-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Καλύτερα να ζητήσουμε από την Nurburgring GmbH να αλλάξει το όνομα της Flugplatz σε Opterioskurve
Φτου φτου, φάε τη γλώσσα σου ρε.
Χαχαχα...κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή
-
Φυσικά θα έχει και οπτικοακουστικό υλικό έτσι??
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Φυσικά θα έχει και οπτικοακουστικό υλικό έτσι??Αν δε μας πιάσουν...
Έχουν αγριέψει πολύ στο συγκεκριμένο θέμα, και κάνουν πολύ προσεκτικό έλεγχο σε κάθε αμάξι που μπαίνει [οπτικό μόνο].
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Φυσικά θα έχει και οπτικοακουστικό υλικό έτσι??
Αν δε μας πιάσουν...
Έχουν αγριέψει πολύ στο συγκεκριμένο θέμα, και κάνουν πολύ προσεκτικό έλεγχο σε κάθε αμάξι που μπαίνει [οπτικό μόνο].
Τι ακριβώς απαγορεύεται και γιατί;
-
Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το λόγω που 'απαγορεύουν' κάτι τέτοιο.. Περίεργο μου φαίνεται... Τόσα video κυκλοφορούν στο internet. Τέλος πάντων, αυτοί ξέρου.
-
Από το 2004 απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση/φωτογράφηση εντός της πίστας. Τους ακριβείς λόγους τους ξέρει μόνο η ίδια η Nurburgring GmbH, αλλά ο κόσμος του ring εικάζει ότι είναι για να μην προβάλλονται videos από ατυχήματα και για κάποια άλλα νομικά θέματα.
Όταν λέμε 'απαγορεύεται', προφανώς δεν πηγαίνεις φυλακή αν σε πιάσουν, όμως μπορεί να φας ημερήσιο ban και αν σε ξαναπιάσουν, ίσως φας και μόνιμο [δηλαδή για την υπόλοιπη σεζόν].
-
Thanks!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Περίεργο μου φαίνεται... Τόσα video κυκλοφορούν στο internet.Το ότι απαγορεύεται δε σημαίνει ότι ο κόσμος δεν τραβάει videos
Εννοείται πως κι εγώ θα το επιχειρήσω, απλώς θα είναι την τελευταία μέρα, έτσι ώστε αν φάω ban, να μην πειράξει
-
Σωστό κι αυτό.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Περίεργο μου φαίνεται... Τόσα video κυκλοφορούν στο internet.
Το ότι απαγορεύεται δε σημαίνει ότι ο κόσμος δεν τραβάει videos
Εννοείται πως κι εγώ θα το επιχειρήσω, απλώς θα είναι την τελευταία μέρα, έτσι ώστε αν φάω ban, να μην πειράξει
...θα εισαι προπονημενος δηλαδή!!!
-
-
...και πόσοι οδηγοί ακόμα και τότε (30 χρόνια πριν!!!) πήγαιναν στην πίστα με τα καθημερινά τους αυτοκίνητα!....
-
Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ πάντως μια φορά την χρησιμοποίησα την κάμερα το 2005...
-
Δεν νομίζω κάποιος που θέλει να τραβήξει βίντεο να έχει πρόβλημα,αρκεί να το κάνει καλά.Πέρσι και στα 3 αυτοκίνητα της παρέας είχαμε κάμερα στη μέση πίσω από τα καθίσματα,την οποία σκεπάζαμε με ένα καπέλο και μόλις μπαίναμε...τσουπ...ξεκίναγε το γράψιμο.Μόνο όταν μπήκαμε με ένα φιλικό αυτοκίνητο και είχε ο συνοδηγός την κάμερα στα χέρια του,μας έγινε απλά μια σύσταση να την κρύψουμε.Μπήκαμε κανονικά στην πίστα και γράψαμε κανονικά εννοείται
Για φέτος ετοιμάζουμε project με 2 κάμερες και μικρόφωνο
-
Όσοι επισκεφτείτε το Ring, έχετε υπόψιν σας [url]αυτό;[/url]
M3 φουλ προετοιμασμένη και ασφαλισμένη για το Ring στα 700
-
φτιαξε το λινκ να παθουμε εγκεφαλικο...
-
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Όσοι επισκεφτείτε το Ring, έχετε υπόψιν σας αυτό;Το έχουμε, για μελλοντικές επισκέψεις
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Youtube Videoασχετο,αλλα δειχνει και το ποσο προοδευσαν τα αυτοκινητα τις δεκαετιες που ηρθαν.
Καλα η σκηνη με τον τυπο με το σκαραβαιο που ανοιγει η πορτα κ πεταγεται εξω ειναι ολα τα λεφτα!!!
-
Μωρό μου, σου έρχομαι...!
Over and out!
Nuerburgring!