μου το πολυ 5 με 6 φορες,επειδη ξερω οτι οι πιο πολλοι θα με γδαρουν.φιλε μου εχεις απολυτο δικιο για τα οικονομικα ...απλα οι περισσοτεροι εχουν αυτη την εντυπωση λογω του οτι οι αδειες ταξι ειναι στα υψη....σου λεει οτι αυτος για να τα βγαζει περα κονομαει .....
Αν πας να τους πεις πως εχει η κατασταση , σε λιδωρουν οπως ο Spiros και κυριως ο αλλος ο Ηitler.. ..
Oποτε βλεπω οτι δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση .....και σταματαω εδω ...
Ας πιστευει ο καθενας οτι θελει ....Παω να αραξω στην βιλα που εχτισα απο τα εσοδα του ταξι στο ιδωτικο μου νησι ....
...Ελληνας κροισος ιδιοκτητης νησιου ...8 γραμματα ...ΤΑΞΙΤΖΗΣ ..
υ.γ Στο θα σε 'γδαρουν' διαφωνω ...το ταξιμετρο ειναι μπροστα σου κ το
βλεπεις..εκτος αν θεωρεις το Αιγαλεω -Ιλιον ...2,70€ γδαρσιμο ... -
βασικα εχω μια απεχθεια για τους ταξιτζηδες,
επειδη μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
αλλα δεν ειναι δυνατον να ακουω μαλακιες για φοροδιαφυγαδες και ματσωμενους ταριφες,
απο υπαλληλους σε ιδιωτικο και δημοσιο τομεα. -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
οχι, πλακατζιδες ειστε εσεις που με την ανοχη του κρατους φοροδιαφευγετε και εχετε και το θρασσος να μιλατε για τεκμαρτο εισοδημα και για το ποσο δυσκολα τα βγαζετε περα...
εγω οτι βγαζω, οσα και να ειναι, φορολογειται μεχρι τελευταιας δραχμης αγαπητε.
εγω δε θελω να γινω πλουσιος, το αφηνω σε εσας αυτο το προνομιο.
Πρεπει να το εχεις ψαξει πολυ καλα το θεμα ομως για να εισαι τοσο σιγουρος για το οτι οι ταξιτζηδες φοροδιαφευγουν ....
Για πες μας λοιπον περισσοτερα στοιχεια να μαθουμε και εμεις....εκτος κ αν μας λες αυτο που νομιζεις οτι ισχυει ...Και γιατι εγω να σε πιστεψω οτι εσυ φορολογεισαι μεχρι τελευταιας δραχμης , την στιγμη που ντρεπεσαι να πεις τι επαγγελμα κανεις .....
Παντως αν τελικα αλλαξεις γνωμη κ αποφασισεις να γινεις και εσυ πλουσιος .....να πας να γινεις ταξιτζης ...!!!!
ναι πες μας οτι βγαζετε μονο 16000ε
εχω φιλο που ειναι ταξιτζης στην επαρχια, μικρα δρομολογια και λιγα, και βγαζει πολυ παραπανω απο τα 16Κ που λες
ταξιτζης στην Αθηνα βγαζει τουλαχιστον 80ε/ημερα καθαρα. Και αν κανω λαθος διορθωσε με.
σου ειπα οτι ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος, τι θες να σου πω, που ακριβως δουλευω? Εχει κανενα νοημα? Παντως δεν φοροδιαφευγω, και δεν εχω κατεβει σε απεργια για να διατηρησω/αποκτησω το δικαιωμα να κλεβω
εσυ γιατι σταματησες το ταξι, δεν εβγαζες αρκετα???
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
αλλα δεν ειναι δυνατον να ακουω μαλακιες για φοροδιαφυγαδες και ματσωμενους ταριφες,
απο υπαλληλους σε ιδιωτικο και δημοσιο τομεα.μηπως ζεις σε αλλη χωρα??
γιατι εδω μονο οι υπαλληλοι και οι συνταξιουχοι πληρωνουν φορους...
