Ο χρήστης fostiras έγραψε:
Προς Νικο147
Είσαι σίγουρος οτι θα υπάρξει 2.0Τ (200ΗΡ)?
Μήπως παίζει μπέρδεμα με τον καινούριο ντίζελ που ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα (123d, 200+άλογα) ?
Έχω ακούσει και γω για τον συγκεκριμένο κινητήρα απο επιτελικό (όχι κανέναν πωλητή...) στέλεχος της εταιρίας στην Αγγλία (συμφοιτητής) αλλά τώρα τελευταία τιποτε περισσότερο.
Προσωπικά είμαι 100% βέβαιος ότι θα βγεί, γιατί υποτίθεται θα είναι και το κορυφαίο, μέχρι την Μ, σύνολο για την εξ ολοκλήρου τετρακύλινδρη Ζ2 του 2010-11 απλά ρωτάω μήπως έχεις κάτι νέο.
Η πηγή μου λέει ότι θα βγει 2.0Τ μοτέρ σίγουρα. Όλοι περίμεναν να βγει τώρα το μοτέρ αυτό...τώρα μιλάνε για Σεπτέμβρη.
Τα πράγματα τώρα έχουν σφίξει αρκετά βέβαια και δύσκολα μαθαίνονται πράγματα πλέον. Να φανταστείτε ότι συνήθως επίσημες φωτογραφίες καινούριου μοντέλου βγαίνουν 1-2 εβδομάδες στο mediapool.bmwgroup.com (έτσι έγινε με την 3θυρη 1, με την Μ3 και άλλα πολλά) πριν την επίσημη ανακοίνωση της BMW. Επειδή τώρα όμως το βρήκαν το κόλπο μερικοί, και όσοι είναι μέλη εκεί τις ποστάρουν στα φόρουμ κλπ...βγαίνουν πλέον οι φώτο 1-2 μέρες πριν το ανακοινώσει επίσημα η BMW με δελτίο τύπου.
Άρα αυτή η σιγή είτε είναι θετική...ή αρνητική. Το θέμα πάντως είναι ότι μου έχει πει η πηγή μου (είναι επίσης από το εξωτερικό) ότι θα βγει 2.0Τ petrol σίγουρα.
Για να δούμε...