μη τρελαθουμε κιολας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μη τρελαθουμε κιολας
μαλλον αγορινα μου εσυ ζεις σε αλλη χωρα.
εχεις μηπως ιδεα ποσοι δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι φοροδιαφευγουν;
μην εισαι τοσο πορωμενος.
δεν καταλαβαινω το μισος που εχεις για τους ταριφες,τους οποιους ουτε εγω τους παω.
η διαφθορα υπαρχει σε ολους τους τομεις.
για δες λιγο το δικο σου κλαδο.
ο δικος μου κλαδος ας πουμε που ειναι οι γιατροι,ναι φοροδιαφευγουν και υπαρχουν παρα πολλοι σκαρτοι.
αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μη τρελαθουμε κιολας
και μάλιστα τα προκαταβάλλουν κάθε μήνα...μην τα χάσουν οι κυβερνώντες...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ο δικος μου κλαδος ας πουμε που ειναι οι γιατροι,ναι φοροδιαφευγουν και υπαρχουν παρα πολλοι σκαρτοι.
αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα.Ευγε ....!!!!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
μη τρελαθουμε κιολας
μαλλον αγορινα μου εσυ ζεις σε αλλη χωρα.
εχεις μηπως ιδεα ποσοι δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι φοροδιαφευγουν;
μην εισαι τοσο πορωμενος.
δεν καταλαβαινω το μισος που εχεις για τους ταριφες,τους οποιους ουτε εγω τους παω.
η διαφθορα υπαρχει σε ολους τους τομεις.
για δες λιγο το δικο σου κλαδο.
αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα.βρε ανθρωπε του Θεου, ο μισθωτος ΔΕΝ μπορει να φορο/σει!!! Μιλαω μεσω της δουλειας που κανει, οχι αν κανει αλλες 3 δουλειες 'μαυρες'. Εκτος φυσικα περιπτωσεων. Το ιδιο και ο συνταξιουχος.
κανε ενα κοπο να δεις τα στοιχεια που υπουργειου οικονομικων που βγαζει τους πινακες καθε χρονο και δες ποιος πληρωνει και πόσα
δεν μισω τους ταριφες - δεν ισοπεδωσα τιποτε!
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
αλλα μην τα ισωπεδωνουμε ολα.Ευγε ....!!!!
τι ευγε???
θα απαντησεις στο αν εβγαζες οντως 16Κ το χρονο???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και φυσικα δηλωνουν ολοι ως καλοι πολιτες και το εισοδημα απο την δευτερη δουλεια τους ή καποιο ενοικιο ?? Γιατι υπαρχουν κ αυτες οι περιπτωσεις ....
Π.χ γνωριζω για καποιον Δημο που οι ταλαιπωροι υπαλληλοι πληρωνονται υπερωριες που ΔΕΝ κανουν (ασε που 12 η ωρα ειναι στα καφενεια !!) και σχεδον η πλειοψηφεια εχει δευτερες δουλειες που σιγα να μην δηλωνει το εισοδημα απο αυτες ..Οταν λεμε συνταξιουχους σε ποιους αναφερομαστε , γιατι υπαρχουν διαφορες κατηγοριες ...
Μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα ..θα βαζαμε απο εδω τους καλους κ απο εκει τους κακους και θα 'καθαριζαμε'...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι ευγε???θα απαντησεις στο αν εβγαζες οντως 16Κ το χρονο???
Ειπα οτι σταματαω , αλλα δεν θα ειχε κ νοημα αλλωστε να συνεχισω ...εσυ τα γνωριζεις καλυτερα .....
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Και φυσικα δηλωνουν ολοι ως καλοι πολιτες και το εισοδημα απο την δευτερη δουλεια τους ή καποιο ενοικιο ?? Γιατι υπαρχουν κ αυτες οι περιπτωσεις ....
Π.χ γνωριζω για καποιον Δημο που οι ταλαιπωροι υπαλληλοι πληρωνονται υπερωριες που ΔΕΝ κανουν (ασε που 12 η ωρα ειναι στα καφενεια !!) και σχεδον η πλειοψηφεια εχει δευτερες δουλειες που σιγα να μην δηλωνει το εισοδημα απο αυτες ..Οταν λεμε συνταξιουχους σε ποιους αναφερομαστε , γιατι υπαρχουν διαφορες κατηγοριες ...
Μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα ..θα βαζαμε απο εδω τους καλους κ απο εκει τους κακους και θα 'καθαριζαμε'...
αυτο λεω, αφου κλεβουν οι αλλοι (οποιοι και αν ειναι αυτοι), εεεε δε θα κλεψουμε εμεις με το 16κ τεκμαρτο????
ωραια.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
τι ευγε???
θα απαντησεις στο αν εβγαζες οντως 16Κ το χρονο???
Ειπα οτι σταματαω , αλλα δεν θα ειχε κ νοημα αλλωστε να συνεχισω ...εσυ τα γνωριζεις καλυτερα .....
ε 200 ποστ εκανες, τι ψυχη εχει αλλο 1???
μπορει να κανω και λαθος ποιος ξερει?
-
ρε σπυρο μην το παμε τωρα στα οικονομικα γιατι εκει θα χασουμε τη μπαλα.
ας μεινουμε στο θεμα που ειναι η συμπεριφορα ταξιτζηδων.
εγω οπως σου ειπα εχω παρει σπανια ταξι,και δεν ειχα και τις καλυτερες εμπειριες.
για αυτο και εχει τυχει να περπατησω μεχρι 4 χλμ για να παω σπιτι απο το να παρω ταξι.
δυστηχως δεν ειχε λεωφορειο στις 4 τα ξημερωματα.
σε καθε κλαδο υπαρχουν τα λαμογια.
τουλαχιστον εκει που μπορω τα αποφευγω.οπως τα ταξι.οταν γινεται βεβαια.
αλλα οταν παω σε μια δημοσια υπηρεσια η σε ενα νοσοκομειο,και αυτα δυστηχως δεν μπορω να τα αποφυγω,και βλεπω ενα μπαχαλο,
τοτε τα κατακρινω 10 φορες παραπανω -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε 200 ποστ εκανες, τι ψυχη εχει αλλο 1???
μπορει να κανω και λαθος ποιος ξερει?
Ε αντε ..να κανω αλλο ενα post.....
σου ξαναλεω λοιπον ....Δεν κανεις λαθος ...
ΕΣΥ εχεις δικιο ...και εγω την ησυχια μου .... -
το θεμα θα μπορουσε καλλιστα να αλλαξει σε 'συμπεριφορα δημοσιων και ιδιωτικων υπαλληλων'.
εκει να δειτε τι κριτικες θα πεφταν -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ρε σπυρο μην το παμε τωρα στα οικονομικα γιατι εκει θα χασουμε τη μπαλα.
ας μεινουμε στο θεμα που ειναι η συμπεριφορα ταξιτζηδων.
εγω οπως σου ειπα εχω παρει σπανια ταξι,και δεν ειχα και τις καλυτερες εμπειριες.
για αυτο και εχει τυχει να περπατησω μεχρι 4 χλμ για να παω σπιτι απο το να παρω ταξι.
δυστηχως δεν ειχε λεωφορειο στις 4 τα ξημερωματα.
σε καθε κλαδο υπαρχουν τα λαμογια.
τουλαχιστον εκει που μπορω τα αποφευγω.οπως τα ταξι.οταν γινεται βεβαια.
αλλα οταν παω σε μια δημοσια υπηρεσια η σε ενα νοσοκομειο,και αυτα δυστηχως δεν μπορω να τα αποφυγω,και βλεπω ενα μπαχαλο,
τοτε τα κατακρινω 10 φορες παραπανωαδερφε, η λαμογια και η απατη υπαρχει παντου. Αυτο δε δικαιολογει κανεναν ομως, ουτε ειναι αλλοθι. Αυτο θελω να πω.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες